Najdi forum

Splash Forum Koronavirus A morda kdo ve, kje se da kupiti zascitne maske?

A morda kdo ve, kje se da kupiti zascitne maske?

Kje se da te maske sploh kupit, dobit in katera zdravila moras za to gripo doma?

Verjetno proti bolečinam.

Zdravilo je.. Je rekel Andrej Trampuž. Samo tako malo, da se ne vedo komu ga bodo dali. Heheh.

Trenutno se jih ne dobi. Zdravil ni.
Je pa fino jesti kar krepi imunski sistem… Dvit, B vit, C vit,…. itd

Lp

Trenutno se jih ne dobi. Zdravil ni.
Je pa fino jesti kar krepi imunski sistem… Dvit, B vit, C vit,…. itd

Lp
[/quote]

Je zdravilo. Samo ga je tako malo, da bodo zdravili samo visoke glave, če bodo le te okužene. Je bilo lepo povedano na RTV. Ko so spraševali goste. Predvsem steleokovnjaka Andreja.

Maske ze nekaj casa “iscem”…, ne dobim. Mislula se na zdravila za lajsanje in tablete za zbijanje visoke vrocine.

Pa kateri caji? Limone,ingver ipd. ja ali ne?

Limona,ingver, zeliscni, timijanov, prsni, planinski, gozdni med.. . To je tako potrebno dnevno piti. Sicer pa nalgesin, lekadol, multivitamine, panatus forte..

Maske si bomo morali napraviti kar sami, kot tudi zdravila, razkužila.
Poglejte na spletu, you tube itd.

Že pred časom smo tu natančno pisali o tem, večkrat, kaj ubija viruse, čeprav za covid še ne vemo natančno, ker je nov virus, še z beljakovinsko ovojnico.

Na žalost jih ni. Potem pa vidiš afnarijo nove vlade in točno vidiš kaj je na stvari. Mask ni za običajne ljudi.
Določena zdravila delujejo, to so ugotovili tudi Kitajci. Samo vedite da bo uporaba na tak način kot maske. Za izbrance.
Drugače mislim da je za preventivo dobra tudi alternativa. Od čajev do vitaminov in mineralov. Mene so že stari starši učili, da je za prehlad dober bezgov čaj pa materina dušica. Bi pa rekla, da ingver tudi sodi v to kategorijo.

Ko sem opozarjal, ste se delali norca iz mene. Ko je bil čas za nabavo mask ste verjeli v pravljico birokratskega režima. Sedaj se jih ne da dobiti. Žal, sami
doma jih boste morali naresti.

_______________________________________________ SAMOZDRAVLJENJE S KANABINOIDI V SLOVENIJI https://m.facebook.com/groups/438014413832415/?multi_permalinks=548310252802830&notif_t=group_highlights&notif_id=1613462320193479&ref=m_notif Zdravilec s konopljo in zdravilnimi rastlinami. _______________________________________________

Tu je odgovor, zakaj ne dobite mask. Ker naš birokratski režim se ni pripravil na epidemijo drugače kot z laganjem, mešanjem zraka, zavajanje državljanov , so prepovedali prodajo zaščitnih sredstev. Ta neodgovornost in nepotizem je še mene sedajle zelo presenetil.
http://mariborinfo.com/novica/slovenija/prodaja-zascitnih-mask-in-razkuzil-odslej-v-sloveniji-prepovedana/312910

_______________________________________________ SAMOZDRAVLJENJE S KANABINOIDI V SLOVENIJI https://m.facebook.com/groups/438014413832415/?multi_permalinks=548310252802830&notif_t=group_highlights&notif_id=1613462320193479&ref=m_notif Zdravilec s konopljo in zdravilnimi rastlinami. _______________________________________________

Greš v lekarno in naročiš tako maske kot razkužilo če ga rabis. Počakaš da dobijo in greš iskat
Trenutno ta moment jih pa res ni.
Od kod to vem, poznam gospo ki dela v lekarni in mi je povedala. Ljudje ste tolk leni ali pa panični, da se vam tudi mask ne da naročit in počakat, pol ste pa se nesramni do lerkarnaric kot da so one krive ker so posla razkužila in maske
Če ni takoj za dobit na licu mesta – obupate

Na žalost jih ni. Potem pa vidiš afnarijo nove vlade in točno vidiš kaj je na stvari. Mask ni za običajne ljudi.
Določena zdravila delujejo, to so ugotovili tudi Kitajci. Samo vedite da bo uporaba na tak način kot maske. Za izbrance.
Drugače mislim da je za preventivo dobra tudi alternativa. Od čajev do vitaminov in mineralov. Mene so že stari starši učili, da je za prehlad dober bezgov čaj pa materina dušica. Bi pa rekla, da ingver tudi sodi v to kategorijo.
[/quote]

prava trapa. Kdo je najbolj zahebal in zamudil, ko se je še kaj dalo narest.
Šarko in njegova kompanija , od NIJZ naprej.
Dva tedna pred izbruhom korona virusa smo jih pa , donirali pazi, še enkrat DONIRALI milijon in 200. 000 ubogim kitajcem. To je PREJŠNJA nesposobna vlada zakuhala.
Zdaj je pa Šabeder dva dni nazaj podpisal naročilo 2 milijona mask.
Vmes pa, ko jih že 3 tedne ni za dobit, pa samo mirjenje ljudstva s floskulo, da so maske nepotrebne, da je dovolj, da si dobro umiješ roke. Ljudje pa ovce in kimajo. Aja, zdej je pa za ta fiasko kriva nova vlada, ki je bila potrjena včeraj zvečer.
Svetujem ti, da vklopiš možganske celice ( če jih le imaš).

Ne poznaš situacije.

Ne poznaš situacije.
[/quote]

A res.? Ni dolgo nazaj ko sem bila v lekarni in me je vprašala da naročajo in če rabim, da me zapiše, pa sem rekla hvala že imamo
Paniki drvite ko konji v trgovine, lekarne in ne znate pocakat par dni ali malo več, vse takoj in prec….
Dejte se že zresnit, ne ne bo zmanjkalo hrane in skret papirja… razkužila, maske si pa naročite in počakajte, razumete kaj pomeni potrpežljivost in počakati.?
Ne hodite okol razen kar je pod nujno, samo ne razumete besede nujno, za vas je nujno v enem dnevu obiskati 16 trgovskih centrov in 26 lekarn in drogerij, da ja ne bo zmanjkal konzerv in wc papirja. Bolano vse skupaj

Ni v lekarna in v nasih javnih lekarnah ne sprejemajo niti narocil.

Na amazon.de kolikor hočeš, ne vem pa koliko je poštnina. Pa par dni je treba počakat. Vtipkaj surgical mask.

Evo preverila pri enem prodajalcu: s poštnino 22 eur za 15 mask. Ampak bi prišlo šele po 24 marcu. Imaš pa en kup prodajalcev pa pač najdeš najbolj ugodnega/hitrega. Probaj mogoče tudi na amazon uk.

Jaz tega ne razumem, v parlamentu se kazejo z maskami, namesto da bi povedali kje dobimo maske. Žalostno!

Do takrat bo amazon že prenehal dostavljati (a sploh dostavlja v Slovenijo)? Poleg tega so te kirurške ok za krajši čas, dokler se ne navlažijo. FFP3 pa se ne dobi nikjer.

Če ne naročajo v lekarni xy, naročajo v lekarni XX, ce ne naročajo v lekarni v kraju xy, naročajo v kraju XX itd
A ne znate mobitela v roke vzeti in se pozanimati.?
A ste totalno nesposobni.?
Vem za lekarno ki jih dobijo v naslednjem tednu. Koliko naročil še sprejemajo pa ne vem. Nesposobni ste v nulo. Jaz sem prišla do vsega brez panike. Do različnih mask od tistih medicinskih klasičnih do tistih s filtrom, ki so dražje.
In vi ste sposobni preživeti kaj veliko hujšega od korone.? Niste vi sposobni za nič, razen za v trgovino po 10ton makaronov in moke.

Če ne naročajo v lekarni xy, naročajo v lekarni XX, ce ne naročajo v lekarni v kraju xy, naročajo v kraju XX itd
A ne znate mobitela v roke vzeti in se pozanimati.?
A ste totalno nesposobni.?
Vem za lekarno ki jih dobijo v naslednjem tednu. Koliko naročil še sprejemajo pa ne vem. Nesposobni ste v nulo. Jaz sem prišla do vsega brez panike. Do različnih mask od tistih medicinskih klasičnih do tistih s filtrom, ki so dražje.
In vi ste sposobni preživeti kaj veliko hujšega od korone.? Niste vi sposobni za nič, razen za v trgovino po 10ton makaronov in moke.
[/quote]

Sem po tvojem nasvetu naredila experiment in poklicala VSE lekarne v krogu 45 kilometrov. Najpogostejša reakcija je bila kisel smeh, nihče nima mask, nihče ne nudi možnosti naročanja, če pridejo, bo šlo po načelu kdor prvi pride prvi melje, pa še to le za kirurške maske, tiste s filtrom? pozabi.
Če si že tako u nulo sposobna, pa prosim naroči še zame. Osebno prevzamem pri tebi.
Ali pa raje povej, da si pač privilegirana na vseh koncih in si naročila pri prijateljici farmacevtki, ki je dobila po bogve kakih kanalih. Še zdravniki nimajo.

Sem po tvojem nasvetu naredila experiment in poklicala VSE lekarne v krogu 45 kilometrov. Najpogostejša reakcija je bila kisel smeh, nihče nima mask, nihče ne nudi možnosti naročanja, če pridejo, bo šlo po načelu kdor prvi pride prvi melje, pa še to le za kirurške maske, tiste s filtrom? pozabi.
Če si že tako u nulo sposobna, pa prosim naroči še zame. Osebno prevzamem pri tebi.
Ali pa raje povej, da si pač privilegirana na vseh koncih in si naročila pri prijateljici farmacevtki, ki je dobila po bogve kakih kanalih. Še zdravniki nimajo.
[/quote]
Jaz vem za 3 lekarne ki so se prejšnji teden naročale, imam preverjeno info ( za dve lekarni v lj in okolici od farmacevtke, in za eno lekarno od ene osebe, ki me je klicala, da v njihovem kraju dobijo, ker je zase naročila, ta je pa v drugem kraju 25 km iz lj )
Veš če imaš spoštljiv odnos do ljudi in nisi sebični gnoj ti povedo marsikatero uporabno in koristno info.
Tega pa vam makaronarjem in mokašem manjka :))

se strinjam, prav izgleda kot nam v posmeh, oziroma kot da nas zaje.bavajo. Ker mask ne rabimo, potem se pa naj tudi oni obnašajo tako, kot da jih ne rabimo.

Jaz vem za 3 lekarne ki so se prejšnji teden naročale, imam preverjeno info ( za dve lekarni v lj in okolici od farmacevtke, in za eno lekarno od ene osebe, ki me je klicala, da v njihovem kraju dobijo, ker je zase naročila, ta je pa v drugem kraju 25 km iz lj )
Veš če imaš spoštljiv odnos do ljudi in nisi sebični gnoj ti povedo marsikatero uporabno in koristno info.
Tega pa vam makaronarjem in mokašem manjka :))
[/quote]

Beri: Veze in poznanstva. Vse jasno. Normalno, da svojim potalajo, za druge pač ne ostane. Sploh pa ni govora o kirurških maskah, ki so p*č*kin dim, ampak o pravih maskah s filtrom.

New Report

Close