Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek a mi katera pove nekaj o hrani

a mi katera pove nekaj o hrani

Namreč se januarja začela z dieto, kao ločevalno, ampak ne tako po knjigi, vendar bolj sama gledam, da ne jem kruha, in prilog, sladkarij, čipsa,..
Jem vso zelenjavo ob enajstih malico-sport musije, ali koren flekse, ali sadje, za kosilo pa normalno, vendar meso brez krompirja, samo s solato, ali pa krompir brez mesain solato, pa zelenjavo zraven..To pojem tam ob 15,30 potem pa provam , da zvečer samo kakšen jabolko ali kakšen mango..
S takim načinom se izgubila v treh mesecih 10kg. lep rezultat in ne matram se dosto(sam kakšne sladkarije me vnesejo) pa se drugi dan držim bolj sadja pa je ..Zdaj sem našla v trgovini pa kaše, pa me zanima kako jih kombinirati zraven mojega jedilnika, a ma kakšna kakšen dober recept, al kar koli da bi jaz malo vedela kaj lahko jem zraven..
Če še kakšna drži tako prehrano oz. ve kaj se lepo skupaj je-da ne redinaj mi prosim pove..
Hvala že vnaprej..

Ob dnevih, ko imaš škrob – krompir, riž … lahko namesto tega ješ kašo – proseno, ajdovo, ječmenovo … Receptov je ogromno. Vse je kombinirano na zelenjavo (lahko si pripraviš kot rižoto ali popečeš, …). Če imaš rada jurčke, pašejo ob ajdovi kaši (pripravi si jih posebej).

ma sej nimam prov določenih dnevov, sam mal gledam kaj gre skupej..zato me zanima čim več kombinacij..

mogoče boš iz tega kaj izvedela

srečno

New Report

Close