Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek a me občutki varajo.?

a me občutki varajo.?

Jani…. a se mi prou zdi al se mi sanja?

hehehe
dons boš pa mel hudiča:-)))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

n’č te ne varajo uhli… res sem tuki… matr.. zaenkrat je kr ok.. zdej bo pa šloganje in bo… šit :))))

lepo nedeljo štefi pa seveda vsem ostalim tud 🙂

heheh Janii sej ti lahk jest šlogam,ti sam reč kaj češ…Ni blema…Heheheh:)))

P.s. zdej grem pa piškotke pečt….z marelično marmeljad……potem pa letim okol jezerčka,tempo tempo!:))))

mam zdej enga šlogarja v studiu na drugi strani šipe tko da.. sam pomignem pa bo povedu :)))

dober peč piškote 🙂

JaniIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIi!

Dej ga praši zame,kaj me čaka bemti v prihodnosti…..lubezen seveda..a upaš?

A veš sama sebi pa res ne morem našlogat nič!!:))

Janči,JAni pROSIIIIIIMMMMMMMM…..za sestrco,dej praši please.)))

me tko mika,. da ga pokličem, pa ga vprašam, KJE JE TISTI MOŠKI, ki mi ga je našlogal že do konc junija, da ga srečam,hehehehe.
JANI, DE MU NAUŠ NIČ VERJEL!!!!
===========================

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Saj si me srečala srček.Al mogoče kga druzga čakaš?
😉

hehehe, men je naš šlogar (danes Jani “trpi” z njim) šlogal, da bom srečala enga super moškega že do konc junija!
evo, pa do takrat ni bilo NIČ !
Po tistem datumu sem pa, revica uboga, 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} obupala!
smrk

tu lajt… konc je z šloganjem 🙂 lahk ti pa zrihtam telefonsko pa se zmen z njim pa upraš…

a lubezen? to ti lahko jaz povem… Lubezen BO!!!

hahahahaha ma mu ne verjamem nč… gleda v karte.. tiste slikce pa jest tud znam pogledat :))))))

a čem ga vprašat, kdaj pride :)? un moški :))))

dej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
potlej mi pa kar tukej pvoej !!!

zdej pa grozn tešk čakam!!

posebej ga vpraš, če bo ta XY mel moštace-….:-)))))

kua je zdej?
a še zmerej v karte gleda, al kej?
al pa je v kartah vidu tolk primernih zame, da je ostal brez besed?????????????

nam ga nč uprašu.. vidva to kr sama popedenejta.. da ne bom zdej jest tuki poslušal o kakšnih moštacah, pa zakva se glih teb ni izpolnil tist k ti je našlogu… :)))))

Ja jest sicer vedno mal zamudim,tko da je imel ziher mene v mislih!
;-)))

okey..će že vztrajaš..
Potem te pa spustim skozi gosto sito:-))

Ne bo šlo!
Sem predebu!
😉

jani ti si KRUT!!!
to ni fer !!
ti ga ne bi smel dons spustit domov in to tolk časa, dokler ti ne bi povedal !!!

to bi blo moško dejanje !!

bemu ..kaj misliš da bom zgvirala hehehehe…sej ljubezen jeeeeeeee..madona ne ti men boo…..heheh si ne predstavljam kaj bo pol!!:)))) hehehehe

sej si tudi ne bi upala..
si me orng prestrašu:-))))

New Report

Close