Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A ni danes dan mladosti 25.maj?

A ni danes dan mladosti 25.maj?

Zanimivo, da se je zadnja štafeta odpravila prav iz Slovenije. Z vrha Triglava jo je leta 1987 proti Beogradu ponesla kranjčanka Marija Štremfelj, ki se je nekaj let zatem kot prva Slovenka povzpela na vrh Mount Everesta.

Zdaj to romanje v Beograd nadaljujejo naši politiki, komaj za verjet.

Odgovor na objavo uporabnika
Jožica173, 25.05.2025 ob 09:05

Zanimivo, da se je zadnja štafeta odpravila prav iz Slovenije. Z vrha Triglava jo je leta 1987 proti Beogradu ponesla kranjčanka Marija Štremfelj, ki se je nekaj let zatem kot prva Slovenka povzpela na vrh Mount Everesta.

Zdaj to romanje v Beograd nadaljujejo naši politiki, komaj za verjet.

Ne.Danes NI dan mladosti. Bilo je nekoč, v socializmu.

Mi smo še danes nesli štafeto okrog hiše.

Jaz žal ne morem praznovati dneva mladosti, pač pa praznujem dan starosti. Sem namreč že starejša od 65 let.

25.Maj, hahahahahahaha, včerajšnja izkušnja

Čakamo včeraj avtobus za Ormož na postajališču, debata, pa prideta dva , nihče ju ni poznal, smo si rekli , aha neka nova, na oko čudno oblečena, starejša, ne pretirano pametna.

Pride avtobus, se naložino , peljemo priti Ljubljani , nakar v Mednem naenkrat ženska šiba po avtobusu. Le ta zapelje na postajo , vrata se odprejo in ta dva ven iz avtobusa…

Kaj je narobe ?

Pa se začne krohotati eden tam zadaj, ona je dobila klic, češ kje sta, ni vaju na postaji, pa pravi ona kako ne saj se že peljeva, namenjena sta bila v Kumrovec, končala sta pa na avtobusi SDS za Ormož !

Levaki res ste bedaki !

400 000 bedakov na 490 000 podlage, 25.05.2025 ob 14:36

25.Maj, hahahahahahaha, včerajšnja izkušnja

Čakamo včeraj avtobus za Ormož na postajališču, debata, pa prideta dva , nihče ju ni poznal, smo si rekli , aha neka nova, na oko čudno oblečena, starejša, ne pretirano pametna.

Pride avtobus, se naložino , peljemo priti Ljubljani , nakar v Mednem naenkrat ženska šiba po avtobusu. Le ta zapelje na postajo , vrata se odprejo in ta dva ven iz avtobusa…

Kaj je narobe ?

Pa se začne krohotati eden tam zadaj, ona je dobila klic, češ kje sta, ni vaju na postaji, pa pravi ona kako ne saj se že peljeva, namenjena sta bila v Kumrovec, končala sta pa na avtobusi SDS za Ormož !

Levaki res ste bedaki !

Vidiš, ko pa SDSovci gor pobirate vse zblojene, dementne in zmedene 😄😄😄😄😄😄😄

Bog ve, če jih niste na silo zvlekli v avtobus, da se ne bi prazen vozil…

Goodbye SDS, 25.05.2025 ob 14:39

Vidiš, ko pa SDSovci gor pobirate vse zblojene, dementne in zmedene 😄😄😄😄😄😄😄

Bog ve, če jih niste na silo zvlekli v avtobus, da se ne bi prazen vozil…

👍😄 dobra!

Seveda se praznuje. Kapitalisti pac ne, vi praznujete $, mi pa vrednote hehe

Sem slišal to, menda sta jo ucvrla kot bi za njima gorelo dol s tistega avtobusa !

Slovenski domoljubi praznujemo dan mladosti na rojstni dan gospoda Janeza Janše. Včeraj pa smo imeli praznik demokracije, ko je bil On ponovno izvoljen za našega vodjo.

Lepi časi. Plače so bile normalne glede na delovno mesto in izobrazbo. Iz šole so prišli ljudje, ki so znali opravljati delo, tudi pripravništvo je bilo v stroki. Vsi so imeli službe. Dalo se je normalno živeti, tudi na morje je šla skoraj vsaka družina za teden dni.

Zdaj pa privat firme stiskajo ljudi na minimalcih še mag. in dipl. Vlečejo malo nad minimalcem, da si oni lahko privoščijo jahte…

Kolekcionarji so pokupili stanovanja kot naložbe in vrgli trg nepremičnin iz ravnovesja. Družine prezivijo z zbiranjem kuponckov za meso in makaronov v akciji.

Z zamaški še kupujejo operacije za otroke, dobrodelne akcije za otroke, ki še niso videli morja…

Vse gre v smeri amerikanizma…kjer za izlet bogati najemajo stražarje …zaradi varnosti za življenje…si res to želite? Taki ki nimajo več kaj izgubiti…skoraj nimajo izbire

Si res to želite?

Živel 25.maj, dan starosti

Anonimno 9531, 25.05.2025 ob 17:34

Sem slišal to, menda sta jo ucvrla kot bi za njima gorelo dol s tistega avtobusa !

Jasno, da. Tam bi se lahko nalezla nevarnih bolezni, poleg tega bi ta avtobus lahko bil namenjen v Polje, od tam pa ne prideš zlahka.

Kaj pa prazniki K&K in Karađorđevičev  ??? – tudi to bi lahko praznovali – ne samo požigalca in morilca Titeka ☺

Živel dan mladosti! Živel Tito!

New Report

Close