Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek A morata ravno nad nami živet???

A morata ravno nad nami živet???

Živimo v bloku, v zelo majhnem stanovanju. Pred letom sta se nad nami naselila nova soseda. Vse bi bilo ok, če nebi skoraj vsak drug dan pozno zvečer glasno seksala in to ravno nad našo otroško sobo. Posteljo nabijata na steno kot bi kdo tolkel z macolo, pa še žimnica škriplje kot stare gare. Otroka se vsakič zbudita in ju je strah. Ne vem kako naj jima to razložim ker sta še premajhna. Soseda sta nesramna in se o ničemer nočeta pogovarjati, selitev pa tudi ne pride v poštev. Kaj bi vi naredili??

Jaz bi se z družino odselila na Goli Otok.

Izvoli, kaj še čakaš…

nova
Uredništvo priporoča

V času študija točno tak par kot opisuješ dobesedno ob sebi. Zelo tanka stena je ločevala mojo in njihovo spalnico in vem kako zoprno je, ne predstavljam pa si, da še otroci morajo to poslušati. Pokličeš lahko seveda policijo za motenje miru. Ena meja mora bit, če bi bili razumni, bi sami našli rešitev. Midva z možem še v hiši 100m od sosedov ne upava biti tako glasna, kaj šele v takih stanovanjih. Saj je ne vleče iz kože, da se mora tako dreti vsakič. Ne vem… razumem da kdaj “uide” malo bolj glasen stok ali da se sliši “tolčenje mesa”, ma slišita tudi onadva, lahko bi prilagodila zadeve tako, da bi bilo slišati manj. Predvsem kar se macole in žimnice tiče 🤣 tako sem se nasmejala opisu…

Vzameš metlo in tolčeš nazaj 😉

Je prijateljica pred leti imela podoben primer, s tem da so se tam kriki in nabijanje slišali po celem bloku in to skoraj vsak večer. Potem sta na hitro dobila 2 otroka in je bil mir. Na tvojem mestu bi pildek nalepla v vežo, da ga lahko vsak prebere. Dvomim sicer, da bo pomagalo, a vseeno. Lahku ju posnameš in jima predvajaš. Ne vem, zelo zoprna zadeva, sploh ker moti otroke.

še sami malo več in bolj sproščeno seksajte pa vas bo manj motilo. eni pač radi seksamo, medtem kot drugi izpolnjujete zakonske dolžnosti, potem vas pa prvi motijo ker fovšija seka.

Popokaš moža in jima gresta pozvonit na vrata…
Ko odpreta, povprašata, če se jima lahko pridružita. 😉

Zamenjaj sobi, vidva v otroško, otroka pa v spalnico ali kjerkoli sta vidva.

Pa ne mi zdaj, da ne gre. Ker seliti se ne moreta, soseda nočeta upoštevati, tako da ti preostane pač to.

Pred leti ko sem se stanovala v bloku je bila vedno najvecja zabava brati oglasno desko. Nekdo je stalni lepil listek namenjen “fookacema iz 9 stuka” se nasvete glede izrazoslivja jima je dajal.
Crkaval smo od smeha. Ene pol leta, potem sta se pa reveza odselila.

Poznam primer, ko so se v bloku takima dvema kot sta ta dva dobesedno po.srali na predpražnik

Meni je tudi všeč nasvet z oglasno desko :).
To naštudirat kaj jima napisat.
Ne vem, ampak večina normalnih ljudi, nima posebne želje kar naprej poslušat sosede pri seksu. Večini ljudi so to intimne zadeve.

Tale post smo brali že kar nekaj časa nazaj. Ponavljaš se. Si ne bi izmislil kaj novega?

Ne smeš lulat, ne vodo potegnit, ne smeš se tuširat, ne seksat, ste pa res ubogi, kolk so pa ti tvoji otroci stari, a so kaj utrujeni, a ne morejo spat, ali so premalo utrujeni. “Bom bolj polahko pritiskal, da ne bo sosed slišal – ja, pol mi pa ne pride, že tako težko doživim orgazem.”

Evo, tem izpred nwkaj let.
https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?t=9119026

Mi smo se s sosedi pogovorili, da so stene pretanke, in da prosimo za mir. Nekako se je uredilo. Po moje sta šla v kopalnico. 🙂

Zvočna izolacija stropa. Selitev otroške sobe v drugo sobo.
Ali pa preprosto čakaj, da se jima hormoni umirijo.

Hahahha pa kaksni so to odgovori! Ena bi kr policijo klicala. ‘gospod policaj, moja soseda seksata, js pa sm tolk fous in skodozeljna da zdej vs klicem. Prosim ukrepajte’ in en komentar je bil da bi listke po bloku limala… Hahha ker ve cistunke pa nikol niste seksale. Bog ne dej da mlad par uziva v seksu. Na policijo! Hahah

Sori, ampak to je lajf. Mislm. Ce bi zivela poleg zeleznice, bi ponoci ustvljala tovorne vlake, da ne bi ropotal in motl tvojih otrok? Bi ob letaliscu prepovedala pristajanje letal? Na ene stvari nimas vpliva in se vas ne ticejo. Ne rabis iz vsake stvari delat javnega skandala.

Začnite snemati in prodajati audio posnetke.. bodo imeli otroci kmalu za kakšno prestižnejše šolanje kasneje v življenju.. če ne že za vašo selitev.
Z malo spretnosti (malce daljši selfie-stick).. pa lahko tudi vizuelno posnamete akrobatske vaje sosedov.

Poslovna priložnost 🙂

De omnibus disputandum..

Glede vašega problema, je pa že Louis CK.. samo geja zamenjaje s hetero parom, ki se ljubi:

[img]https://c2.staticflickr.com/6/5325/8946244599_61aaf68c36_z.jpg[/img]

Ker se VI ne znate pogovoriti s svojimi otroci, drugi ne smejo seksat?
Good one.

De omnibus disputandum..

Zamenjaj sobo, spalnico tja in otroško ven, če ne pa selitev.

Točno tako, zato naj pa ljudje v bloku svojo glasnost prilagodijo razmeram, tako da ne bodo drugih motili. Potem pa nobenega ne briga kaj počnejo, kako pogosto, kdaj itd.


To je dober nasvet. Ni nujno, da je metla, tudi kladivo in kovinska podloga na steni, da se ne bo poškodovala. Zraven tuli, stokaj, preklinjaj, kliči vse kur.. tega sveta, jeb.. vse po vrsti ( sosede, politike, ……. Dokler ne utihneta. Ko začneta ponovno, spet akcija. Otroke za kakšen dan, dva daj v varstvo. Če bo sosed kaj rekel, mu povej, da ste se pač seksualno uskladili.


Seksaj, kdo ti brani. Ampak tvoja svoboda je do moje svobode. Daj si en storž v goflo, da boš tiho, pa posteljo umakni na drugo steno.

V kolikor z otrokoma prebirate pravljice, jima lahko razložite, da mama Zverjasec in ata Zverjasec delata male Zverjaščke.😁

New Report

Close