Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek A resni moški sploh še obstajajo?

A resni moški sploh še obstajajo?

Malo sem že obupala nad vsem skupaj…Bližam se štiridesetim. A res ni več moških, ki bi bili pripravljeni na to, da si z nekom delijo življenje, da se zbudijo vsako jutro ob ženski, se z njo mečkajo, seksajo vsak dan, jo primejo za roko in odpeljejo na sprehod, ji delajo družbo medtem ko kuha…?? A sem res tako zahtevna? Nočem, da me kdo financira, to delam sama že celo življenje …torej ni mi do tega, da mi kdo kaj kupuje, pravzaprav tega nočem. Samo nočem ostat sama… Nisem zajeban karakter. Prej bi rekla, da kontra, premalo zajeban (ne maram komplicirat, odkriti pogovori, rada se smejim, zelooo). Menda izgledam seksi, luštna, ženstvena, rada se uredim, obline so tam, kjer morajo bit; in nenehno poslušam, kako to, da sem vedno sama. Enostavno ne vem… Seksualnih vez se ne grem. Sem se sčasoma preveč navezala, začutila nekaj, in potem mi je bilo hudo, ker oni niso želeli ”nekaj več”. Tako da brezveze vse skupaj….Ali so vsi poročeni in bi nekaj ”na skrivaj” – NE, hvala. Ali so pa taki, ki pomoje enaka copy paste sporočila pošiljajo vsem ženskam na socialnih medijih, ker v živo ne upajo – no, ampak tam morda se pa kakšna ujame. Tudi ne, hvala.
Ostalo? Ostalega…ni. Ali so? Ali sem premalo zajebana? Se preveč prilagajam moškim? Več ne vem…

Pozdravljena, vzbudila si moje zanimanje. Lahko se mi javiš na mail

[email protected]

Pozdravljena,

sem istih let kot ti. Drugace sem zvest, ljubec in dober po SRCU. Zelim si zensko ob sebi ki se bo pocutila ljubljeno in bo ljubila. Resnicno mi je vsec tvoj opis in bi rad izvedel o tebi. Lahko mi pises, ce sem v tebi vzbudil zanimanje ZAME.

[email protected]

Resni so samo še v domovih za starostnike

Obstajajo!
Samo taki niso zanimivi ženskam.

Tomaž Gorec http://www.tomazgorec.si http://www.zasluzek.org https://www.facebook.com/Potovanja.Podjetnistvo/

Nehaj “trepati” takšne kot si ti, je treba peljat tako daleč gor v planine, da ti ne morejo uiti, ker so redke v mišljenju, kot se opisuješ. Enostavno za užent, kjer gor visoko ni greha. Če si premisliš, javi

Mary pozdrav…
Samo eno vprašanje imam zate.
Lahko na :[email protected]
Lep večer-M-

Pozdravljena,
nimajo samo ženske pri tej starosti probleme pri iskanju moškega,tudi mi,ki se bližamo 40 se srečujemo z isto težavo v iskanju ženske in smo že skoraj obupali…Zgoraj si napisala,da se rada smejiš,nisi zaj…karakter,itd,.zakaj bi karkoli od tega,sedaj spremenila,ostani takšna kot si… ja in še obstajajo takšne vrste moških,ki zvečer hočejo zaspati ob ljubljeni osebi,se zbuditi ob njej,preživeti z njo dopust,praznike,itd….glede na naša leta,se je obroč iskanja partnerjev v okolici in malo izven nje zelo,zelo skrčil…

Seveda, Resnih moških je veliko.

Resnih v smislu, da bi si želeli kaj več. A naša družba je še vedno preveč konzervativna in omejujoča. Ko sem bil prvič v resni vezi (beri: vsi so vedeli zanjo), so začela padati povabila od drugih parov za obisk kina, za večerje, za druženje. Ko pa je bilo vsega konec, tudi druženja so se končala. Počasi ne hodiš več ven in se zatopiš v delo, leta pa tečejo hitro. Ozreš se okoli in vidiš, da punce in fantje tvoje starosti so poročeni ali pa enostavno živijo skupaj. Moram reči, da sem spoznal veliko zanimivih deklet. Hitro sem spoznal, da so vezane ali poročene. Ta dekleta in žene srečuješ na raznih dogodkih. Samskih pa ne. Samski smo se nekako zaprli vase. Vem za veliko samskih deklet okrog, a jih ne poznam dobro. Ni naključnih priložnosti, da bi z njimi govoril, jih spoznaval kakšne v resnici so, jih povabil ven. Ne vem, kje bi jih srečal. Na zmenke za samske ne hodim. Niti nimam profila na spletnih kanalih. Imam pa poln nahrbtnik preteklih izkušenj in vem kaj si želim. Nočem ukazovalne ženske, ampak žensko s predlogi. Ne rabim vrhunske kuharice, saj za to so restavracije, temveč vajenko, ki pri kuhanju uporablja domišljijo in pester izbor začimb. Ne potrebujem mame bodočih otrok, temveč partnerico v procesu vzgoje. Opažam, da veliko deklet išče očeta svojih otrok. Tega nikoli ne bom razumel in ta misel mi je zastrašujoča. Fanj je, da je izobražena in razgledana. Da ne pomisli na starleto, ko ji rečeš, da gledaš video o “Debeli Berti” (top iz prve svetovne vojne, da ne bo pomote, če si pomislila o kravi mlekarici, je tudi ok). Da je sposobna razmišljati s svojo glavo, da ne pade na poceni fore današnjega sveta. Da se zna usesti na traktor, četudi tega ji ni potrebno. Da si zna umazati roke z zemljo in ne z denarjem. Da zna se opreti in zaupati najglobjo bolečino in najbolj skrite želje. Kaj pa v postlji? To raje počnem v živo, kot o tem sanjarim in pišem. Veliko je samskih, resnih in resnično dobrih ljudi, a na žalost se še nismo srečali.

Lahko mi pišeš na [email protected] , pa tam še kako rečeva.

kufri pa to…

Ja prtlaga…bo potrebno spustit kriterije. Recimo sam ne razumem tega jokcanja. Če seštejem pluse in minuse mi je lepš bit samski.
Ker takšne ki ne teži pa hoče nekaj kaj pa točno sama neve še nisem srčal.

obstajajo, eni nimamo vec volje iskat, ker tudi resnih zensk ni

In pisal. Na kratko, vprašaj se kaj je bilo v teh 20 letih da ni nobeden ostal s teboj. Po pisanju predvidevam da si brez otrok in nikoli poročena.
Nočem bit nesramen poznam par samkih starih okoli 40 in vse pravijo da je z njimi vse ok samo se vidi da imajo takšne in drugačne psihične probleme. Aja pa vse so pred 20 leti in tudi sedaj zgledajo super. In vse so imele ful osvajalcev in vez pa ljubimcev in vsi so odšli.
Sam sem recimo po 20 letih ostal samski in ugotovil da mi je lepše. Mam svoj mir , in mi na konec pameti ne pade da bi zapletal še z kakšno.
Pač sprijazni se, poišči si žensko družbo in to je to.

Ljudi, tako moskih in zenskih je zacelo spoznavati, da toliko plusov, kot ti nudi samsko zivljenje ti ne more nudit nobena veza. Kot pravite zenske “raje sama, kot z napacnim” pravimo moski tudi. Sem resen ampak zgolj in samo se zase, v veze se pa brez zamere danes samo se idioti zapletajo, pametni so samski

Samski brez vsega? Da nimaš otrok in nobene veze?
Jaz bi rekel egoistično, to kar nam današnja družba hoče servirat.

Samo ne potem pri 65+ jokat da ste pozabljeni nekje v domu upokojencev.

Obstajajo…..sam se imam za takega!
Če si še tu, mi piši: [email protected]

Lp.M

No, iz teh odgovorov se kar lepo vidi, zakaj ste nekateri samski.

Preveč samozavestni in zaverovani vase: kar na lepem sami lepi, simpatični, preskrbljeni.
(Iz mojih zmenkarskih dni, ko sem šla na kavo tudi s kom z neta, se spomnim, kakšen vesoljski razkorak je bil med opisom na netu in realnim stanjem – kdaj so se ti tipi nazadnje pogledali v ogledalo, se stehtali in si umili zobe???).
Prevelika pričakovanja: pri teh letih bi se pa že morali malo bolj sproščeno lotiti spoznavanja, ne pa, da ste že na prvi kavi vsi v krču in že preračunavate možnosti za naprej.
Zagrenjeni, cinični, naveličani, ukalupljeni, polni predsodkov do nasprotnega spola.
Obupani tako zelo, da oblajajo vsako, ki pride mimo (velja tudi za to temo).
Preveč zahtevni glede zunanjih atributov partnerja (videz, premoženje, izobrazba).

Moj partner ima par samskih kolegov, ki se imajo pri 45 in več za skorajda božanstva, gledajo neke umetne zoperirane ženske ali tako mlade, da bi jim lahko bili očetje … seveda ne najdejo nobene. Sebe vidijo kot zaželene zrele šarmantne samce, čeprav so, roko na srce, podpovprečni in čeprav imam samske prijateljice, niti ne namignem, da bi se spoznali. Eden od teh perl je celo tako vsiljiv, da so natakarji v njegovem stalnem lokalu mojega partnerja prosili, če ga lahko malo umiri, ker se ga ženske bojijo, jim je čuden (klientela je v glavnem študentarija, večina je stara do max 30 let, občasno uletijo kakšni stari hipiji).

Nekako se mi zdi, avtorica, da pobiraš tipe, ki zgledajo dobro in imajo avto, stanovanje, ker se ti zdi, da ti tak tip pripada, in bi iz tega žigoloja rada naredila zvestega moža, da bi prijateljice obmolknile. Poglobi se sama vase, v svoje bistvo, kaj si, kdo si. Imam občutek, da si zapadla v influensersko mentaliteto. The sun always shines on TV.
Samo poglejte pare v svoji bližini in preštejte tiste, ki bi pasali na instagram. Torej. Srečni so tisti, ki se izmaknejo tem prividom in raje zares živijo. Oprosti, ampak res imam občutek, da si zapadla v plitvost. Pa še kdo drug v tej temi tudi.

Lep pozdrav
Želel bi te spoznati

Pozdravljena,
če je vse res, kar si napisala me lahko kontaktiraš, ker ja še obstajamo moški, ki vedo, kaj je potrebno za dober partnerski odnos ( življenske izkušnje ) skoz katere rastemo.
[email protected]

Seveda da iščem. A na koncu si bom moral iti po Bosanko. Da bom mel žensko pa pol, ki se boma lahko skupaj zarfkavala, uživala in delala skupaj.

"Mediocre minds usually dismiss anything which reaches beyond their own understanding."

Jaz sam rečem sreča. tisti ko imajo zveuo, sploh ne vejo kakšno srečo imajo, se ne zavedajo.
eni ali ene so pa tolk samozavestne, da si rečejo ,klinc gleda, pa si bom drugo ali drugega polovil(a). hja, jaz v teh mrežah očitno tut nisem kot ti, in kot pravim sreča je vse skupaj. Ob pravem času na pravem mestu in v pravi volji bit, da te pol ujame in vzame. Zveni morda romantično, pa kaj 🙂

lep pozdrav David

Me zanima če je avtorica te teme našla pravega izmed vseh teh ponudb.

Lahko mi pišeš: [email protected]

tukaj sem, pa nobena se ne javi, torej tudi očitno resnih žensk ni 🙁 ali pač?

lep pozdrav David

Iščem.. Najdem pa vse neresno otročje štejem jih 43…. Z nekimi cilji v življenju grem naprej…. Samo pri resnih se ustavi, ker jih oz. ga zame ni….

Tudi sama se sprašujem enako kot avtorica tega posta. Tudi sama sem sredi 30 let, ločena, brez otrok, izobražena, razgledana, dobrega videza in urejena, v glavi zelo pošlihtana in realna. Ugotavljam, da ne vem kje bi človek lahko spoznal normalnega moškega, ki ne išče nadomestne mame in sužnja ali pa fake mladoletnic, ki ne živi skupaj s starši pri še vedno v otroški sobi?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close