A se boste cepili
A da boste taki “hrčki”?
https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?f=151&t=11249419
Se bom cepila, seveda po posvetu z zdravnikom, in sicer zaradi:
1. zaradi frdamanega virusa sem izgubila tasta, ki bi lahko živel še lepo število let
2. prebolela sem Covid in res si ga ne želim še enkrat, sploh ker trenutni podatki kažejo na to, da ni trajne imunosti
Kdor je ta virus spoznal osebno in se na lastne oči prepričal kakšne so lahko posledice bo razumel. Ne mislim pa obsojati nikogar, ki ima drugačno mnenje. Pričakujem pa tudi razumevanje z druge strani, brez zmerjanja z ovco in podobnimi.
Na kratko: premlad…
Zakaj te to zanima?
[/quote]
Zato ker si zmisljujes, razumljivo, nihce ni tako star da ne bi zivel se en dan…samo recimo ce je clovek star 70 , 75 let kaj bi se radi?v nedogled si ne moremo podaljsevati zivljenja in povprecna zivljenska doba se je nenormslno dvignila sploh za zenske, 80 let, ni vec vzdrzno ekonomsko in z bioloskega stalisca…napisi kok je bil star in nehaj s floskulami
Zato ker si zmisljujes, razumljivo, nihce ni tako star da ne bi zivel se en dan…samo recimo ce je clovek star 70 , 75 let kaj bi se radi?v nedogled si ne moremo podaljsevati zivljenja in povprecna zivljenska doba se je nenormslno dvignila sploh za zenske, 80 let, ni vec vzdrzno ekonomsko in z bioloskega stalisca…napisi kok je bil star in nehaj s floskulami
[/quote]
1. kdo si ti, da boš določal kdo je dovolj star za umret?
2. kdo si ti, da bom tebi pojasnjevala starost in ostale podrobnosti mojega tasta?
3. kdo si ti, da si jemlješ avtoriteto nad tem kaj je res in kaj ne?
4. ne glede na tastovo starost je odločitev o cepljenju moja, beri drugo točko mojih razlogov imam več kot enega.
Te je strah podatka, da je možno, da umre nekdo ki je bil mlajši od 70 let?
Zanimiv odziv na moje pisanje ni kaj.
[/quote]
Za delo do 65 leta smo dovolj mladi, za umiranje pri 70 pa dovolj stari?
Ni ekonomsko vzdržno dobivati penzijo par let več od piškavih 5-10, po 40 letih plačevanja prispevkov? Ta koroška pijandura, ki to piše, pa najbrž visi na državnih joških.
2. kdo si ti, da bom tebi pojasnjevala starost in ostale podrobnosti mojega tasta?
4. ne glede na tastovo starost je odločitev o cepljenju moja, beri drugo točko mojih razlogov imam več kot enega.
[/quote]
Lej baba, preprosto napisi kok jd bil star tast ko je skripnil in za katero boleznjo je bolehal to je vse, taki pa sam nakladas,pa cepi se kdo ti brani butara, ja logicno ne da bo cepljenje pomagalo proti laznemu virusu in laznim prikazovanjem zakaj ljudje umirajo pa ce vas bodo cepili z navadno vodo bo rezultat enak
[/quote]
2. kdo si ti, ….
3. kdo si ti, ….
Kaj ti ni jasno, on je Julij Cezar, slavni imperator! Morituri ga salutirajo!
P.S.: Saj veš, veličinske blodnje, delusions of grandeur…
Za delo do 65 leta smo dovolj mladi, za umiranje pri 70 pa dovolj stari?
Ni ekonomsko vzdržno dobivati penzijo par let več od piškavih 5-10, po 40 letih plačevanja prispevkov? Ta koroška pijandura, ki to piše, pa najbrž visi na državnih joških.
[/quote]
Seveda ste dovolj mladi za delo do 65, saj vecina se vas v sluzbah spara in ja pazi da se ne bi pretegnili, zato pa hodijo v penzijo dobro ocuvani, in potem vlecejo penzijo tja do 90let tako da ob njihovi dmrti na spizu sampanjc odprrjo hehe,jp sistem ekonomsko nu vzdrzen tsko pac je, zato tudi taka neimna poteza vlade dapr o cepijo starostnike, zakaj ze,?no mogoce samo za test kaka bo reakcija, ce umtrjo se vedno lahko krivijo covid ne?zvito, ni kaj
2. kdo si ti, ….
3. kdo si ti, ….
Kaj ti ni jasno, on je Julij Cezar, slavni imperator! Morituri ga salutirajo!
P.S.: Saj veš, veličinske blodnje, delusions of grandeur…
[/quote]
Vse jasno.
Sploh po njegovih nadaljnih prispevkih.
Res zanimivo kaj strah naredi iz človeka. Prava histerija, zakrita s plastjo primitivizma.