A ni šlo iz trenda britje "tam spodaj"? Vi se?
Pa kaj je zdaj tu bitno kaj je “in”. A je tvoj mednarodno priznana fashionista za lulike? Mogoče hodiš po ulici naga kot na modni pisti?
Ali seksaš vsak dan z drugim, da ti je pomembno kaj si drugi mislijo in da napraviš nek vpliv?
Brijem se kakor mi paše, kako se mi da. Vse od kosmate veverice, do črtice, do čisto brez.
Kaj si drugi misli be po domače rečeno bk.
Malo hrbtenice vam ne bi škodovalo.
Jaz jo svoji punci sam pobrijem, pobrijem jo kakor mi paše, naredim tako dobro, da ne ostane niti dlaka, ki bi me pikala, ko izvajam oralo in tudi nikoli je še nisem ranil, sem zelo nežen.
Se mi zdi, da je tako še najboljše, skupaj greš zvečer pod tuš in poskrbiš še za to, je tudi malo romantično in odličen povod za skok v posteljo po tuširanju. 🙂
Kaj imajo skupnega brada in genitalije?
[/quote]
Oboje je poraščeno, ko človek odraste in golo samo pri otroku. Obrit moški ni naraven, ker narava odraslemu moškemu ni namenila gladkih ličk, ampak brado. Prav tako kot mednožje. Če je torej obrito žensko mednožje všeč samo pedofilom, ker spominja na majhno punčko, je torej tudi pobrit moški všeč samo pedofilkam, ker jih spominja na majhnega fantka.
Oboje je poraščeno, ko človek odraste in golo samo pri otroku. Obrit moški ni naraven, ker narava odraslemu moškemu ni namenila gladkih ličk, ampak brado. Prav tako kot mednožje. Če je torej obrito žensko mednožje všeč samo pedofilom, ker spominja na majhno punčko, je torej tudi pobrit moški všeč samo pedofilkam, ker jih spominja na majhnega fantka.
[/quote]
Ne razumem. Jaz spolovila povezujem s spolnostjo, ne pa brade. Imaš obrito ali neobrito češpljo ali tiča. Kaj ima brada pri tem. Saj se ne bom s češpljo drgnila ob brado, halo?
Ne razumem. Jaz spolovila povezujem s spolnostjo, ne pa brade. Imaš obrito ali neobrito češpljo ali tiča. Kaj ima brada pri tem. Saj se ne bom s češpljo drgnila ob brado, halo?
[/quote]
Hja, tudi prav. Mene moški spolno privlači zaradi celotnega izgleda telesa, zraven pa še zaradi drugih lastnosti, ki definirajo odraslega moškega. Hovorimo o tem, kaj je že na pogled definira otroka in kaj odraslega. Brada ni lastnost otroka, gladek obraz pri moškemu pa pomeni prav to – otroka, vsaj skozi oči matere narave. Če tebi spolno privlačnega človeka definira zgolj poraščeno spolovilo, bi ti torej lahko bil všeč tudi 12 letnik, ki že ima poraščenega?
Hja, tudi prav. Mene moški spolno privlači zaradi celotnega izgleda telesa, zraven pa še zaradi drugih lastnosti, ki definirajo odraslega moškega. Hovorimo o tem, kaj je že na pogled definira otroka in kaj odraslega. Brada ni lastnost otroka, gladek obraz pri moškemu pa pomeni prav to – otroka, vsaj skozi oči matere narave. Če tebi spolno privlačnega človeka definira zgolj poraščeno spolovilo, bi ti torej lahko bil všeč tudi 12 letnik, ki že ima poraščenega?
[/quote]
Kakor koli obračaš besede, meni popolnoma obrita češplja pri odrasli ženski zgleda kot od majhne punčke. Nekaj časa je bilo celo in nositi spodnje hlačke z motivom hello kitty. Še dobro, da si odrasle prismode ne dajo dudo v usta in s sabo ne vlačijo plišaste medvedke.
Ok, ne rečem, nekoga rajcajo bolj pobrite, ampak, da se mu nikakor ne vzdigne, če ni gola…
Kakor koli obračaš besede, meni popolnoma obrita češplja pri odrasli ženski zgleda kot od majhne punčke. Nekaj časa je bilo celo in nositi spodnje hlačke z motivom hello kitty. Še dobro, da si odrasle prismode ne dajo dudo v usta in s sabo ne vlačijo plišaste medvedke.
Ok, ne rečem, nekoga rajcajo bolj pobrite, ampak, da se mu nikakor ne vzdigne, če ni gola…
[/quote]
No saj, vsak po svoje. Mene pobrita češplja na odrasli ženski spominja na majhno punčko prav toliko, kot pobrit moški obraz na fantka. Nič. Zakaj? Ker je med odraslim in otrokom poleg dlak (kjerkoli že so) še nešteto drugih stvari, ki ju striktno ločujeno. Zato mi je izjava “komur so všeč pobrite je pedofil, ker brez dlak so samo punčke” dobesedno smešna in slaboumna. Da se nekomu dvigne samo če je gola, je pa prav tako mimo kot to, da nekdo v pobritem spolovilu vidi ali pomisli izključno na otroka kljub temu, da je lastnik spolovila odrasla oseba. Pa lahko tudi ti obračaš kakor koli…