Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A nima nobena močnega deca?

A nima nobena močnega deca?

Kje kupujejo močnejši in 190 veliki možje cote? Ne iščem obleke s kravato ampak HM stil.

Res vam bom hvaležna za informacije!

Kaj pa je to HM stil???

Po moje misli H&M stil.

Avstrija, Nemčija, Zagreb, Neckermann, Quelle, Moda Plus… v Sloveniji pa ne vem.

Moj je velik 198 cm/100kg in zase največ dobi v Avstriji, pri nas v Casucciju (kavbojke), nikoli ne išče oblačil ampak enostavno če kje kaj vidi kupi.

Moj je sicer suh , je pa visok 191 cm. Največji problem so hlače, za srajce in jope ali puloverje še gre.
Kavbojke kupuje v Tom Taylorju, prav tako oblačila za prosti čas. Tudi v H&M kupi kakšno srajco, ker imajo daljše rokave.

Boljše hlače, službene srajce.. pa kupuje v specializiranih trgovinah z moško konfekcijo, kjer mu jih običajno tudi popravijo, če mu ravno ni po JUS-u.

LP Maja

Lep pozdrav !

V glavnem, da skratimo, ekstra mere zahtevajo ekstra napor (in denar) 🙂

Ja, in še res je….(((((((((((((((((((((

Moj je sicer pri višjih, ampak suh ko glista, težko najde dovolj dolge hlače oz. rokave 😉 V Modiani ponavadi najde kaj zase.

Moj kupuje v Mega factoy outlet (v LJ na Rudniku in v BTC) – največja izbira različnih znamk, krojev, dolžin, širin in še kaj. Pa vse na enem mestu – športno, elegantno,… Najbolj mu odgovarjajo BZ Murpy&Nye, Helly Hansen, nekaj ima tudi Tom Tailor – vendar zadnje čase ima TT precej nekvalitetno robo (sploh za denar, ki ga plačaš), kupoval je tudi Nes, vendar so se tudi ti pokvarili v kvaliteti (cene pa močno naraščajo).

Včasih sploh ni hodil po trgovinah, ker ga je nakupovanje spravljalo v obup, saj so v vsaki trgovini le debelo gledali, ko je vprašal za številko. Če pa so jo že imeli, pa so bile hlačnice in rokavi zelo kratki (ima čez 190 cm) – kot, da so debeli le majhni moški.

Aja, sedaj je pa kot ena “baba” – kar naprej si nekaj kupuje:)). Mislim, da me je v garderobi že prekašal:)).

Hvala, punce.
Se bomo tudi mi odpravili v Mega factoy outle in HM, če imajo največjo izbiro. Tujina dvomim, da bi ga prepričala, ker ima za nakupe zelo malo potrpljenja. Do sedaj sem mu večinoma kar jaz nosila oblačila domov.

Moj je širok in kupuje v povsem običajnih trgovinah z moško konfekcijo. Vzame pač največjo številko. Se pa pogosto zgodi, da največjih številk malo naročijo in potem hitro zmanjkajo.

New Report

Close