Najdi forum

Naslovnica Forum Koronavirus A lahko ukinemo maske me poukom!

A lahko ukinemo maske me poukom!

V našem razredu je 80% prebolevnikov in nekaj malega cepljenih. Večna je prebolela sedaj v januarju/februarju z malo smrkanja.

Res ne vidmo potrebe, da otroci 8 ur dihajo izdihan zrak. C’mon  a lahko kdo naši “stroki” predlaga eno dozo zdrave pameti.

Naj ostanejo v trgpvini, v kateri se zadržujemo kratek čas in se ljudje res mešajo, v razredu pa ni noben potrebe.

Bi bil ze cajt, da!

https://www.dnevnik.si/1042983261/svet/na-avstrijskih-solah-padajo-maske-na-hrvaskih-zacetek-samotestiranja

 
V Avstriji šolarji brez mask, Hrvaška začenja samotestiranje, Nemčija počasi v odpravljanje večino omejitev
 

 

nova
Uredništvo priporoča

Se strinjam popolna, ampak logarca je rekla, da ukrepi v solah ostajajo do zadnjega.. me skrbi, da bodo maske ostale kar do konca solskega leta, pa jeseni spet:-((

Ne, ne moremo!

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 8148, 14.02.2022 ob 13:27

Ne, ne moremo!

anonimno, in zakaj ne?

Let parents make the decision on masks for kids! Obama-era medical expert says ‘science doesn’t support’ schoolchildren wearing face coverings in ‘perpetuity’ as COVID cases plummet 47% in a week and eight states drop mask mandates
prevod:

Odločitev o maskah za otroke prepustite staršem! Zdravstveni strokovnjak iz časa Obame pravi, da “znanost ne podpira” trajnega pokrivanja obraza šolarjev, saj se je število primerov COVID v enem tednu zmanjšalo za 47 %, osem držav pa je opustilo obvezno nošenje mask

Čeprav se zvezni zdravstveni uradniki oklepajo mask, številni zdravstveni uradniki in strokovnjaki – tudi demokrati – menijo, da je čas, da opustimo zakrivanje obraza, saj se val različice Omicron Covid še naprej zmanjšuje, število primerov se je v zadnjem tednu zmanjšalo za 47 odstotkov.

Dr. Kavita Patel, sodelavka MSNBC, ki dela kot zdravnica primarnega zdravstvenega varstva in direktorica za politiko v Uradu za medvladne zadeve in sodelovanje z javnostmi v Obamovi administraciji, je v oddaji Squawk Box na CNBC povedala, da obvezne maske v šolah ne bi smele veljati za vedno, temveč bi se morali starši na podlagi različnih dejavnikov odločiti, ali mora njihov otrok nositi masko.

Translated with http://www.DeepL.com/Translator (free version)

vir:

http://www.scoopyweb.com/2022/02/let-parents-make-decision-on-masks-for.html

bom ponovil: pustite otroke pri miru in jih pustite biti otroci! Za vas pa, ce vas je sram vasega obraza, pa se naprej nadevajte obrazno plenico.

 

 

Ukrepi so enaki za vse , Maske gor !!!!     Ali pa boste imeli opravka z inšpekcijo.

    Ukrepi so enaki za vse , Maske gor !!!!     Ali pa boste imeli opravka z inšpekcijo.

Kdor ne nosi maske v zaprtem javnem prostoru , krši javni red in mir.  Pokliče se policija, naredijo zapisnik, kazen je 250 evrov.     Ko se vam bo to parkrat zgodilo, si boste nataknili masko na fris.

Se strinjam. Otroci jih itak ne nosijo pravilno, dajejo gor in dol, samo za okras so.

Pustite otroke pri miru! Kaj vam nekaterim ni jasno?

Popade me sveta jeza, da se vedno nekateri IZZIVLJATE nad otroci. Sramota za vas!

Luanda, a se res sramujes svojega obraza?

Nagobčniki so strup.

https://www.zurnal24.si/svet/virologinja-maske-so-zmanjsale-naso-imunost-381465?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR2g-CT6PZeLO-6wqoAupn-wrDxWRriD3tlRoYx2UttAtbnbbTOSTLfXIJ0#Echobox=1644852357

In zakaj naj bi bili otroci izjema?

Maske naj se ukinejo za vse! Ali pa za nobenega!

Monovci vneto pljuvate po Avstriji kako fašisti so, jih zmerajte, žalite …

AMpak nekaj vam povem: Avstrija je odpravila maske v razredu. Ko sedijo, si smejo sneti maske.  Na hodniki maske ostajajo. Pri telovadbi pa so že pred enim tednom odložili maske.

Zdaj pa hitro naprej pljuvat po Avstriji.

Odgovor na objavo uporabnika
Pa še kaj, 14.02.2022 ob 19:08

In zakaj naj bi bili otroci izjema?

Maske naj se ukinejo za vse! Ali pa za nobenega!

Daj lepo te prosim. Velika večina odraslih ne nosi mask v službi, že zelo dolgo ne. Ampak otroke pa je treba siliti, da jih imajo. Maske v šolah ne ščitijo pred ničemer.  So same sebi namen oz.so za namen služenje denarja. V tej epidemiji so najbolj nahebali otroci.

Zadnji čas da epidemijo peljejo epidemiologi ali pa nekdo z zdravo kmečko pametjo. Bo naredil manj škode.

Ampak res, PUSTITE OTROKE PRI MIRU!!!!!!!
Pfizer Board Member Says New Data Questions the Efficacy of the Vaccine Prompting FDA to Delay Decision to Vaccinate Kids Under 4
prevod:

Član uprave družbe Pfizer pravi, da novi podatki postavljajo pod vprašaj učinkovitost cepiva, zaradi česar je FDA odložila odločitev o cepljenju otrok, mlajših od 4 let

citat:

The Food and Drug Administration postponed its meeting of expert advisers on February 15 about using Pfizer’s two-dose Covid-19 on young kids under five years old after new data was submitted late last week.

On Friday, Pfizer said that it would wait for its data on a three-dose series of the vaccine.

“Given that the study is advancing at a rapid pace, the companies will wait for the three-dose data as Pfizer and BioNTech continue to believe it may provide a higher level of protection in this age group,” Pfizer said in a statement.

Former FDA Commissioner and Pfizer Board Member Dr. Scott Gottlieb said the FDA delayed its decision to vaccinate kids 6 months old to 4 years old due to new data about the vaccine’s efficacy during his interview on Face the Nation.

prevod:

Uprava za hrano in zdravila je 15. februarja preložila sestanek strokovnih svetovalcev o uporabi Pfizerjevega zdravila Covid-19 v dveh odmerkih pri majhnih otrocih, mlajših od pet let, potem ko so bili konec prejšnjega tedna predloženi novi podatki.
Podjetje Pfizer je v petek sporočilo, da bo počakalo na podatke o seriji treh odmerkov cepiva.
“Glede na to, da študija hitro napreduje, bosta podjetji počakali na podatke o treh odmerkih, saj družbi Pfizer in BioNTech še naprej menita, da bi lahko zagotovili višjo raven zaščite v tej starostni skupini,” je podjetje Pfizer navedlo v izjavi.
Nekdanji komisar FDA in član uprave družbe Pfizer Dr. Scott Gottlieb je v intervjuju v oddaji Face the Nation dejal, da je FDA odložila odločitev o cepljenju otrok, starih od 6 mesecev do 4 let, zaradi novih podatkov o učinkovitosti cepiva.

Translated with http://www.DeepL.com/Translator (free version)

Dve vesticki tukajle sta sila vznemirljivi:

Pravijo, da bodo POCAKALI rezultate tretjega cepljenja. Svetkrizbozji, pa ce nekarim taksne izjave ne povedo, da se dejansko dela POIZKUS in se tisti forumski samooklicani znanstvenik izzivlja in trdi, da je bila klinicna dolgorocna varnost dokazana…ja, le Bog lahko se pomaga ubogim.

In druga: FDA in Pfizer sta tako mocno vpletena v politiko. Scott Gottlieb…korupcija na petnajst kubikov.

In se ena mala novicka: Ime cepiva, ki ga nekateri uporabljate v Evropi zaenkrat v ZDA ne obstaja. No ja, ime obstaja, vendar proizvod ni v uporabi.

Samo povem…

 

Pa se povezava:

Pfizer Board Member Says New Data Questions the Efficacy of the Vaccine Prompting FDA to Delay Decision to Vaccinate Kids Under 4

In kje so v Evropi najhujsi pritiski? Povezava … Rim-Ljubljana-Dunaj-Berlin.

Kot obrambna crta pred vzhodnim vetrom. Nasi pradedje so bili na Ruski fronti, upam, da nasim otrokom in vnukom ne bo treba.

Ja, zagotovimo otrokom varen in SVOBODEN dom, da nas bodo spostovali.

… in zamisaljeno zrem v daljave…

New Report

Close