A ni ta nov DM sistem ful beden?
Pravkar sem se prijavila na Payback in ugotovila, da sem zadnjič kupila izdelke, za katere bi lahko dobila 25x točke, vendar ker nisem aktivirala kuponov na spletni strani, točk seveda nisem dobila.
VSE ZA GDPR!
Mislim, tok so bedno to naredili, da je joj!
Kot da je takšna skrivnost, mi na računu ne smejo več natisniti podatka o skupnem številu točk. Tako se moram s tem Paybackom ukvarjat. In vsakokrat, ko mi prodajalka ponudi, ali bom koristila točke, v strahu rečem “ja”, da mi ne bi propadle ali kaj jaz vem kaj.
Enkrat se mi je to zgodilo in sem se naučila lekcijo.
Zdj sem pa spet jezna, ko vidim, da nisem aktivirala kuponov in bi lahko imela več točk!
Ravno včeraj sem se pridušala okrog tega, kako kompliciran, nepregleden in nepredvidljiv je novi sistem! Pa kdo ima čas res vsak mesec tuhtat, da moraš na spletu aktivirat ugodnosti, prežati na te njihove blesave n-kratnike točk in tako naprej. Niti ne moreš niti približno slutiti, koliko točk oziroma evrov imaš prihranjenih, mene vedno preseneti. In teta blagajničarka itak vse vidi na zaslonu, kakšno varovanje podatkov je potem to?
Pa tako ali tako konkretno včeraj niso imeli dveh glavnih stvari, zaradi katerih sem sploh šla tja. In niso jih imeli že prejšnjič, prodajalka pa ni vedela povedati, zakaj, niti ni vedela, po čem sprašujem. No, edino to lahko pohvalim, da mi je kupone aktivirala na blagajni oziroma prek svoje službene tablice, ko je opazila, da jih nimam.
Meni jih je tudi ona aktivirala. Z aktivacijo sem dobila 10 evrov popusta, ker nisem niti vedela, na kaj pripadajo točke. Sami se mi s tem ne ljubi ukvarjat. V novem katalogu so itak pike na firme, ki jih ne kupujem.
[/quote]
Se mi še ni zgodilo, da bi bil n-kratnik pik na tisto, kar kupujem, edino prejšnji mesec je bilo več pik na zdravo hrano, pa kupon za 10-kratnik pik ob nakupu. Ampak se mi vseeno naberejo neki evri, sanja se mi ne, od kod.
Ti si šele ovca. Za multinacionalke smo drugorazredni trg in si se tolčeš po prsih, ker od taistih multinacionalk kupuješ robo “za zahodni trg” in misliš, koga si prelisičila. Kaj pa, ko robe multinacionalk sploh kupovala ne bi? Pretežko? Ker obstaja veš, in nas ne ločujejo vsa podjetja na manj vredne in več vredne trge.
Od kar je ta novi sistem ne hodim več v dm. Prej sem večino kozmetike, plenic za 2 otroka in ostalih pripomočkov praškov in čistil kupovala tam. Mesečno zapravila vsaj 200 eur, včasih tudi veliko več. Pridobila kupon za -25 in naslednji mesec prihranila npr. 50 eur. In tako naprej iz meseca v mesec.
sedaj lahko kupim za 100 000 točk ampak korisim jih lahko šele naslednji mesec in še to samo 1500 (15e), ostale se prenašajo naprej.. in tako v nedogled. Praktično jih nikoli ne moreš res izkoristiti v primeru da kupuješ več. Kar je skregano z vsako logiko.
Zaradi novega sistema sem prenehala kupovati v DMu.
1. Nategnili so me, da cirka 140 bivsih tock (v prejsnjem sistemu je pomenilo kar precej) prenesem na novo kartico (kjer 140 pomeni malo vec kot 0)
2. Obljubljali so knjizice ugodnosti v obdobju od nosecnosti do 2.rojstnega dne – je bilo potrebno narediti prav posebno prijavo za to. No dobila sem prvo, potem so cez noc brez obvestila te knjizice bonov ukinili.
3. Dvakrat so mi poslali nove kartice???
4. Grem nakupovat in mi prodajalka rece, da ce zelim tocke, moram preko neta napovedat svoj obisk in katere izdelke bom kupovala. Wtf!
Zdaj furam izkljucno le Miler in TUS
Jaz sem ta problem resila povsem enostavno.
Ne hodim vec v DM odkar je ta novi butast sistem.
Prej sem vse nabavila za otroke, kupila za toliko, da sem skoraj vsak mesec koristila -15{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} na nakup.
Zdaj grem enkrat ali dvakrat mesecni v Mullerja ali Tuš (redkeje) in problem solved.
Kdor se je spomnil uvedbe tega sistema, se je precej uštel.
Sem bila redna stranka, pri njih kupovala vse toaletne zadeve, veliko kozmetike in nekaj hrane. Od spremembe točk kupim le še občasno kakšno malenkost. Kartice nimam več. Se mi zdi brezveze. Da pa bi se zajebavala s kakšnim aktiviranjem kupončkov po spletu in podobno, se mi zdi pa preneumno. Naj si jih njihovi vodilni pametnjakoviči nekam vtaknejo in naj se ne delajo norca iz ljudi, ki imajo kaj pametnejšega početi kot klikati njihove kupončke.
Sicer ne verjamem, da kdo od DM prebira ta forum, ampak vseeno. Sistem je preveč kompliciran in nismo taki feni, da bi dejansko vsak mesec mislili na to, da je treba na netu nekaj aktivirat in da samo tam vidiš zbrane točke. Zakaj jih pa lahko vidiš v Mercatorju, v Leclercu znesek itd?
Jaz hodim v DM, ker ga imam 500 m od doma, ampak odkar ni tam na zalogi “mojih” priljubljenih artiklov, grem po zalogo v Mullerja, čeprav moram tja z avtom. Pač nabavim več naenkrat. Prej sem v DM kupovala toliko, da sem skoraj vedno nabavljala s 15-procentnim popustom, zdaj tam zapravim morda 20 evrov na mesec.
Jaz ga iskreno povedano sploh ne razumem cist najboljse. Sem zdajle najdla tole ampak ne vem, ce je se tako ali so ze kaj spreminjali od uvedbe. Itak so skoz eni listki gor na vratih.
http://lowmaintenancebeauty.com/sl/2018/04/nov-dm-program-zvestobe-active-beauty.html
Prej sicer nisem hodila vec kot enkrat na mesec ampak se mi zdi da se mi je poznal bolj kot zdaj u denarnici.