Najdi forum

Splash Forum Koronavirus A res sedaj umirajo pod 50 let

A res sedaj umirajo pod 50 let

Ja, res je, tudi pri gripi je podobno.
Je pa pri vseh teh rečeh pogledati tudi statistiko in ta kaže malce drugačno sliko, kot je nam javno predstavljena. 😉
Bistvo je v tem, da je na koncu skupni imenovalec le in samo osebna odgovornost in te je v današnji družbi zelo, zelo malo, ker v današnji družbi ta pač ne šteje, odgovornost pa prelaga na državo.
[/quote]

Gripe ne moreš primerjati s covidom, ker je slednji neprimerno bolj nevaren. Po enem letu bi to lahko že vsi vedeli.

Znanstvenim raziskavam tudi ne?

da umirajo zdaj že mlajši, prejšnji teden je v celem tednu umrlo 52 oseb, od tega 51 nad 85 let, in eden 79 let…………..groza res!
starejših pa ni več, ker so umrli do marca.

Od ZMERNO povišanega (150/100) ali le občasno povišanega pritiska ne moreš umreti! Tudi, če imaš covid.

Še posebej, če pritisk redno nižaš z tableto, ali dvema (Lacipil ali recimo Cosyrel).

Kovid banda, zavajajte koga drugega… Bo treba pogruntati kaj drugega, kakšno drugo bolezen.
Mogoče vraščen noht, ali karies na zobu, ki, če dobiš covid gripo, postane ogromna težava in za posledicami vraščenega nohta kar – umreš…

Gripe ne moreš primerjati s covidom, ker je slednji neprimerno bolj nevaren. Po enem letu bi to lahko že vsi vedeli.
[/quote]

vsi vemo, da kovid ni primerljiv z gripo. Saj mortaliteta kovida, je trikrat nižja, kot pri gripi. To po enem leteu mi pravkar, vrabčki čivkajo. Še kar vztrajate pri tej neumnosti.

Ja res je. Čez en mesec pa so na vrsti tisti pod 40. Bojda so hekerji vdrli v virus in zdaj jih malo jebe.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne zatiskaj si oči. Seveda umirajo tudi mlajši, samo o tem se ne govori, kot se ne piše, kakšne hude posledice imajo po covidu otroci!
Vse mlajše sprejemajo v bolnišnice, na raspiratorje, problem bo, ko bodo vse postelje spet zasedene in bodo kljub slabemu stanju ljudem spet govorili, naj še malo zdražijo. To je bilo že v 2. valu usodno za marsikatero mlajšo osebo.
[/quote]

Daj ne bluzi mi s takimi o tem se ne govori. Virus z daleč najboljšo propagando, te pa da se ne bi o čem takem govorilo. Ne morš bit tolk zadaj no, saj nismo 2020.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Znanstvenim raziskavam tudi ne?
[/quote]

Žal so tudi zgubili moje zaupanje, danes je rezultat znanstvene raziskave odvisen od plačnika.

Žal so tudi zgubili moje zaupanje, danes je rezultat znanstvene raziskave odvisen od plačnika.
[/quote]

Več jih je treba pregledati, iz različnih virov. Za mnenje si pa narediš statistiko na povzetkih.

SIcer je pa zelo redko, da bi direktno lagali, ker si tega ne morejo privoščiti zaradi znanstvene kredibilnosti (in posledično spet denarja). Pride pa do zelo meglenih izjav ali pa zamolčanja.

Več jih je treba pregledati, iz različnih virov. Za mnenje si pa narediš statistiko na povzetkih.

SIcer je pa zelo redko, da bi direktno lagali, ker si tega ne morejo privoščiti zaradi znanstvene kredibilnosti (in posledično spet denarja). Pride pa do zelo meglenih izjav ali pa zamolčanja.
[/quote]
Zal zelo se laže. Meni gre na bruhanje kaj se počne. Edino nase in zdravo pamet se še lahko zaneseš. Res se sprašujem kam smo prišli. Znanstvena kredibilnost je povezana danes z denarjem. Kredibilno je tisto kar naročnik plača, več plača večjo veljavo ima. Znanstveniki so padli na raven kimavcev tistim ki se na znanost niti ne spoznajo. Tako morajo po sistemu jaz plačam, jaz odločam. Res jaz sem zgubila zaupanje v vse njih. Prevec je grdo, da bi si upal sploh še zaupat.

[/quote]

To sicer drži, a ne povsem. Poglej smrtnost med delovno sposobno populacijo, ne med temi, ki lahko umrejo tudi, če dobijo gripo.

To sicer drži, a ne povsem. Poglej smrtnost med delovno sposobno populacijo, ne med temi, ki lahko umrejo tudi, če dobijo gripo.
[/quote]

4000 jih je umrlo zaradi covida, najmanj tretjina prebolelih ima še mesece hude posledice, veliko jih je tudi umrlo nekaj mesecev po prebolelem covidu, o čemer se ne piše.

4000 jih je umrlo zaradi covida, najmanj tretjina prebolelih ima še mesece hude posledice, veliko jih je tudi umrlo nekaj mesecev po prebolelem covidu, o čemer se ne piše.
[/quote]
Zakaj spet blesavo multinično prizadeto širi lažnivo fašistično propagando ?

[/quote]

umirajo, umirajoooo, umirajoooooooooooooo!
Seveda umirajo, tudi mladi, samo ne za covid19, ker ta bolezen je izmišljena. Ni nobenega dokaza o kakšnem novem virusu, pa saj to že veš, a ne??
Ti povem, samo ne okol govorit, ker potem se ne bodo bali covida in bodo okrog hodili brez mask,,,,torej ti povem, samo ne okol govorit, TO SI JE IZMISLILA FARMACEVTSKA MAFIJA…..pazi zdaj….ZATO, DA BI NAREDILI BIZNIS S CEPIVI….pazi zdaj…K TEMU POSLU SO PRITEGNILI TUDI VSE POLITIKE, MEDIJE, DOHTARE, pazi +zdaj……DALI SO JIM NEKAJ TISOČ MILIJARD EVROV…..pazi zdaj……AMPAK V ENEM LETU SE TO S CEPIVI NE MORE POPLAČATI, ZATO SO SE ZMANILI, DA BO ZDAJ VSAKO LETO OBVEZNO CEPLJENJE 2- 3 KRAT LETNO, KER….pazi zdaj……NOVI IN NOVI SEVI PRIHAJAJO IZ ANGLIJE, JUŽNE AFRIKE, PA TUDI IZ HRVAŠKE IN ŠE IN ŠE JIH BO…….a si me razumu?
pozdravlja te tvoja in samo tvoja KOPRIVA!!!! (iz SDS-a)

[/quote]

Da. Vprašanje se glasi, kdo je umrl in zakaj točno. Če je v 2020 zaradi covid19 umrlo 4000 ljudi je to še vedno tretino manj kot za rakom.

https://www.theguardian.com/world/2021/apr/01/almost-third-of-uk-covid-hospital-patients-readmitted-within-four-months

In še long covid.
https://www.ons.gov.uk/peoplepopulationandcommunity/healthandsocialcare/conditionsanddiseases/datasets/alldatarelatingtoprevalenceofongoingsymptomsfollowingcoronaviruscovid19infectionintheuk

Ne gre samo za pozitivne in umrle. Številni imajo in bodo imeli dolgotrajne posledice. Preventiva in preprečevanje okužb je ključnega pomena.

Aaa, The Gardian, to je enako, kot bi bral naše Delo.

Potem pa še Office of National Statistics podatki, ki jih Vlada žegna.

Res kredibilni viri za verjeti.

AVOID MASS MEDIA, DISTRUST THE GOVERNMENT!

Oboleva veliko najstnikov.

Naš sosed dve hiši naprej je umrl star 38 let. Zvečer mu je zdrsnilo, padel, si zlomil nogo, so ga odpeljali v bolnico. Bil ves čas dobre volje, se zafrkaval, naslednji dan je umrl. Krvni strdek je povzročil pljučno embolijo. Brez korone. Dve hčerki, stari 6 let in leto in pol.

Moja teta, stara 39 je imela infarkt in umrla. Brez korone. En otrok.

Sin od sodelavke, star 19 let je imel prometno nesrečo in umrl. Brez korone.

Tako da ja, tudi mlajši od 50 let umirajo.

Ampak noben od njih ni bolezni/poškodbe nalezel od drugega ane? V tem je kleč.

Edina preventiva ja vrečt na grmado trenutno stroko in politični vrh. In to v vsaki od držav, najprej pa bi to morali storiti v WHO!
Pridem prižgat, z veseljem.

Seveda ( delovne nesreče, vozniki,druge bolezni…) še veliko več jih bo zaradi nedostopnosti zdravstva in preprečevanja ali odkrivanja drugih bolezni.
Corona bo samo promil ali pa še manj glavni razlog za smrt.

Ampak noben od njih ni bolezni/poškodbe nalezel od drugega ane? V tem je kleč.
[/quote]

Čak mal, a to pomeni, če se smrti ne nalezeš, si manj mrtev ali sploh ne? Se mi je zdelo, da če si mrtev, si mrtev. Ali štejejo samo smrti s korono? Potem je tistih 19 000 ljudi, ki so lani umrli brez korone, v resnici še vedno živih, al kako?

New Report

Close