Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A mi lahko prosim nekdo,

A mi lahko prosim nekdo,

kdorkoli razloži, v čemu je bistvo vsega, kar se zadnje čase tukaj dogaja.

Moram reči, da nič ne razumem.

Ta, je tej rekla to, ta noče več, se Primož oglaša in krega……

Če ni preveč, bi prosil samo kratko razlago, kdo je koga in komu in zakaj.

Hvala

Alt … sva že v dveh … … Meni tut ni več nč jasno … … :((((

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

To je bolj zapleteno kot če bi santa barbaro križal s esmeraldo!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

:))))))))))))))))))) he he … bo nastala nova limonada???? :)))))) Kletka in njene prihode … :))))))))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Ker smo glavni igralci…moj honorar bo enega jurja na post!
;-)))

In jaz bom najhujsa zlobnica..celo igro..na koncu..pa se izkaze..da temu le ni tko..aha..klopcic se ze pocasi odvija..in jaz bom oprana vsega..haha..ma ej..kako se mi rola..za popizdit..ko berem vse to…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Tko mal se cenis..ennene..jaz zelim obogatet z vsem tem..moje solze niso zastonj..kje pa….no te bodo zdaj itak zaigrane..sam une prej..so ble pa iskrene..smrk;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ti Sunny pa kar tih bod!In rajš vzem v roke tisto….pa ta drugo….pa razveseli enega!
;-)))

:))))))))))))))))))))))) Sonči Sonči … …

Sam meni še vedno ni jasno kaj se sploh greste … Vemo, da se nekateri kregate med sabo (sam mi še zdej ni jasno kdo vse) … vemo, da so neke zbrke med vami (ma ne vemo kakšne) … vemo da se jočete, se jezite, se poslavljate in ne vem kaj še vse … sam še vedno nam ni jasno … KAJ ZABOGA SE JE ZGODILO TKO HUDEGA?????? A je kdo koga ubil? Je kdo komu roko odrezal? Je kdo komu mamo po*ukal? (ups … ta je mal huda) …

Ne vem no … Sej res da se me ne tiče … samo … zaradi vseh teh zajebancij se skoraj ne da več normalno pisat na forum …

Lp, Bgv

Se pravi si ta glavni honorar že iztulila?
;-))))

V eurih ali dolarjih?

Bugyka Ti si tak fletkana

a zdaj si pa spet mojčkana moja…

leta letijo - iščem stevardeso.....

Da ne oskubimo prevečpastirja..na bo SIT…zaenkrat….sam,ko bo gledanost narasla…se pa za odstotke od ta zgornjih reklam zmenimo!
Čau frend!Jutri bod prpravljen!Kar nekaj nas bo v LJ in če se trofimo…zna ratat veselo!
😉

ja, ja,

res je hujše od limonad, mogoče bomo pa zgodbo prodali Mehiki.

Nikoli ne veš.

gre se pa zato, da eni vzamejo preveč resno, ta drugi pa preveč za hec..

primož

Srečnga pa zdravga!!!

Ne eni Primož , večina nas…ker je resno….

kak si???

ma daj……babnc mi deci ne bomo mogli nikol do kraja pokorit…heheheh

saj se mi tukile trudimo, sam kaj če zmeri mal prepozno pridemo………

pa lepo razburkano življenje…..

hmmmm……a boš kakšno srečanje naredil….mslim…Novo leto se bliža!?

Alt s teboj bi rada govorila oki ????

kaj pa z mano???

lahko , piši mi na mail , pa ti dam cifro…

Jaz vzamem vlogo hudobnega moškega, ki je povrh vsega peder, pol na koncu se pa izkaže, da sem v bistvu še bolj hudoben in da ljubim starejše moške!!! ;))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

:-))))))))))))))))))))))))))))))))))

:))))) Ja ben … fletkana … recimo no … :)))))))) Bomo videli kaj boš rekel čez kak mesec .. .

Hm … a če sem? Ne vem …

Lp, Bgv

Ti vedno srce!Kokola!
Cmoka!

daj no….čist malo…….se pa zlaži, sa ne bom nikoli vedel…hihiihihi

a si se že kaj zredila?

:))))))))))))))

Lp, Bgv

New Report

Close