Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A pol je pevec Joker out gej?

A pol je pevec Joker out gej?

Neee, bolj da se mladi streljajo. Ðizs res..meni sta pa ful simpatična. Mladost, veselje, druženje, neškodljivi heci..ma z veseljem sem pogledala kak posnetek.

Če je kdo od njiju gay ali ne mi je pa res popolnoma vseeno..v teh posnetkih jaz tega ne vidim..samo maldistno afnarijo in zabavo.

Je gej, js poznam mal bol

Lahko potrdim da je gej ker je bil nekaj časa partner z mojim sinom

Odgovor na objavo uporabnika
Zartrose izven profila, 31.05.2023 ob 19:16

Lahko potrdim da je gej ker je bil nekaj časa partner z mojim sinom

A Käärijä?

Ma seveda se vidi, da je Bojan gej. Saj okej, zakaj pa ne, koga briga. Ampak jasno je po tem, kako ga gleda. Pa nobena punca ni zraven, ko Bojan pleše, ker on ima oči samo za Käärijä. Očitno so bejbe tam bile seznanjene z zadevo, niti težila mu ni nobena.

ehhh, 31.05.2023 ob 19:22

Ma seveda se vidi, da je Bojan gej. Saj okej, zakaj pa ne, koga briga. Ampak jasno je po tem, kako ga gleda. Pa nobena punca ni zraven, ko Bojan pleše, ker on ima oči samo za Käärijä. Očitno so bejbe tam bile seznanjene z zadevo, niti težila mu ni nobena.

Preveč je lep, da bi bil hetero.

Defitinivo, 31.05.2023 ob 19:10

Je gej, js poznam mal bol

Js pa poznam še mal bol.

Ha!

Bivša je bila Melani Mekicar, pol ena full podobna Rebeki Dremelj, finalista miss Slovenije.. Ni gay..

Ma ne, 31.05.2023 ob 20:43

Bivša je bila Melani Mekicar, pol ena full podobna Rebeki Dremelj, finalista miss Slovenije.. Ni gay..

KAj pa ti veš seljačina klošarska

On ni gej ampak obična pederčin…

mah149, 15.05.2023 ob 13:03

noben od njiju ni gej … to je vse šou, kaj vam ni jasno? Sta se dobr poštekala in to je to.

Mah149 imaš prav, da Finec ne more biti gej. Zgleda preveč pretirano, da bi bil gej. Ko vidiš preveč ekscentričnega tipa takoj veš, da je strejt. Samo na žalost ameriški filmi vedno utrjujejo stereotip gejov kot feminilnih  izstopajočih moških. Potem si pa tudi ljudje geje tako predstavljajo. Bojan pa je pomoje gej. Imam tak občutek.

Itak da ni gej, to je čisto običajno za hetero moške, da se malo “pošlatamo”, objemamo od zadaj… 😀

Geji so bolj v nogometu doma kot pa v glasbi. Samo morajo o temu molčati, ker je veliko navijaških skupin homofobičnih.

FUZBAL, 31.05.2023 ob 22:19

Geji so bolj v nogometu doma kot pa v glasbi. Samo morajo o temu molčati, ker je veliko navijaških skupin homofobičnih.

Res je. Vem iz prve roke.

ni gejjjjj!!

Nori časi, ko je v modi biti peder in ko že v šolah otroke spodbujajo, da razvijajo kakšno protinaravno spolno deviacijo.

Zato je čisto možno, da nekateri normalni moški igrajo pedre, da so tako bolj družbeno všečni in politično korektni.

Celo noč so se igrali…mhmmm in midva sva to zamudila. Mislm…

Že to, da se delajo ritopike je ogabno. Če so pa res ritopiki, so pač protinaravni perverzni kupi dreka.

Ne, je biseksualec – mi je povedala nečakinja od ene SLO pevke, ki ga malo bolje pozna.

Mogoče ti je Kokoši povedal?

Tudi če je, tega nikoli ne bo javno priznal, ker so njegovi od dol, sploh iz krajev, kjer so zelo tradicionalni.

Saj tudi sam na veliko izpostavlja, da si želi dva otroka. Imel bo tradicionalno hetero družino, kakšna je pa njegova prava nagnjenost pa navzven nikoli ne bo pokazal!

On je skupaj z Majo Čargo. ❤️

Geji včasih tudi z ženskami hodijo, a na koncu, imajo radi moške

Če upoštevamo stereotipe so pol tile tipi iz benda z Bojanom na čelu stereotipni geji.

Pikapokapik, 10.11.2023 ob 13:18

Tudi če je, tega nikoli ne bo javno priznal, ker so njegovi od dol, sploh iz krajev, kjer so zelo tradicionalni.

Saj tudi sam na veliko izpostavlja, da si želi dva otroka. Imel bo tradicionalno hetero družino, kakšna je pa njegova prava nagnjenost pa navzven nikoli ne bo pokazal!

A dva otroka si želi? Joj, kako tip kar pove koliko otrok bi rad imel, bolano! To še ne pomeni, da ni gej. Geji si želijo otroke, tudi posvajajo, nedavno so pri nas to uzakonili. Ženske, neumne, nasedajo

New Report

Close