Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek A res samo moški varajo?

A res samo moški varajo?

Vedno se odpirajo teme, govori o moških, ki varajo.
Zakaj pa ni tem o ženskah, ki varajo? A mogoče ženske ne varajo? Po mojem varajo ravno tako pogosto kot moški. Razen, če moški varajo z moškimi? V kolikor varajo z ženskami, so tudi ženske varalice.
Razen, če vsi poročeni moški varajo s samskimi ženskami. Torej to pomeni, da samski moški ne seksajo. Samske ženske pa seksajo s poročenimi.

Od kod ti ta ideja?
Seveda tudi ženske varajo.

Tudi jaz mislim, da varajo, prav tako na gosto kot moški.
Samo vedno in kar naprej berem o temah o moških, ki varajo. Kje so pa teme o ženskah, ki varajo?

Beseda varalica ima izrazito negativni prizvok, kjer naj bi bil samo en izraziti krivec, drugi pa žrtev, pa je pogosto zgolj naravni potek dogodkov, ko med partnerjema zaškriplje, se odtujita, odnosi se ohladijo, si ne izkazujeta več naklonjenosti in ne ljubezni…

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Tole je pa idealizirana, splošna razlaga.
Razlogov za varanje je več, vsak primer je lahko v nečem poseben. Tudi v zakonih, kjer so odnosi na zavidljivi ravni se to dogaja in tam to počno – varalice.

Odgovor je v tem, da večino tem odprejo ženske in zato navidezno moški izpademo večje varalice. 🙂
Seveda pa obstajajo tudi ženske, ki menijo, da smo vedno krivi moški. Pa če varamo ali pa smo prevarani. 🙂

V vsaki temi o tem, koliko moški varajo, se v nadaljevanju govori tudi o ženskah, ki varajo. Res rabiš še eno temo o temo? Sicer pa, zakaj nisi odprl/a teme o ženskah, ki varajo?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

nope — ženske ne varajo … one med f.ukom mižijo … in jim je važno le, da imajo polne luknje in, da se moški v njih izpraznejo ☺

Ker moški ne izlivamo čustev po forumih, kjer razlagamo kakšna krivica se nam godi in kakšne prasice so ženske.

Nažalost se jih pa potem veliko zateče v pijačo.

Mogoče pa ima tukaj zraven tudi stereotip, da če moški vara se predpostavlja, da vara ker je prasec.
Ko pa ženska vara se predpostavlja, da je ni dosti zadovoljil moški.

Dobrodošel na Med Over Net. Forum nabito poln s feministkami in feminističnimi copatarji.

Varajo, ampak v majši meri. Veliko poročenih/vezanih vara s samskimi. Tako, da je primerov, ko moški vara več.

Še vedno pa ne boš mogla dokazat tega.

Bi rekla, da tole ne pije vode. Vendar poročene žene so o tem tiho, moški se pa v krogu prijateljev po bifejih pobahajo. Ker morda potem poročene žene tudi lahko varajo s samskimi. Ali je po tvoje samskih žensk več? Aja, edin če samski tipi ne seksajo, hmmm možno. Rekreativni rokometaši.

Po mojem jih pa samo ženske več odkrijejo. Varajočih mož, mislim.
Se že po defoltu bolj ukvarjajo z njimi, kot se možje ukvarjajo z ženami…

Drgač sem pa nekje brala…procenti so sicer v rahlo korist moških (mensezdi 70 %
proti 60%) ampak to je malenkost…

Zenske ne varamo, uzivamo…

Seveda je možno. Primer: imamo 4 moške M1,M2,M3,M4 in štiri ženske Ž1,Ž2,Ž3,Ž4.
Trije pari so poročeni: M1+Ž1, M2+Ž2, M3+Ž3. Ostali dve osebi sta samski.

Zdaj pa naprej: M1 seksa še z Ž2, M2 pa z Ž4.

Varajo torej: M1, M2 in Ž2. (več moških vara kot žensk). Ž4 nikogar ne vara, ker je samska, zadovoljila se je z vlogo ljubice.

Tale shema verjetno čisto dobro pojasni situacijo v družbi (oz. anketne rezultate o varanju).

Meni pa je soseda povedala, da tudi Ž1 vara in to z M4 pa se spet izide.

Bi rekla, da tole ne pije vode. Vendar poročene žene so o tem tiho, moški se pa v krogu prijateljev po bifejih pobahajo. Ker morda potem poročene žene tudi lahko varajo s samskimi. Ali je po tvoje samskih žensk več? Aja, edin če samski tipi ne seksajo, hmmm možno. Rekreativni rokometaši.[/quote]

Morda pa poročene ženske pred “ugotovijo”, da jih partner vara. Bolje opazujejo, imajo več intuicije, bolj “nadzorujejo”:..?
Morda so moški bolj gluhi in slepi na pokazatelje, da jih partnerka vara. Ali pa se ženske bolje lažejo in bolje prikrivajo. Razlag je kar nekaj …

mah….50-50 je, če mene kdo vpraša….vsi varajo enako…je pa res, da večinoma tle gor ženske jokcajo….če bi bli moški tud taki, da bi mogl na svetovnih spletih celit rane, bi blo enako število postov z njihove strani….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close