Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka A majo vsi tako majhne?

A majo vsi tako majhne?

ja skandinavci pa res sploh nič ne pijejo ha-ha-haaa
pri njih je sam rog v trnem stanju, ostalo je mlahavo :)))))
[/quote]
Viking viki a sva potem v istem kšeftu? Konkurent torej! Pri meni so kar trezni moram priznat. Ker slovim po nekaterih specialnostih, pijanim obisk pri meni še na kraj pameti ne pade.
Čez potomce Vikingov jih ni. Ti moj viking pa najbrž nisi čistokrven.

Si v postopku spoznavanja pa vendar že veš kako zgleda njegov trd tič? :))) A spoznanje bo dokončno, ko ga zarine vate? 😛
[/quote]

Jao moški. A zdaj pa bi že morala kr sexat, da bi vedela kakšnega ima?
Veš. Malo poljubljanja, savna in ti je vse jasno…ups,vidno.

Vidve, ki pravita kako sta ozki.

Koliko sta te stari? 18?

Vesta. Če je kemija, potreba, potem ni potrebnih nobenih vlažilnih substanc, saj se navlaži do te mere, da teče iz nje.

In za nekatere. Kdo piše, da sanjarimo o 20+?
Do 13.cm je majhen in pika. Pa da še ozek, je kot megla. In pika. In lahko natepavaš devico, pa 10cm ozkega lulčija ne čutiš, razen če je spodaj suša, ker ženska ni resnično pripravljena. Takrat čuti bolečino.
In pika.

Zanimiva teorija je z moške strani.
Kako imajo ene res ornk raztegnjeno druge pa zelo ozko.
Od česa je to odvisno?
Od dolžine ali od širine obiskovalcev.

Jao moški. A zdaj pa bi že morala kr sexat, da bi vedela kakšnega ima?
Veš. Malo poljubljanja, savna in ti je vse jasno…ups,vidno.
[/quote]

Aja, ej ne vem kaj je s savno, sem bil samo enkrat v lajfu in mi je bilo vroče za popizdit pa švical sem kot konj. Ok, saj vem, da je to namen, ampak tja notri me ne spravijo več niti z golo Kasjo.

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

Aja, ej ne vem kaj je s savno, sem bil samo enkrat v lajfu in mi je bilo vroče za popizdit pa švical sem kot konj. Ok, saj vem, da je to namen, ampak tja notri me ne spravijo več niti z golo Kasjo.
[/quote]

Mah, vidiš, ko pojma nimaš – infra savna je super, se jo da super prenašati, pa sploh ne butne v glavo tako kot finska, ampak najprej v mednožje :). V turško pa ne hodim, ker je zelo velika verjetnost, da fašeš glivce – vsaj ene par, ki so jo obiskali v našem savna centru je reklo, da jih je tam not dobilo.

ni res. Poznam enga čistokrvenga slovenca,v bistvu dva! Moj prvi-bivši je mel orng velik penis plus debel. Ta drugi k ga poznam,pa ne zdrži da ne pošilja svojih slikc kuurca okol,sej ga razumem,ker ima res resss lepega,velikega,debelega. oba sta slovenca.

Ampak mene to ne zanima. Ne,hvala. In za tebe k sprašuješ gor,ja sme ozka pa mičkena. In ne,nisem 18 stara ampak 30+. Pač imamo ljudje različne vagine in penise,tudi potrebe in naslado in strast in nagon. vsak po svoje!

Mah, vidiš, ko pojma nimaš – infra savna je super, se jo da super prenašati, pa sploh ne butne v glavo tako kot finska, ampak najprej v mednožje :). V turško pa ne hodim, ker je zelo velika verjetnost, da fašeš glivce – vsaj ene par, ki so jo obiskali v našem savna centru je reklo, da jih je tam not dobilo.
[/quote]

Saj ti verjamem na besedo, ampak v mednožju raje kot neko infra savno začutim veščo žensko roko ali pa kar usta. 😛

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

Saj ti verjamem na besedo, ampak v mednožju raje kot neko infra savno začutim veščo žensko roko ali pa kar usta. 😛
[/quote]

Kdo pa pravi, da ta bonus tam ni možen ? Se počne to po savnah – opaženo nehote 😛

[/quote]

Ja, v savni lahk fašeš eno gljivo v rito. Jurčka.
😉

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

Kdo pa pravi, da ta bonus tam ni možen ? Se počne to po savnah – opaženo nehote 😛
[/quote]

Verjamem, ampak raje na kaki drugi lokaciji. :p

Ja, v savni lahk fašeš eno gljivo v rito. Jurčka.
😉
[/quote]

jaz v svojo ne fašem nič niti v savni – sem ženska moj “firm bumper” je samo za opravljanje biološke potrebe izločanja.

Tole danes se bere kot tragi-komedija Majhni lulčki. Mene bo pobralo od smeha.

[img]http://shrani.si/f/2n/9N/17rbRJQl/mon.jpg[/img]

😋👍🤣

hehe, evo, lep dokaz kaj vrti ta naš svet…, in to je sex… V enem dnevu takoj naštepanih 6 strani, vse drugo je dolgčas, v momentu šarci in janšišti postanjo brezvezni..

Jst pravim tako, cura more bit tako velka, da ženska, ko ga fafa ga komot v roki drži…., pogoj, da se imata pa oba super je pa, da je qurac trd.., ker pol ženski delaš lahko čuda božja, kar je pa pogojeno s psiho psiho moškega, sproščenost in samozavest..
Če se že toliko piše o tem, je treba še sliko junaka pokazat, ki je dobil status invalida glih zaradi prevelike cure., še vedno si pa želi spoznati primerno žensko, tako da, ko voli naj izvoli, hehe…

https://mariborinfo.com/novica/globalno/foto-moski-z-najdaljsim-penisom-na-svetu-dobil-status-invalida/129833.

No, no, no, tako pa spet nismo zahtevne, da bi rabile takšno dolžino. Mislim, da smo vse imele v mislih povprečje, zato ne vem, zakaj so se določeni moški vžigali. Kot si napisal, seks vrti svet, tako in drugače, v domači spalnici ali pri skoku čez plot. S politiko se ne splača ukvarjati, saj nikoli ne bo bolje, pri seksu so pa možne izboljšave. No, pa hvala, ker si pošteno napisal, kaj je pomembno, da se imata oba super. Z mehkim in kratkim ne gre. Ne rečem, da se s pravilom daj-dam ne strinjam, kot je ena napisala. Normalno, da se mora tudi ženska sama znati spraviti do vrhunca, včasih, ampak ne sme pa to postati stalna praksa, če imaš partnerja.

Ta “invalid” je fake.

https://www.dailystar.co.uk/news/latest-news/world-biggest-penis-roberto-esquivel-16838619.amp

ni res. Poznam enga čistokrvenga slovenca,v bistvu dva! Moj prvi-bivši je mel orng velik penis plus debel. Ta drugi k ga poznam,pa ne zdrži da ne pošilja svojih slikc kuurca okol,sej ga razumem,ker ima res resss lepega,velikega,debelega. oba sta slovenca.

Ampak mene to ne zanima. Ne,hvala. In za tebe k sprašuješ gor,ja sme ozka pa mičkena. In ne,nisem 18 stara ampak 30+. Pač imamo ljudje različne vagine in penise,tudi potrebe in naslado in strast in nagon. vsak po svoje!
[/quote]

Malo najprej izven Slovenije zajadral, pa potem komentiraj. Slovenci so daleč najslabši, žal.

Haha sem se nasmejala… Malo privoščljivo, ker vidim da je ta tema marsikateremu moškemu na žulj stopila… malo pa tudi za to, ker je v vsakem hecu nekaj resnice… Bo že držalo :)))

Včasih je tudi forum način da med vrsticami vsaj malo resnice pride na dan…

Malo najprej izven Slovenije zajadral, pa potem komentiraj. Slovenci so daleč najslabši, žal.
[/quote]

ja,po eni strani maš prav,po drugi pa tudi ne. Slovenci so predvsem štorasti,pa mogoče sem pa tja se jih prime sloves hladnosti. In ja,balkan ima strast po žilah,zato pa toliko slovenk gre s srbom,bosancem,hrvati.. Ampak žal zame osebno vse kar je južno,je samo za po-fukat (magar z vrečo na glavi da čim manj gobezda) in potem goodbye. Posebna strast so Arabci. če so ti všeč meje izven slovenije kot praviš,probi kakšnega dobrega,ampak res dobrega Arabca. govorimo o fatalnih s črnimi očmi,črne lase,..skratka kakršen je pač tvoj stil in okus sej je vseeno. Tist je šele noro dobr! Ampak za resne zveze pa to niso.. vsaj zame ne. Ene se celo poročijo,ok pač če jim paše..za resne zveze so debilni.

Zakaj pa ima toliko žensk tako male ali tako povešene joške?

Zanimive so te feministične krastače, kako fantazirajo o “pravih dedcih” iz arabskega sveta. Niso več zadovoljne z domačimi loleki, ki so jih njihove ogorčene prednice prevzgojile, ker niso prenesle prvinskih slovenskih dedcev.

Daj ne nakladaj in vleči dolgega nosa, ker so punce zgoraj prvič po dolgem času vam nalile malo čistega vina, kako ste zeh v postelji.

Škoda da je v debato vključila Bosance in Arabce, ki so ponavadi poleg Slovencev neki stereotipični moški druge krvi, s katerimi že spijo slovenke, če ne z domačimi pobi.

Mene jug in dol južno od Slovenije kaj malo briga, latino, črni, Arabci, tudi Španci, Italijani… To mi nič ni zanimivo.
Pa kljub temu, kar sem imela tujega za izkusiti, je bilo vse boljše od domačega.

Tako da na žalost moram kljub temu se strinjati z zapisanim mnenjem zgornjih posameznic.

Sej, zdaj femnistične babure želite, da se islamske metode vzgajanja začnejo na vas izvajat.

New Report

Close