A pol je pevec Joker out gej?
Mimogrede spremljam to evrovizijo, poznam pesem, vem kako zgledajo člani skupine, pa menda so vse najstnice nore na tega pevca Bojana… No, danes pa poročajo o neki bromance ali nekem posebnem odnosu med finskim pevcem in našim Bojanom. Ok, za finskega se kilometre daleč vidi, kam spada, a pol je Bojan tudi gej? Kaj pa najstnice?
Se opravičujem za nevednost, premalo spremljam vse skupaj… Hvala za odgovore.
dejte povedat, 15.05.2023 ob 13:00
Mimogrede spremljam to evrovizijo, poznam pesem, vem kako zgledajo člani skupine, pa menda so vse najstnice nore na tega pevca Bojana… No, danes pa poročajo o neki bromance ali nekem posebnem odnosu med finskim pevcem in našim Bojanom. Ok, za finskega se kilometre daleč vidi, kam spada, a pol je Bojan tudi gej? Kaj pa najstnice?
Se opravičujem za nevednost, premalo spremljam vse skupaj… Hvala za odgovore.
Käärijä is not married and has no kids. His long-term relationship with his ex-girlfriend ended during the Covid-19 outbreak, he once admitted in an episode of the podcast Urheilucast. He has not yet disclosed whether or not he is currently in a new relationship.
Je nova moda. Tipi k pedri vizualno,zenske pa debele mozacaste. Nova doba.
Vse gre v k …
Men je bl cudn oz me zanima al kako bi rekla kasni morji bit to starsi da to vn pride. Nmormo rect da so dr.omrezja kriva za to ker pol bi bli vsi morilci posiljdvalci geji lezbike..to more bit geni kj zje bani ..vse v k ..
Anonimno 1496, 15.05.2023 ob 13:35
Pa dobro pa kaj ste take patetične budale brez lajfa. Kot da fantje ne bi smeli bit prijatelji. Pizda ej, res ste patetični osebki.
Mislim na bruhanje mi gre ko se odrasle osebe obnašajo tako ogabno. In pol se sprašujete zakaj je taka mladina. Sami sebe poglejte.
Akdove, 15.05.2023 ob 16:28
to se tud mi sprasujemo…ker na instagramu imara bobnar in pevec objavljeno njuno sliko, pri cemer je bobnar oblecen v zensko porocno obleko in pripis svatba….a pevec naj bi pred casom bil v zvezi z uno blondinko ki sovodi oddajo v petek zvecer
pa kaj te briga ljubezensko življenje enga xy deca, ki ga v resnici sploh ne poznaš?
Prvič sem pomislila, da je gej, ko sem v živo (na njihovem koncertu v Novi Gorici) videla goreč poljub med Bojanom in kitaristom (Jan Peteh). Potem sem prebrala, da je rekla Melani Mekicar, da je njen bivši fant gej. Nato sem videla še njihov spot za tale komad Carpe Diem in mi je postalo VSE JASNO.
Pikijakoba, 16.05.2023 ob 21:47
Prvič sem pomislila, da je gej, ko sem v živo (na njihovem koncertu v Novi Gorici) videla goreč poljub med Bojanom in kitaristom (Jan Peteh). Potem sem prebrala, da je rekla Melani Mekicar, da je njen bivši fant gej. Nato sem videla še njihov spot za tale komad Carpe Diem in mi je postalo VSE JASNO.
Čestitam!
ma tip je svetoven! hvala za dobro voljo, pa kljub 21. mestu ste uspeli, pozna vas vsa Evropa!