A majo vsi tako majhne?
Ne vem v centimetrih,m ker mi je bilo kar nerodno gledati, res. Recimo v dolžino kot kakšna vžigalična škatlica, debelina pa kot ene tri tri cigarete skupaj povezane …
[/quote]
Vžigalična škatlica? Očitno se zaje.bavaš.
Normalen, povprečen qurc je velikosti in debeline povprečne banane, kaj ti ni jasno?
Sem imela par takih. Eden je bil odličen ljubimec. Se je kar dobro zavedal, da z orodjem pri ženskah ne bo nič naredil in je zato obvladal vse ostale tehnike res dobro. Ko pa je začel navijat za analca, to je edino kar takim malim paše, ker sicer sploh ne čutijo trenja me je minilo. Pač ta tehnika ni zame, ni mi všeč. Drugi pa kot želite.
Tadrugi, tudi mali kot polž lazar na solati, pa se je s svojo lažno samozavestjo obnašal kot, da ima kaj vem kakšno batino. Ker me je po vsakem seksu samovšečno vprašal, če sem že imela tako dober sex sem se kar kmalu poslovila. Ne nimam velike, nisem še rodila pa tudi sicer vem, da ni tudi potem ne bo ravno kraška jama.
Mož z normalnim ni imel nikoli nobenih pripomb, tako da s kapniki ali brez …
[/quote]
Ta debata je čudna in nepotrebna.
Popolnoma jasno je, kaj je povprečje (banana), kar je manj od tega je podpovprečje, kar je več pač nadpovprečje. Škatla vžigalic je pa direkt za anatomski inštitut medicinske fakultete.
Jz sm pa še bl nabrit. Mam tacga kakršnga mam in pol zanalšč lovim sam take mejhne, drobne ženske, de pol res zgleda velk. Ga komej v roke spravjo, k majo tko drobne dlani.
Košarkašic, odbojkarc in kkšnih takih velikih Peht se pa kr mal izogibam, k tm bi se pa skupej z vstopnco in gledališkmu listu, kr zgubu. No, z mojim.
Mam pa eno smolo. De sm velk dec in da pol tč napram telesu tolk manjš izpade. Tristokosmatih. Če bi mel 170 cm, bi zgledal kt d mam orng krvavico med nogam. Tko pa … jej, jej, jej.
No. Sm šu k eni arhitektki na inštrukcije o proporcih in prijekcijah, pa mi je predlagala de nej se na mejhne ženske spravm. De bo tko v njihovih očeh zrasu. No, pa sm se. In je res.
Sam pol nastop pa drug problem. Tč je že tč in ne tičk, sam kaj k je češplca v resniv češpla nenasitna. Krščenmatič. Toj pol problem. To!
Mogoče se je kaj po razhodu ali travma kot posledica krivde obdržalo v vas. V tem primeru nobeno orodje ne bo v pomoč. kako pa kaj počutje?Ali je že kaj bolje sedaj
[/quote]
Preberite, kaj je napisala v izhodiščnem sporočilu. Kar nekaj blebetate. A mora vsak čutiti neko krivdo, biti travmiran ali kaj?
To je bedarija, kar praviš. Vsakemu je jasno, da ni bistvo ljubezni in življenja velik tič. Samo napisala sem, da sem – ker izkušnje z različnimi moškimi dobivam šele pri 35-ih – hudo začudena nad minimalnostjo lulčkov. Bivši mož je imel 3x večjega, čeprav je bil tudi on verjetno med čisto povprečnimi.
[/quote]
Praviš da si se pred petimi leti ločila in da si rabila potem pet let da si zopet začela iskati partnerja. Torej si ga začela iskati pred kratkim. In od takrat si imela tri različne s katerimi si šla v posteljo? V tako kratkem času iti v posteljo s tremi različnimi partnerji (verjetno to niso bile resne zveze) pove le to da daš vsakemu kateri se zanima zate brez da bi občutila do njega nekaj več. In potem praviš (oziroma misliš) da je to način da boš v življenju našla nekoga ki te bo spoštoval in imel rad ????? Veliko sreče pri takšnem načinu iskanja ti želim.
Namreč, preveliko žensko “okrasje” se da kar dobro zožati in to že desetletja. Operacija ni niti izjemno zahtevna, niti draga. No, kakor za koga.
Medtem, ko s povečanjem moškega dragulja pa niso prišli še nikamor. Da se ga napolnit z maščobo a zato ni nič daljši. Spominja na nek tak mali krompir. Pri podajševanje pa niso izumili še nič pametnega.
Čudno pa vse so že izumili. Celo res hudo podaljševanje kosti, pri malih onetkih pa nič. Ccc..
Me res zanima ali imajo plastični kirurgi samo res velike, da se jim na tem področju ne da nič narediti ali pa so zgolj hudobni.
Praviš da si se pred petimi leti ločila in da si rabila potem pet let da si zopet začela iskati partnerja. Torej si ga začela iskati pred kratkim. In od takrat si imela tri različne s katerimi si šla v posteljo? V tako kratkem času iti v posteljo s tremi različnimi partnerji (verjetno to niso bile resne zveze) pove le to da daš vsakemu kateri se zanima zate brez da bi občutila do njega nekaj več. In potem praviš (oziroma misliš) da je to način da boš v življenju našla nekoga ki te bo spoštoval in imel rad ????? Veliko sreče pri takšnem načinu iskanja ti želim.
[/quote]
Nikjer nisem napisala, da iščem moškega za trajnejšo zvezo in tudi ne potrebujem nasvetov v zvezi s tem. Izrazila sem samo začudenje, da je toliko moških s tako majhnimi lulčki. Ja, da v pol leta naletim na tri.
Nikjer nisem napisala, da iščem moškega za trajnejšo zvezo in tudi ne potrebujem nasvetov v zvezi s tem. Izrazila sem samo začudenje, da je toliko moških s tako majhnimi lulčki. Ja, da v pol leta naletim na tri.
[/quote]
Dva primera, pri katerih nikakor ne gre brez travmiranja:
debata o velikost tiča > travma moških
debata o teži > travma žensk