Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek a me kaj pogrešate…

a me kaj pogrešate…

A mene pa nič ne pogrešate? So me okupirali z delom….Full…. Gaia, Lara in Osliček…eno vprašanje…A ste dobili včeraj moj mail…Dolina miru? Seba, Romana in ostali…če hočete, da vam kaj pošljem mi morate mail napisat, ker sem oni dan nekaj »mučkala« in sem vse zbrisala…Aja…pa še eno vprašanje…a sem tud tuki »ta mala« oz. ta mlajša? A je kakšen pod 26?

Ja mater vola, pa kje si ti. Lara,Romana sta na tistem forumu ostale, ker jima tukaj ne znese. Bodi vesela,mlada si.

A si mi kak košček piščančka prihranila ? :)) ” ta mala ” :)))))))))))))))

Srce zlato…tako so me okupirali z delom, da se ne vidim ven… Kaj se je tukaj dogajalo???

A zdaj pa še ti??? A sem res ta mala??? Piščančka je še malo ostalo, ja… A prideš?

A spet ni nobenega? Ko imam jaz čas, ga pa vi nimate…Kje ste vsi?

Mislim, da si res :)))))))))))))))))
pridem , ja bova popale do konca …

Eni so odšli domov, drugi berejo, tretji premišljujejo..pol je pa dolgčas tuki ):
ampak saj bodo prišli..slej ko prej..

… ma itak , da pogrešamo vse , ki nepričakovano zginejo .
Ma za tolažbo – nisi glih najbolj tamala , jih je še nekaj tvojih let , pa se te dni ne oglašajo , ker so v delu.
Starostni razpon tu je kar hecen – tja nekam do 47 ( se mi zdi) , ma to sploh ni važno , ker smo mi “tastari” že tolk otročji , da vam “tamladim” z lahkoto pariramo 🙂

Veš , imamo vsak svoje težave (eni večje , drugi manjše) pa smo se naučili , da jih lahko rešujemo oziroma prenašamo samo s pozitivno naravnanostjo in čimveč smeha.
In ker nam je bilo v življenju najlepše tam nekje okoli 25-ih , smo enostavno ustavili časovno uro . Ergo – sem eno leto mlajša od tebe , he , he …. ;))))

Aja , še to – zakaj pa vam vsem predstavlja prijavljanje sem take probleme ?
Prijaviš se lahko z starim nickom , samo geslo si je treba zapomnit(pametni pišejo 😉
Seveda je treba pazit na velike in male črke – to je zelo pomembno.
In da se ni treba prijavljat vsak dan , zadostuje , da se ne odjaviš , ne :))))

čau , N.

Kaj pa ti delaš? A se kaj dolgočasiš? In veš, saj nimam nič proti, če sem ta mala, me boste vsaj malo bolj crtali…Ha, ha, ha….

Niki, odlična razlaga !! Predvsem kar se tiče starosti :)) je tako ja !

Čau, Niki….Se nismo slišale že sto let…ha, ha, ha…. Kje se pa ti kaj potikaš? A si še v službi?

Ne, ne dolgočasim se . Uf , imam še delo do štirih, pa malo uletim sem na momente :)) ma te bomo crkljali **

Ja, saj imate prav. Kot je rekel Seba, da naj bom vesela, ker sem mlada…in tudi sem. Sploh pa bi takoj imela nazaj enih 17, 18 let. Tako…za en mesec, dva… Da bi se nazaj malo žuralo in mi ne bi bilo treba mislit na taščo, tasta…Ampak kaj si čmo??? Življenje….. Pustimo to pri miru. Povejte kaj lepega…. Pri nas pada dežek (meni se full dopade), ampak bom morala še psičko peljat na sprehod, tako da bom mokra k` cuna…

Eh, zvezdica, kot je že Niki rekla. Niso važna leta, nam se je že zdavnaj ustavil čas na tistih lepih letih. In zdaj žuramo :))
Tudi pri meni že malo dežuje ( lj. ) kužka pa bom ven peljala zvečer kot vedno. Tudi če bo dež, mora it, jaz pa tudi. Je lepo se v miru sprehajat . :))
Ja, pa zjutraj zgodaj greva tudi ven.

zvezdica, lepo se imej
se bereva jutri, ker doma nisi zanetana :)) ?

Drage pupe moje…Imejte se lepo. Jaz se počasi poslavljam od vas. Pošiljam vam cmokote in lubčke… CMOK, CMOK, CMOK… Bodite pridne…in kaj dobrega skuhajte za večerjo…

»sveti vam vaša zvezdica«

Aha!!!

yap Jani *** usklajeno kot vedno !

New Report

Close