Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A res živimo v matrici?

A res živimo v matrici?

Odgovor na objavo uporabnika
robi9, 29.03.2025 ob 21:24

Anonimno 1434, 29.03.2025 ob 21:18

Tisti, ki vam pove kar bi morali resno vzeti, če bi želeli uspešno zaživite zunaj okvirjev z zastavljeno matrico namenjenega vam življenja, so vedno najbolj popoljuvani že zato, ker del sprogramiranega prepričanja večine je, da se na vse kriplje predvsem trudi, da lahko še naprej verjame v karkoli matrica že želi, da verjame, in da je edino prav.

Nobeno naključje ni, da nas je ravno peščica, ki smo vedno znova napadani kot čudaki, še najbolj “uspešnih” in temu primerno tudi živimo   Ujetniki matrice še tega niste pogruntali, kaj pomeni svobodna volja.

Kako bodo pogruntali kaj je svobodna volja, če se ne zavedajo lastne ujetosti v matrico ?

Če se nekdo rodi v zaporu, je zapor njegova svoboda, ker ne pozna življenja onkraj zidov.

Pomemben del sprogramirnega obnašanja “normalnih” je, da svoj zapor na vse kriplje branijo pred vsakim, ki jim na še tako dobronameren način skuša kako pomagati.  Magari z apatičnostjo, podjebavanjem, sklicevnjem na “posiljevanje”, cenzuro ali hujšim.

Iz te “normalnosti” se je ravno zato tudi tako težko izkopati.  Ker “normalna” družba naredi vse, da ti to pot kar se le da oteži.  Ko si kolikor toliko zunaj tega, tudi če ti gre vsestransko zelo dobro, pa tako več ni variante, da te “normalni” razumejo.  Se pravi, da si prisiljen v celoti zamenjati ljudi s katerimi si obdan.  Kar v primeru, ko še vedno živiš v istem okolju, obdan z normiji, seveda pomeni, da so tvajo družba vsi drugi, le tisti, ki te obdajajo ne.

Za robija: Kako vidva z anonimnezem vesta, da ne zivita kot matrica zeli, kaj pa ce je vse le utvara tudi za vaju??? In kako za boga ti robi zivis, ce ves svoj lajf smetis po tem forumu in zapravljas cas z zalitvami in brezveznimi posti??? Še pikapolonica ima bolj zanimivo življenje….

jup 100% dejstvo, 30.03.2025 ob 22:03

Za robija: Kako vidva z anonimnezem vesta, da ne zivita kot matrica zeli, kaj pa ce je vse le utvara tudi za vaju??? In kako za boga ti robi zivis, ce ves svoj lajf smetis po tem forumu in zapravljas cas z zalitvami in brezveznimi posti??? Še pikapolonica ima bolj zanimivo življenje….

Mislim, da sem zadnje dni jaz tu več časa zapravil kot robi, čeprav dopuščam možnost, da se motim, ker večine tem nikoli niti odprem ne in ne vem kje vse sodeluje.

Sicer pa sem želel reči, da me prav fascinira mentalna gimnastika vseh zagovornikov “normalnosti”.  Za vaš še Tate  brata živita kakor matrica hoče.

Anonimno 1434, 31.03.2025 ob 03:28

Mislim, da sem zadnje dni jaz tu več časa zapravil kot robi, čeprav dopuščam možnost, da se motim, ker večine tem nikoli niti odprem ne in ne vem kje vse sodeluje.

Sicer pa sem želel reči, da me prav fascinira mentalna gimnastika vseh zagovornikov “normalnosti”.  Za vaš še Tate  brata živita kakor matrica hoče.

Torej z drugimi besedami, si socialkar lenuh, zguba?

New Report

Close