Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek A mi lahko en razloži zgleda da sem zabita

A mi lahko en razloži zgleda da sem zabita

Napišem komentar v temo prevaral sem ženo in mi moderator odgovori, da ne bo objavil komentarja ker ne sledi temi…v bistvu pa kar lepo sledi temi. WTF.? Kaj ti ni jasno, s čim točno imaš problem.? Z razumevanjem zapisa mogoče.?
Malo poglej po forumu, bi imel ogromno dela za brisanje in neobjavljanje ampak seveda,ker ti ni jasno in ne razumeš pisane besede ne moreš narediti nič ,kdaj so pa nepismeni se kaj naredili.? Niso ne ,saj ne razumejo zapisanega.
Nehi se zajebavat. Pa se primi delat red tam kjer je potrebno in ne tam kjer ni potrebno. Bo ok.? Seveda bo.

Jaz sem tudi dobila tako sporočilo, za objavo v temi, ki sem jo SAMA ODPRLA😂😂😂
Ja, moderiranje je doseglo nove vrhove.


Neverjetno :))

nova
Uredništvo priporoča

Antisemitizem😬

Mi vam Istinu šaljemo, ali većini vam je Istina odvratna.

Prosim, pošljite nam posnetek strani na [email protected] ali na ZS, bomo preverili.
Hvala!

I Domišljija je pomembnejša od znanja. Znanje je omejeno, domišljija pa poganja svet. Albert Einstein I Naročilo na ePosvet: https://med.over.net/svetovalec/andreja-verovsek I

To je umetna inteligenca na delu. Človeški moderatorji nočejo več brezplačno delat, zdaj so pa sami sprogramirali avtomatskega moderatorja, ki pa je še zelo hroščat.

Morda pa želijo, da se tu ohrani zgolj taka populacija, ki je vodljiva. Ki se da motivirati s tragedijami v družbi, ki se dogajajo drugim. Saj veš: kruha in iger.

men se pokaže posebej v političnih temah na začetku ene par vrstic, da gre tekst v kao neko obdelavo ali kaj že in hitro izgine… To se mi je tud dons zjutrej zgodilo, ko sem hotel komentirat rumeno pofarban nora24tv propagandni jajatov šoder na tem forumu že okoli petih zjutrej.
Pol pa čez nekaj časa lahko komentiram, samo kaj, ko mi skenslajo prvi komentar in se mi ne da več pisat ponovno in samo gledaš lahko kako tisti norci onanirajo med sabo, sej to možno da samo en model dela pod 10 niki, noro….

Moderatorji na tem forumu so bad joke. Sploh je cel forum odkar je zamenjal lastnika bad joke. Razni Ludi in podobni so ga okupirali. Vse skupaj postaja ena alter beznica, stičišče norcev.
Upam, da vsaj ta moj komentar zbrišejo. Si zasluži izbris. 🙂

Mary… a veš tega:

Mujo je bil odličen v napovedovanju prihodnosti glede na trenutno dogajanje. Nekega dne pride do njega Haso in ga prosi, če bi ga lahko naučil te veščine. Pravi Mujo… No problem… Haso, daj potegni hlače do kolen. Haso potegne hlače do kolen. Mujo… Haso, sedaj se lepo nasloni na rob mize. Haso se nasloni… nenadoma skoči v zrak… Mujo, pa ti češ da me jebeš!
Mujo hladnokrvno… Učiš Haso, učiš. :-)))

Cenzura… Danger Zone!

https://www.youtube.com/watch?v=uQNgIVgz6oQ

Nekdo zgoraj je omenil antisemitizem.
WTF, ka si fuknen al ka?

Že tale, da je zgornji pisal o antisemitizmu….pa ,saj je bila to ironija, ne kapiraš?
In, če modeki takih reči ne razumejo, je jasno, da brišejo ipd.
Ker, biti šef ne pomeni le šefirati, pomenilo naj bi tudi biti pameten.

Avtor… Nic slabega nisem mislil. Ce bi, bi to direkt povedal. Ne rabim se it nekih podmuklosti.

Mi vam Istinu šaljemo, ali većini vam je Istina odvratna.


Samo bog ve. Ta pa dela za Mossad.
😉

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Glede na vse objavljene prispevke se ne čudim, da lahko prihaja do napak, ker moderirati med.over je nočna mora 🙂

[url=http://bit.ly/3pr5FyK][b]KRIPTO VALUTE: NALOŽBA/VARČEVANJE ZA POPOLNE ZAČETNIKE (10€/TEDEN)[/b][/url] Način varnega investiranja v kriptovalute. [url="http://bit.ly/3qnTQL9"][b]NAVODILA ZA AVTOMATIZIRANO TRGOVANJE S KRIPTOVALUTAMI[/b][/url] [url=https://kriptoslovenija.si][b]KRIPTOSLOVENIJA.SI[b][/url] Skupnost kripto entuzijastov in popolnih začetnikov. [url=https://bit.ly/3bM8pn5][b]BINANCE.COM[/b][/url] Menjalnica z največjo in najboljšo ponudbo in vplačila/izplačila direktno na bančni račun.

New Report

Close