Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style A ni šlo iz trenda britje "tam spodaj"? Vi se?

A ni šlo iz trenda britje "tam spodaj"? Vi se?

Kaj imajo skupnega brada in genitalije?
[/quote]

Velikokrat tesno sodelujeta za skupen cilj.

Jaz sem odklonil nešteto v nulo pobritih žensk.

Za jutr si budilko naštimaj pol ure prej. Vsak dan tako, pa se bo mogoče cifra tolk zmanjšala, da jih boš lahk že preštel.

Urejam se zaradi sebe in svojega počutja, ne zaradi nekih bednih trendov.

Sicer mi je všeč tvoja naravnanost na kosmate, ampak se vseeno ne bi hvalila s tem. Fejst potenten dedec se zažene v vsako.

Velikokrat tesno sodelujeta za skupen cilj.
[/quote]

Hehe, dobra. 🙂

Hehe, dobra. 🙂
[/quote]

Jaz bi prej rekla, da usta, kakšna brada neki.

Vi ste butli. Striženje smo izumili da ne zgledaš kot nekdo iz močvirja. Brada ni tak naravna. Azijci jo komaj imajo in bušmanom v afriki, od katerih vsi izviramo, pa lasje komaj rastejo več kot 1cm. Sem leta preživel v aziji in sem užaljen kak eni mislijo da vsaka ki je ploščata, pobrita ali ima manj kot 42kg da je avtomatsko materjal za pedofile. Kdor ne zna ločit med 12 in 22 letno, ste problem ravno vi.

Pobrita ne zgleda kot otročja. Odrasla vulva ima več pigmenta, je rdečkasta/rozasta/temna, ima izrazite sramne ustnice in hrapava od dlak ali lasnih mešičkov. Boki in stegna so širša z maščobo – torej ženstveno. In četudi nima mlekarc niti za A modrček, ima vseeno odrasle bradavičke.. Pa odrasle ženske glasilke imajo manjšo frekvenco in so pol oktave nižje od otrok. Sploh veste kaj imate v postelji če se vam pobrito zdi kot otrok?

Jaz tudi mislim da se mora prepovedat nage otroke imet na plažah. Po aziji je to vse oblečeno, evropejci pa ste butli ko tak otroke paradirate… Torej kdo je tu pedofil?

Samo ena punca se je brila da je ni srbelo med menstruacijo, druge so bile naravne pa meni važno da je bila čista in na srečo se v aziji z vodo in milom očistijo in ne z WC papirjem. Namesto kakšna je in ali out, se raje vprašajte kaj je in na školjki počet po svetu (s telefonom srat ziher ni). Milo se je izumilo ne samo da ti ne smrdi kot iz gnojšnice ampak da nimaš flekov na gatah.

New Report

Close