A majo vsi tako majhne?
Pet let sem samska, ločena. Bivši mož je bil moj prvi in z njim je bil seks zelo fajn, vse drugo katastrofa, zato sva se ločila. Pet let sem rabila, da sem se odločila, da se spet “zapletem” s kakšnim tipom. No, do zdaj sem bila s tremi in vsakič dobesedno šokirana. Vse drugo je bilo v redu, pogovor, še kar zabavni, neki skupni interesi itd., ko je prišlo do intimnosti, pa res totalna žalost. Ne rečem, da se niso potrudili, samo že ko vidim tako nesrečo od stoječega pimpka, me mine …
To je bedarija, kar praviš. Vsakemu je jasno, da ni bistvo ljubezni in življenja velik tič. Samo napisala sem, da sem – ker izkušnje z različnimi moškimi dobivam šele pri 35-ih – hudo začudena nad minimalnostjo lulčkov. Bivši mož je imel 3x večjega, čeprav je bil tudi on verjetno med čisto povprečnimi.
To je bedarija, kar praviš. Vsakemu je jasno, da ni bistvo ljubezni in življenja velik tič. Samo napisala sem, da sem – ker izkušnje z različnimi moškimi dobivam šele pri 35-ih – hudo začudena nad minimalnostjo lulčkov. Bivši mož je imel 3x večjega, čeprav je bil tudi on verjetno med čisto povprečnimi.
[/quote]
Po moje si tolk huda, da se od strahu skrijejo.
[/quote]
Aha tvoj bivši mož je imel v trdem stanju srednjo žalost 15 cm…..
Ta novi moški pa cca 5 cm, očitno ko te vidijo se jim skrčijo namesto, da bi se ob pogledu nate pokazali v vsej svoji trdot in velikosti cca 18-20cm. Malo se zamisli nad seboj….dejstva kažejo, da je s teboj nekaj narobe 😉
Sem ravno v postopku spoznavanja moškega, ki je po izgledu sanjski ampak… Ne vem kako bo to izgledalo. Ve, se zaveda.
Da daš skupaj dve barvici in ju oblepiš. Identično po velikosti in obsegu.
Sex sicer zame ni prioriteta, ampak moški je avtomatsko nesamozavesten in tako tudi fura v življenju?
Ne znam si predstavljat.
Kako dolgo ponavadi traja takšna zveza?
[/quote]
Očitno nimaš sreče.
Ampak iz tvojega zapisa se ne da sklepati, ali je tisto kar te ne zadovolji zgolj povprečje (15-18 cm), in ali si sedaj zapovrstjo naletela na resnično podpovprečne primerke (npr. 10-13 cm). Morda pa potrebuješ nadstandard, kot ga je imel (sklepam) tvoj bivši >20 cm. Verjamem, da tisti s podpovprečno velikostjo orodja težko zadovolji žensko, pri povprečni velikosti pa najbrž (vsaj kar se tiče velikosti) ne bi smelo biti težav. Običajno je vzrok za nezadovoljstvo in nepotešenost premajhna vzdržljivost ali nekompatibilnost.