Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek A samo v LJ so očetje pri porodu prepovedani?

A samo v LJ so očetje pri porodu prepovedani?

Kdo ve, kako je z ostalimi porodnišnicami po slo? Sama res ne bi rodila…

Imaš privat sobo? Pozanimaj se.

Preveri, ampak ce kje se niso bodo prepoved najavili kmalu….razumljivo…in tvoja zelha/strah je razumljiv. Prepricaj se, da drugace ne gre, za zdravje vseh….

nova
Uredništvo priporoča

Sva ze dve…
Nisem iz Lj ampak mislim da nas vse to caka. Pa se oce na obisk ne more.

Rodila boš v vsakem primeru sama! Koliko žensk je bilo brez moža zraven in vse so rodile. Nobeden še ni noter ostal. To je samo neka nova moda, da baba ne more več roditi sama. Ste se vprasale, kolikim moškim je muka to gledati. Ampak so prisiljeni, da so z vami, ker drugače bi imele itak nos do poda. Mogoče bodo moški držali pesti, da karantena traja čim dalje.
Sicer pa ne boš sama. Bo zraven babica in mogoče tudi kakšen doktor, ce niso vsi v karanteni.

Mislim,ker attitude..
Seveda gre za dobro vseh,tudi mene isto caka in vem da je tako najbolje, vendar to da je zensko strah je popolnoma normalno.Btw moj moz se zelo sekira ker ne bo zraven, skoraj bolj kot jaz.Pa pac nic ne moremo,ker je zdravje na prvem mestu.

Pač ene imamo doma moške, drugi pa dečke. Moški se zavedajo svoje vloge, dečki pa rabijo samo drugo mamo.

Moj je bil recimo zelo razocaran, ker ni mogel bit zraven na pregledu, ki so mi ga ta teden itak odjavili, da sem iskala po drugih lokacijah zadnji hip termin.

In sem alergična ko kdo reče, še noben ni ostal notri. Ko si enkrat na tem, da se otrok ne spušča, ker jo ovit s popkovino in ga ta dobesedno davi, utrip posledično pada itd. ti pa nimaš NOBENEGA znaka začetka poroda…ja, lahko bi bila črna statistika in bi šla domov brez otroka. Bi doma kar čakala, pa čakala da bo začetek poroda.

Moj nazadnje ni bil zraven zaradi urgentnega CR, je pa prvi držal in videl otroka. Veliko že pomeni, da ti je podpora.

Pozanimaj se, kako je s prisotnostjo v drugih porodnisnicah.
Sama imam znanko, ki je šla iz Bele krajine rodit na Jesenice.

Preveri kakšno Postojno, ce si iz Lj.

Srečno pri porodu in pogumno.

Drage ženske, žal je to okuževanje z virusom enako vojnemu stanju – novodobnemu vojnemu stanju. Smatrajte to razglašeno epidemijo kot vojno stanje – kar tudi je na svoj način.

Če so odpovedali pa tudi cerkvene maše in spovedi, zakramente boste pa žal tudi roditi morale tako, kot je sedaj protokol-brez očetovprisotnih pri porodih v porodnih sobah. Izredne razmere so, kaj vam ni jasno?

Tudi na Hrvaškem ni na porodu nobenih spremstev in tudi obiski so strogo prepovedani po vseh bolnicah!

Res je. Ene imamo moške, ki se zavedajo odgovornosti, pa tudi nevarnosti in so dovolj razumni, da sprejmejo nastalo situacijo ker vejo, da je tako za vse najbolje in najbolj varno. Tiste s fantki doma pa tega ne dojamete in fantek mora biti nujno zraven, saj veš, otroci so narejeni tako, da je vse jaz jaz jaz, meni meni meni, hočem hočem hočem….. in jim nikakor ne moreš dopovedati, da kar hočejo, ni vedno najbolje niti zanje, niti za vse ostale. Otrok gleda samo na svojo rit, odrasli so pa premoremo tudi malce razuma, ne samo čustev.

Jaz sem v nedeljo rodila v Postojni in je bil moj mož zraven. V sredo, ko sem bila še v porodnišnici, so bili partnerji še pri porodu.


tudi mame prepovedane………………………….

Hči gre drug teden rodit k vam. Do danes je še niso obvestili da mož ne more biti poleg. Privat soba.

Danes so tudi v postojni prepovedali prisotnost oceta pri porodu.

New Report

Close