A resni moški sploh še obstajajo?
Imam opisane lastnosti in iscem resno zensko 30+
lahko bi tut obratno vprašal, a resne ženske sploh še obstajajo. počasi dvomim v to
Zelo me je pritegnil tvoj opis, smatram, da sem tudi sam zelo podoben opisu, z izjemo seveda, vezan. 🙂 Tako da očitno kdaj drugič in ti želim vso srečo.
Where have all the good men go? Hahaha…
Ne potrebujejo ene, ki jih realno gledano v nobenem pogledu ne dohaja, da jim diktira kako ziveti, kaj pocet in kako vse ji zamikati rit, da bo ONA s servilnostjo zadovoljna. Vse to znajo BOLJE OD NJE. Da bi zavoljo obcasnega seksa, ko in kakor njej pase, iz sebe delali budalo in svoje zivljenje prepustili zenski labilnosti in feminizirani zakonodaji, da se slednja poleg rednega izkoriscanja ob priliki polasti se polovice “skupno” (seveda… lol) ustvarjenega imetja? Pa saj niso nori.
Aja, to za vas niso pravi, resni, dovolj dobri moski? Hahaha…
Pa se zadovoljite s kalibrom, ki je dejansko na vasem nivoju. Ne, to ni 35 letni vrstnik. To je 10 let starejsi tip z nic vecjo culo premozenja kot jo imate tudi same. Aja, tak vam pa ni dovolj dober. Well, pa si jo same drkajte, placujte svoje racune in uzivate same.
tudi sam se bližam 40 in samski. Bilo je nekaj resnih zvez, ki pa se niso obnesle. Brezveze da tu pišem, če me želiš spoznat [email protected]
Lepo pozdravljene,
opazil sem, da je tukaj kar nekaj punc pisalo, katere so resne in samske, tudi sam sem tak in tako iščem. Imam malo čez 40 let, brez otrok, urejeno življenje, športno aktiven in mentalno dejaven na več področjih.
Želel bi spoznati za začetek osebo primerno meni, morda sprva za kak pogovor potem pa se vidi dalje kako bi se ujela. Moj mail je [email protected].
Pozdravljena,
če še vedno bereš te vrstice in še nisi našla, mi lahko pišeš:
[email protected]
[/quote]
Tega nisem jaz pisala, vem pa komu se je to zdelo zabavno..ti bom poslala njegov naslov, pa ga pošeraj malo okoli med prijatelje geje 😉 je bogi osamljen in si ne upa obelodaniti svoje usmeritve, rabi malo spodbude. Pa da tudi jaz njemu pomagam, že ker je on želel meni
…saj veš za dobre prijatelje vse in še več😊
Tega nisem jaz pisala, vem pa komu se je to zdelo zabavno..ti bom poslala njegov naslov, pa ga pošeraj malo okoli med prijatelje geje 😉 je bogi osamljen in si ne upa obelodaniti svoje usmeritve, rabi malo spodbude. Pa da tudi jaz njemu pomagam, že ker je on želel meni
…saj veš za dobre prijatelje vse in še več😊
[/quote]
Ja, verjamem, da je tukaj veliko podtikanj in nesramnih ljudi. Ampak povabilo k dopisovanju pa še vedno velja 🙂
Ja, verjamem, da je tukaj veliko podtikanj in nesramnih ljudi. Ampak povabilo k dopisovanju pa še vedno velja 🙂
[/quote]
Nobenega dopisovanja ne bo, moje srce je že zasedeno. Bi mi naredil res veliko uslugo, če bi ga zasuli s sporočili, klici in emaili. Saj veš kako je, ko si sramežljiv in še novinec… res mu ni lahko, se mi prav smili. Rada bi mu pomagala, ker je on tako dober in skrben do mene. Da mu vsaj delno vrnem, kolikor je pač v moji moči… a imate morda samski geji kje kakšen oglasnik, kjer je reees veliko ljudi? Mislim, da bi mu to najbolj pomagalo, da najde tudi sam svojo srečo in me pusti pri miru😊 sem velika punca, se znajdem tudi brez njegove pomoči, a mu tega nekako me znam dopovedati, da bi končno razumel
…jaz sem še en ki išče toda ne najde tiste pike na i…več na [email protected]
Sama sem 40+ , imam dva otroka, ločena 7 let. Ko sem prišla na “trg samskih”, itak sem bila še čisto zelena takrat, sem spoznala, kakšni lažnivci, egoisti, izkoriščevalci so moški. In res je težko najti, sploh pri teh letih, nekoga za skupno življenje. Pa bi si želela. Imam 2 daljši propadli vezi po ločitvi. Ampak zadala sem si, da na portale sploh več ne grem, ker tam so eni in isti že 20 let. Mogoče bo sreča, kje na obiskih, trgovini….. Nekateri prijatelji, srečno poročeni, so tako fajn, samski pa žal ne tako…
Tudi sam imam izskušnje življenja take kot ti…povej v kateri trgovini se boš vrtela,da jo obiščem….in nič manj fajn nisem kot srečno poročeni…!
Kaj pa delaš tako pozno pokonci Roki?
Podobno se sprašuje tudi marsikateri moški… Ali resne ženske sploh še obstajajo? Kje pa naj se najdemo? V službi zagotovo ne. Na takšnih portalih ali internetu? Tukaj je kup pravljic in malo resnice. V vsakdanjem življenju? Saj nam ne piše na čelu, da smo samski in da bi želeli nekoga spoznati, ki bi postal del našega življenja….
Ja, takšni moški obstajajo in če boš našla način, kje se jih najde, me obvesti ker so tam zagotovo tudi resne ženske, ki jih pa jaz ne najdem…
Lahko rečem samo Amen na to 🙂 Ves čas se neki iščemo pa nihče nič ne najde. Res čudno.
Za avtorico in vse, ki se sprašujete podobno, je odgovor zelo preprost: taboljši (M in Ž) so že davno oddani. To se poparčka najkasneje do 30ega.
Vam je ostala izbira med ostanki in ločenimi. Ostanki so ponavadi z dobrim razlogom ostanki, ločeni imajo vsak svojo zgodbo in razloge, zakaj so ločeni, ampak imajo zraven ponavadi prtljago. Ta pa je nezaželjena v veliko primerih.
Po pravici povedano vam situacije ne zavidam. Ko se jaz ozrem med znanci, ki so pri 40 samski, me kar mine. Z moškimi je vse po vrsti nekaj narobe, spadajo v kategorijo čudaki.
Ženske pa povsem druga zgodba. Samozavest nad oblaki, resne zveze so zavračale do zadnjega, ker življenje je treba uživat in se cenit in bla bla bla, na koncu so izvisele, ker taboljše primerke so druge že davno pobrale.
Ironično je, da te ki jih poznam samske, so stare med 35 in 40, top za pogledat. Ampak tu se ustavi. Sebe cenijo v nebo, kriteriji za partnerja z leti pa samo rastejo.
Ko išče ženska tvojih let moškega, so taboljši že oddani, dobiš ga samo za kratkotrajno seks vezo. Lahko pa še vedno dobiš beta moškega ali slinavca, ki ni niti blizu možatemu moškemu, tak pa ti ne bo všeč verjetno. Vprašaj se, kaj si delala v svojih dvajsetih. Koliko potencialnih partnerjev, ob katerih bi se danes lahko prebujala, si zavrnila? Privlačne ženske menjajo moške kot gate v svojih dvajsetih, ko preostopijo prag tridesetega, pa se igra obrne. One bi se končno ustalile, imajo pa polno prtljage (sem štejem razne daddy issues, komplekse, pa tudi otroke, če so samohranilke), poleg tega ne zgledajo več tako dobro kot v dvajsetih. Od žensk splošno zaželen alfa samec pa v svojih tridesetih/štiridesetih vstopa v najboljša leta (moški se starajo kot vino, ženske kot mleko – grda resnica) in lahko dobi vsako. Torej zakaj bi ciljal na 40-letnico, ki so ji najboljša leta šla mimo (na obrazu ima vidne gube, znake staranja, podočnajke, vedno bolj upadel obraz…) in si je v tem času pridelala že kakšnega otroka in je polna takih in drugačnih razočaranj? Zakaj bi skočil v vezo s 40-letnico, ko pa lahko dobi neobremenjeno, poskočno, igrivo, luštno, mlado 20-in nekaj letnico? Nauk vsega: ta pametne ženske so v svojih dvajsetih, ko so bile na vrhuncu zaželjenosti, ulovile svojega alfa moškega in si z njim zgradile prihodnost. Zato so ti moški iz te skupine ali oddani ali pa se odločijo da bodo ostali samski in lovci na seks, ker itak lahko dobijo vsako. Kot pravim, v tvojih letih lahko za resno vezo dobiš le “ostanke”. To so beta moški, povprečnega videza, tudi povprečne plače, brez nobene možatosti, ženski ustrežejo v vsem kot da so ji copati, lahko so zelo slinasti fukfehtarji ipd. Vse, kar te odbija. A resnica je, da je to zdaj tvoj domet v teh letih in tvoja realnost.
a zenske so pa top, nadpovprecne, izredno dobrega videza, visoka placa
malo cudno mislenje na to temo
Videz gre ženskam po 30. letu navzdol, moški pa se starajo kot vino (z leti so vse boljši, seveda če poskrbijo za svoje telo, zdravje, urejenost… v mejah normale, ne pravim metroseksualci). Moškemu ni pomembno, koliko ženska zasluži, pomembno mu je, da mu je privlačna. Najbolj privlačna je, kadar je v svojih najplodnejših letih (dvajseta). Torej alfa samec ne bo iskal 40letnice, pa tudi če je karieristka in zgleda “top za svoja leta”. Moškim so pomembnejše druge stvari – lepota (mladost), da je ženska normalna v glavi (ni daddy issues oz., da ni nič psihično “narobe” z njo) in mu ni važno koliko zalsuži. Če ženska v svojih najlepših letih zahaklja pravega moškega in si ustvari z njim družino, bosta srečna oba. On bo še dolgo časa užival v njeni mladosti/lepoti (zakaj bi se zbujal ob že postarani 40letnici), ona pa bo uživala v njegovi moškosti in temu da je izbrala pravega, ne pa nekega kretena, slinavca, beta orbiterja …
Forum je zaprt za komentiranje.