Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A ni sramota?

A ni sramota?

Odgovor na objavo uporabnika
Ana456, 30.11.2022 ob 22:26

To napletanje in lahkotno dopolnjevanje tem spominja na patolosko laganje Andrea iz Kmetije. Isto zveni.

Taki vsaj vedo, da lažejo. Šnela je pa toliko usekana, da sploh ne ve več, kaj počne.

norica je spet na pohodu, 01.12.2022 ob 00:50

Taki vsaj vedo, da lažejo. Šnela je pa toliko usekana, da sploh ne ve več, kaj počne.

Usekana si pac sama, ker sploh ne razumes napisanega. V taki situaciji bi ti driskala al pristala na psihiatriji.

Bo bolj koristno se obrnit na kakega kriminalista, kot tu ponovno sprasevat. Saj samo Snelci kot vedno take odgovarjate, drugim pa bolj normalno in spostljivo.

Ti norica z lunami ki jih non stop  omenjas, al si pijanka al iz zaprtega oddelka.

Šnelca_783, 01.12.2022 ob 08:15

Usekana si pac sama, ker sploh ne razumes napisanega. V taki situaciji bi ti driskala al pristala na psihiatriji.

Bo bolj koristno se obrnit na kakega kriminalista, kot tu ponovno sprasevat. Saj samo Snelci kot vedno take odgovarjate, drugim pa bolj normalno in spostljivo.

Ti norica z lunami ki jih non stop  omenjas, al si pijanka al iz zaprtega oddelka.

V taki situaciji jaz sploh ne morem pristat, razen, če bi se mi tako zelo zmešalo, kot se je tebi. Namesto, da se z vsemi drugimi ukvarjaš si raje pomoč poišči. Da ne boš ves čas v nekih čudnih situacijah, kjer te želijo ubiti vsi od brata, očeta, mame, sosedov, agentov, viharca… no, zdaj te še bog nekaj matra.

Rozca566, 30.11.2022 ob 21:34

Kolk pa je podedoval ? Če mora plačati davka 60000 je bila dediščina ogromna

568.000

Tako sem ostala brez deleza dediscine, brez povrnjenih stroskov skrbnistva, brez stan v bloku in se za davek moram krpat. Ne upa pa nic rect tistemu ki ga je potalal oz mu je kradel.

Aveš tako kot je prišlo po suhem bo tudi šlo!

Plus tega če ne plača davka se vsedejo na TRR njemu ne tebi

Pridejo na dom k njemu ne tebi

Terjajo njega ne tebe

In še nekaj, kolikor vem, FURS ne pobija in lovi z noži ampak terja in izterja

Če ti je tak kreten, kot oče, pa te vseeno skrbi če si kaj naredi? Zakaj že?

New Report

Close