Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek A ni samskim fajn?

A ni samskim fajn?

Gledam te samske in ugotavljam, da se imajo prav fino. Pozimi dopustujejo po eksotičnih krajih ali pa vsaj smučajo nekje v tujini.
Poleti ne gredo samo na morje, ampak si umislijo konkretno potovanje.
Športajo. Enkrat smučarija, drugič plezarija, tretjič kolo. Razno razni tečaji, vadbe.
Kino, gledališče. Ko se spomnijo, gredo v muzej na Dunaj, na razsatvo v Benetke, na koncert v Budimpešto. noro.
Poročeni in z otroci pa samo otroke sem in tja prevažajo, dopust pa 14 dni nekje na Hrvaškem in to je to.
Prav fovš sem samskim.

Kere buče, Šport in potovanja si komot omisliš, če si samski, ali če
nisi.
Bolj je problem v lenobi…

Ma kera ženska pa bo gledala moškega, da gre na dopust za 1 mesec v Patagonijo plezat?
Da ne govorimo še o kakih otrocih.
Kera ženska bo gledala, da se moški odpravi na dopust recimo prekolesarit Kitajsko? Šotor varianta pa to. A bo zraven rila, ko pa ji ni za v šotoru spati in ker jo samo misli na to,d a bi prekolesarila vsak dan vsaj 100km ubija?
Kera ženska bi gledala moškega, če bi potoval in športal tako kot prej, ko je bil samski?
Če imata pa otroke pa je stvar sploh zapečatena. Ves danes porabiš za otroke, športno opremo si pa izbiješ iz glave.

Ma kera ženska pa bo gledala moškega, da gre na dopust za 1 mesec v Patagonijo plezat?
Da ne govorimo še o kakih otrocih.
Kera ženska bo gledala, da se moški odpravi na dopust recimo prekolesarit Kitajsko? Šotor varianta pa to. A bo zraven rila, ko pa ji ni za v šotoru spati in ker jo samo misli na to,d a bi prekolesarila vsak dan vsaj 100km ubija?
Kera ženska bi gledala moškega, če bi potoval in športal tako kot prej, ko je bil samski?
Če imata pa otroke pa je stvar sploh zapečatena. Ves danes porabiš za otroke, športno opremo si pa izbiješ iz glave.[/quote]

Ja, res jih ogromno poznam, ki grejo prekolesarit Kitajsko.
A o ekstremih se pogovarjamo?
Jest sem mislila, da o (normalnem) športu in (normalnih) potovanjih….
Za kar vsaj jaz ne vidim nobene ovire, če imaš otroke.

Ne govorim o ekstremih.
Govorim o tem, da mi ni do dopusta v stilu 14 dni Hvara. Ampak pravo potovanje.

No skela čisto enako pa res ni, če greš familiarno smučat en vikend ne boš prišel skozi z 200€ že samo za karte, kje je potem še kaka malica in čaj. Pa ni treba gledati, so vsi zdravi, imajo opremo, se bodo upali peljati po črni progi, imajo v šoli kak test, da ne morejo iti. Tako, da so plusi tudi pri samskih, je pa res da dolgčas ti pa v družini naj ne bi bilo. Pa smučanje je zame kar nekako en normalen šport, če si pa mislila tek, so pa res samo superge in ene kratke hlače ter majica zadosti. Cenejšega športa kot tek se pa sedajle ne spomnim, seveda ob pretpostavki, da je to rekreativno in so dobre tudi tiste superge za 30€.

To pa res niso ekstremi, če greš za en mesec kolesarit. To je zakon. Pri meni ni bila ravno Kitajska, je bila pa že recimo Japonska.

E to. Samski greš lahko za en mesec na potovanje recimo pa Tajski. Z družino pa za dva tedna na Hvar. Ker več ni denarja. Pa družine ne moreš seliti vsak dan iz kraja v kraj pa preganjati preko gora.

Pa postani zopet samski!

Moji otroci so smučal od 3 leta dalje…pa v hribe hodil tud. Brez težav.
Sej je čist jasno, da ni tako KOMOT se it vse te zadeve, kot če moraš
samo sam zase poskrbet….ampak ni pa kar nemogoče pa neizvedljivo…
Nam je blo ful fajn….meni je blo še posebej fino gledati svet skozi otroške
oči….vidiš tudi na potovanjih svet drugače…iz neponovljive perspektive…

Itak so pa otroci majhni osem, dest let….pol pa itak ni več težav sploh.

Delam na tem, sem že skoraj spet fraj.

To pa res niso ekstremi, če greš za en mesec kolesarit. To je zakon. Pri meni ni bila ravno Kitajska, je bila pa že recimo Japonska.[/quote]

Jah, zame je to ekstrem, sori. Pa nima veze z samskostjo ali otroci 🙂
Mene spravit za EN MESEC na kolo?
A lahko vsaj moped?

Itak so pa otroci majhni osem, dest let….pol pa itak ni več težav sploh.[/quote]

Razen finančnih. Pa ne moreš kasneje otroka iz šole jemat, pa partner dopust tudi ne dobi kar tako iz neba, ker si se spomnil tri dni med tednom preživet v BK, pa naslednji teden, ko je ravno lepo vreme spet. To je razlika, vezan si na dom, na šolo, na še kake otroške treninge, glasbene šole in podobno. Pa nisem neki komplikator glede prenočevanja, ne jaz, ne otroci.

To pa res niso ekstremi, če greš za en mesec kolesarit. To je zakon. Pri meni ni bila ravno Kitajska, je bila pa že recimo Japonska.[/quote]

A lahko vsaj moped?[/quote]

Daleč od ekstrema. Zame je ekstrem bivati ves dopust nekje v Istri. Čisti dolgčas. Se strinjam z avtorjem, da so taki užitki, ki jih omenja, bolj kot ne za samske.
Razen, če imaš srečo, ampak res srečo, da najdeš sebi podobnega partnerja.

Itak so pa otroci majhni osem, dest let….pol pa itak ni več težav sploh.[/quote]

Razen finančnih. Pa ne moreš kasneje otroka iz šole jemat, pa partner dopust tudi ne dobi kar tako iz neba, ker si se spomnil tri dni med tednom preživet v BK, pa naslednji teden, ko je ravno lepo vreme spet. To je razlika, vezan si na dom, na šolo, na še kake otroške treninge, glasbene šole in podobno. Pa nisem neki komplikator glede prenočevanja, ne jaz, ne otroci.[/quote]

Ja, sej pravim, da ni komot. Da pa se – ni res, da bi se kar moral vsemu
odpovedat….da je kar konc vsega lepega, no.
Pa tud….ene 5-10 let je kritičnih (če imaš recimo dva otroka enga za
drugim …. dokler sta v OŠ….pol se pa umiri, (plus pol moraš met že srečo
da sploh HOČJO it s tabo)

A boš na stara leta lazil in plezal in kolesaril okrog? Ko si mlad nimaš denarja, ko si v zrelih letih torej recimo pa imaš nekaj denarja, zdrav si še, kondicija je še tudi pa boš tkrt doma čepel? V teh letih moraš okrog hodit, ne pa potem pri 50+. Lahk sevda tudi takrat, samo a boš še pri volji za trekinge, kolesarjenja, šotorjenje, plezanje ali pa te bo že ob misli na šotor zabolel križ?
Ne morš čakat, da otroc odrastejo, ker se postaraš.
Še dobro, da se nisem dal prepričat v otroke.

A lahko vsaj moped?[/quote]

Daleč od ekstrema. Zame je ekstrem bivati ves dopust nekje v Istri. Čisti dolgčas. Se strinjam z avtorjem, da so taki užitki, ki jih omenja, bolj kot ne za samske.
Razen, če imaš srečo, ampak res srečo, da najdeš sebi podobnega partnerja.[/quote]

Ja ok. Če ti hodiš vsak teden enkrat kolesarit na Kirajsko, pol te
razumem.
Zame je pa to še vedno ekstrem.

Razen, če imaš srečo, ampak res srečo, da najdeš sebi podobnega partnerja.[/quote]

razumem.
Zame je pa to še vedno ekstrem.[/quote]

Nisem pisala o Kitajski. Prekolesarim pa vse dopuste to pa ja. Pozimi grem recimo v Peru, poleti pa kam bližje. V okviru možnosti dopusta seveda. Bi šla za 3 mesece, samo ne gre več kot toliko kto imam dopusta.

jaj jaj, če malce več potuješ kot do Hrvaške in če malce več migaš kot 2 uri na teden neke joge, te že imajo za ekstrmca.

Še dobr ja. Če ti je vse tok težko je res bolje, da si samski, pa samo sam
sebe pedenaš (še to s težavo)
Mi smo šli (z otroci) šotorit, kolesarit, smučat, jadrat, v hribe…vse.
Za male gnarje, malco v ruzak, cele dneve smo se pojal okol.
Pa ful fino smo se mel….

Pa ful fino smo se mel….[/quote]

Uf, ja, potem pa moraš za otroke nabavit opremo in zate zmanjka, hvala lepa za kaj takega. Raje sebi privoščim to kar si želim.
Si mislim ja, da lahko otroke vlačiš na Marmolado, Ortler in tako naprej. Sploh pa v Patagonijo jih lahko sabo spraviš.

Ampak ti še vedno živiš v prejšnjem stoletju…

razumem.
Zame je pa to še vedno ekstrem.[/quote]

Nisem pisala o Kitajski. Prekolesarim pa vse dopuste to pa ja. Pozimi grem recimo v Peru, poleti pa kam bližje. V okviru možnosti dopusta seveda. Bi šla za 3 mesece, samo ne gre več kot toliko kto imam dopusta.[/quote]

In čemu točno bi se morala odreči. če ne bi bila samska?

Več kot strinjam se s tabo avtor.
DOkler sem bila v vezi, sam dolgčas kar se tiče vikendov, dopsutov. Mojemu se ni dalo nič.
Zdaj pa kar cvetim. potujem, športam. Privoščim si kar moja denarnica dopušča, ne oziram se na nobenega tipa.

Pa ful fino smo se mel….[/quote]

Uf, ja, potem pa moraš za otroke nabavit opremo in zate zmanjka, hvala lepa za kaj takega. Raje sebi privoščim to kar si želim.
Si mislim ja, da lahko otroke vlačiš na Marmolado, Ortler in tako naprej. Sploh pa v Patagonijo jih lahko sabo spraviš.[/quote]

Sej pravim. Ostani samski in brez otrok. Še bolje…ostani kar v Patagoniji…
Na Marmoladi smo pa bli. No, ne na Marmoladi konkretno, smučal smo
na hribih okol.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close