Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka A majo vsi tako majhne?

A majo vsi tako majhne?

Ti si šele debil. Zdaj na si gre pa ona vagino zoožat, da bo tisti z mikroborcem kaj čutil.
Pa kje se najdete?

Ti si šele debil. Zdaj na si gre pa ona vagino zoožat, da bo tisti z mikroborcem kaj čutil.
Pa kje se najdete?
[/quote]
A zdaj sem pa jaz debil ne ti, ki ne znaš brati. Point ni pri ženskah. One so to že rešile. Vprašanje se glasi zakaj se možakarjem z čevapčiči ne da pomagati s plastično kirurgijo.

Ko pa že sprašuješ neumnosti ti odgovarjam. Ženska, ki si jo da zožati in obrezati to ne dela z namenom, bi obdržala glisto, no če ima ta glista milijarde je to drugo, pač pa zato, da bi dobila dobrega, dobro obdarjenega alfa samca. Kajti ta del telesa se lahko tudi deduje, tako, da njen sin ne bo imel kasneje kompleksov manjvrednosti.
Ženske vedno mislijo tudi na potomstvo za razliko od moških.

pa šo to le nekateri, od njihovih 22 cm?

To, da še vedno nimajo (in NE bodo imeli) prihranjenih pri 45-ih niti 10.000 evrov. Seveda, če delajo/živijo/ so poročeni v Sloveniji.

Če pa gredo delat v Nemčijo, kjer na gradbišču, če delajo 12 ur dnevno, lahko zaslužijo mesečno 1800 pa vse do 2800 evrov. Mesečno!

Pa tudi v tem primeru jim 22 cm prav nič ne pomaga… Prej pridnost pri delu.

V Sloveniji pa, kot napisano, recimo 22 centimeterski otepač, ampak VEDNO le do 1000 evrov mesečno…

Torej si taki svojega, še posebej, če je 25 cm, ampak dovolj tenak, vtaknejo v njihov zadnjik…

Bi dodal: v zadnjik, ali v kakšno, na velike k.urce vsekano monovko.

Problem pa je v tem, da bi take rade veliko čisto vse: tronadstropno hišo površine 400 kv. metrov, jahto, dolgo vsaj 25 metrov, itd.

Zlato pravilo: predno se odločiš z novim imeti karkoli intimnega v smislu hopacupa, ga pelji v savno. Imaš vse na ogledu in dosegu, toplota savne pa tudi naredi tako, da ga lahko vidiš v pokončnosti.

Jaz ti pa priznam, da nočem več moškega z “velikim” tičem, sem živela s takim, sploh če ga ne zna v tem primeru prilagojeno uporabljati, ga je treba vse naučiti in priučiti, da ni vse v nabijanju do jaja kar se užitka ženske tiče; Ženska nožnica je prilagodljiva le do neke dolžine, saj meri med 7cm v nevzburjenem stanju do nekje max. 13cm v vzburjenem – dovolj da se doseže tudi točka G v vagini, vse ostalo je pa že pohabljanje, če hoče celega not spravit. In nobeno pravilo ne velja, da čimdaljši je, tembolje je – le za tiste, ki so ljubitelji mehanskega nabijanja. Debel in lepo reliefen, lepo oblikovan in strukturiran z nabreklimi žilami in kitami, ki jih lepo čutiš v notranjosti ja, ne pa predolg. In potem ni čudno, da taki hočejo analo potem prakticirat, ker hočejo celega not dobit. Njihova prostata se lahko tudi drugače stimulira, kot z zabijanjem do jaja.
Med 15-17cm, popolnoma dovolj, pa še na dolgi rok za žensko zdravo, da neprestano ne buta in odriva gor njene notranje organe s predolgim, sploh sečnico in mehur, da ne prične kmalu preveč kaj puščat zaradi popuščanja mišic in kolagenskih vlaken.
[/quote]

podpis pod tole!!!
niti podrazno nisem fenica velikih. Niti v sanjah. ja,njemu full veselje,ker mam majhno in s ega oprime k klop,njemu prhaja do nebes,jst pa v bolečinah. ne,hvala!!

Cela drama. Rekapitulacija vsega je, da je polovica babovja na tem forumu mahnjena na res velike tiče. Ostale imajo lepe, normalne lulike.

A zdaj sem pa jaz debil ne ti, ki ne znaš brati. Point ni pri ženskah. One so to že rešile. Vprašanje se glasi zakaj se možakarjem z čevapčiči ne da pomagati s plastično kirurgijo.

Ko pa že sprašuješ neumnosti ti odgovarjam. Ženska, ki si jo da zožati in obrezati to ne dela z namenom, bi obdržala glisto, no če ima ta glista milijarde je to drugo, pač pa zato, da bi dobila dobrega, dobro obdarjenega alfa samca. Kajti ta del telesa se lahko tudi deduje, tako, da njen sin ne bo imel kasneje kompleksov manjvrednosti.
Ženske vedno mislijo tudi na potomstvo za razliko od moških.
[/quote]
Misliš že, ampak po žensko. kaj pa če deduje po njeni strani, pa je bil njen ata bolj mikro?

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Ja res je. Lažje se se k delu spravt, če je Makita kot pa Dremel pri roki.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

podpis pod tole!!!
niti podrazno nisem fenica velikih. Niti v sanjah. ja,njemu full veselje,ker mam majhno in s ega oprime k klop,njemu prhaja do nebes,jst pa v bolečinah. ne,hvala!!
[/quote]

A bi te lahko spoznal?

Jaz imam majhnega in bi rad spoznal zensko z majhno, da nama bo obema super, da bova uživala in ne bo nobenega zmerjanja in zavijanja z očmi, kot sem ga že bil vajen, zato imam sedaj tudi težave s tem zadnjim korakom, saj si ne želim biti intimen zaradi tega strahu.

A bi te lahko spoznal?

Jaz imam majhnega in bi rad spoznal zensko z majhno, da nama bo obema super, da bova uživala in ne bo nobenega zmerjanja in zavijanja z očmi, kot sem ga že bil vajen, zato imam sedaj tudi težave s tem zadnjim korakom, saj si ne želim biti intimen zaradi tega strahu.
[/quote]Majhna sem,
majhno imam,
malo poslini in noter zarini.

Zlato pravilo: predno se odločiš z novim imeti karkoli intimnega v smislu hopacupa, ga pelji v savno. Imaš vse na ogledu in dosegu, toplota savne pa tudi naredi tako, da ga lahko vidiš v pokončnosti.

Jaz ti pa priznam, da nočem več moškega z “velikim” tičem, sem živela s takim, sploh če ga ne zna v tem primeru prilagojeno uporabljati, ga je treba vse naučiti in priučiti, da ni vse v nabijanju do jaja kar se užitka ženske tiče; Ženska nožnica je prilagodljiva le do neke dolžine, saj meri med 7cm v nevzburjenem stanju do nekje max. 13cm v vzburjenem – dovolj da se doseže tudi točka G v vagini, vse ostalo je pa že pohabljanje, če hoče celega not spravit. In nobeno pravilo ne velja, da čimdaljši je, tembolje je – le za tiste, ki so ljubitelji mehanskega nabijanja. Debel in lepo reliefen, lepo oblikovan in strukturiran z nabreklimi žilami in kitami, ki jih lepo čutiš v notranjosti ja, ne pa predolg. In potem ni čudno, da taki hočejo analo potem prakticirat, ker hočejo celega not dobit. Njihova prostata se lahko tudi drugače stimulira, kot z zabijanjem do jaja.
Med 15-17cm, popolnoma dovolj, pa še na dolgi rok za žensko zdravo, da neprestano ne buta in odriva gor njene notranje organe s predolgim, sploh sečnico in mehur, da ne prične kmalu preveč kaj puščat zaradi popuščanja mišic in kolagenskih vlaken.
[/quote]
Dober komentar, korekten, realen.

_______________________________________________ SAMOZDRAVLJENJE S KANABINOIDI V SLOVENIJI https://m.facebook.com/groups/438014413832415/?multi_permalinks=548310252802830&notif_t=group_highlights&notif_id=1613462320193479&ref=m_notif Zdravilec s konopljo in zdravilnimi rastlinami. _______________________________________________

Dober komentar, korekten, realen.
[/quote]Ti bi seveda vse to s svojimi arcnijami rešil.

Madona Greta Garbo s tole temo si pa zadela žebljico na glavico. Ne pomnim kdaj je bilo nazadnje toliko strani otepanja prazne slame. Kot vse kaže slovenski državljani se pravi Slovenci in tudi tisti tujih korenin, ma kaj maste večinoma vsi take okoli 5 cm. Po avtih sodeč bo kar držalo.
Da se boste luleki takole razpetelinili in izdali, da ima večina komplekse manjvrednosti zaradi tega ubogega smrdljivega koščka mesa je pa res žalostno.
Mimogrede nisem brez tovrstnih izkušenj. Največje in najdebelejše med belci imajo Skandinavci. To bo verjetno ostanek njihovih vikinških prednikov. O madona, kakšni otepači so to!
In tistemu, ki vse nadira z raztegnjenimi fuflami he, he, da se ne boš trudil – nimam je. Ali nimam raztegnjene ali je pa sploh nimam pa gruntaj.

Ste za eno igro? Predlagam, da poiščete vse nicke, ki so od Viharnega jezdeca. Vsaj 8 bi se jih dalo najti.
Zakaj se ne upa več z registriranim imenom pojaviti v tej temi? Revček.
Vidim, da je odprl že novo temo, o ločenkah kaj pa drugega.

Motiš se – ne Skandinavci, ampak pristni Nizozemci….. Sem ženska, preizkusila moške obeh držav 🙂

Motiš se – ne Skandinavci, ampak pristni Nizozemci….. Sem ženska, preizkusila moške obeh držav 🙂
[/quote]
Katerih dveh držav? Nizozemske in katere še? V mojem postu je govora o Norvežanih, Švedih in Dancih. Tudi Finci, čeprav nimajo vikinških prednikov se tu zelo dobro odrežejo. :-))))))

Si v postopku spoznavanja pa vendar že veš kako zgleda njegov trd tič? :))) A spoznanje bo dokončno, ko ga zarine vate? 😛

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

Nikjer nisem napisala, da iščem moškega za trajnejšo zvezo in tudi ne potrebujem nasvetov v zvezi s tem. Izrazila sem samo začudenje, da je toliko moških s tako majhnimi lulčki. Ja, da v pol leta naletim na tri.
[/quote]

Ni panike, statistično gledano bo naslednji 25+ cm … 😀

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

naslednjič že pred začetkom povej kakšen FI in dolžino rabiš.
Najbolje, da si te podatke s šminko napišeš na čelo ☺
brezveze, da jo nastaviš, pa nič ne občutiš

sigurn si bla tolk pijana, da misliš, da si se nasadila na pimpeka, v resnici pa si se nasadila na vikinški rog :)))

Raje povej, da maš tamalo že kot postojnska jama. Ker si samsal, si v tamalo tlačiš vse, kar ti pride pod roke, od korečka, banane, kumare, piksne pira, flaše… in pol ničudn, da jo maš tolk raztegnjeno, da potem ne čutiš nič, ko fašeš tapravega luleka. In potem vsak dec pobriše stran, ko vid, da maš ohlapno kot raztegnjena rjuha.

sigurn si bla tolk pijana, da misliš, da si se nasadila na pimpeka, v resnici pa si se nasadila na vikinški rog :)))
[/quote]
V prejšnjem postu niso bili omenjeni Islandci. Ti so šele … Drugače pa mali moj viking viki saj veš, da se med delom ne pije. Business is business!
Drugače pa se pri mojem osebnem zaimku ne uporablja črka “a”. :-)))))

Slovenci ne samo da imajo male, so veliki lažnivci glede velikosti, povsem nesamozavestni in daleč najslabši jebači…

Veliko govorijo… Potem pa eno samo veliko (oz. precej majhno :D) razočaranje.

Vi nas glede jošk, riti, nog, vsega in svašta lahko ocenjujete vsak dan, ko pa leti kaj na vas pa taki obrambni mehanizmi, da kar joj.

Poglejte si samo 24ur novice recimo. Kdajkoli je novica o kakšnem zvezdniku, ki je res lep je 100 komentarjev spodaj od nevoščljivih tipov v stilu: “kaj mu to pomaga če je gej”, “denar lahko kupi vse” etc (Primer CR).

A ženske isto komentiramo vsako novico o vsaki zvezdnici z isto mero pljuvanja po teh, samo zato ker imamo nizko samozavest in potrebo po dokazovanju svojih kompleksov?

Ja male tičke imate in jebat ne znate, kaj šele lizat. Deal with it.
Je bil že čas, da vam nekdo pove po pravici.

V prejšnjem postu niso bili omenjeni Islandci. Ti so šele … Drugače pa mali moj viking viki saj veš, da se med delom ne pije. Business is business!
Drugače pa se pri mojem osebnem zaimku ne uporablja črka “a”. :-)))))
[/quote]

ja skandinavci pa res sploh nič ne pijejo ha-ha-haaa
pri njih je sam rog v trnem stanju, ostalo je mlahavo :)))))

ja skandinavci pa res sploh nič ne pijejo ha-ha-haaa
pri njih je sam rog v trnem stanju, ostalo je mlahavo :)))))
[/quote]

Daj ne nakladaj … Skandinavci so dosti boljši v postelji, kot Slovenci. Preverjeno.
Slovenci so eni izmed slabših.

New Report

Close