A se da shraniti stream datoteke?
Zanima me, če obstaja način, da bi shranil datoteko (video), ki je ne voljo le v stream formatu. Video se lepo odpre v Media playerju, ampak ga ne znam shranit. Če poskušam link shranit kot save target as se na disk shrani le wvx datoteka (shortcut do prave lokacije). Poskušal sem jo odpreti z notepadom in našel nov URL, a tudi tu se ne da naložiti cele datoteke. Ima kdo kakšno idejo, kako bi celoten video shranil na disk? Stvar se jasno cela naloži na računalnik, saj se cel video lepo predvaja, zanima me samo, kako bi ta “buffer” shranil na disk. Menda obstaja neka starejša različica Real Playerja s katero je mogoče stream datoteke v celoti shraniti na disk. hvala za pomoč.
Tomaž
Probaj WM Recorder, sicer je malo butast ampak naredi pa vse OK. Pa še free je.
Kje pa bi ga pa lahko naložil, ker ga noben iskalnik ne najde? Mi lahko poveš polno ime oz. URL, kjer ga lahko naložim?
Probaj na shareware.com
če ne pa povej pa ti ga lahko po mailu pošljem
Hvala, sem naše (Windows media Recorder). Zdej mam samo še eno vprašanje. Uspešno sem shranu video, ampak je formata wmr, ki pa ga windows media player noče igrat. Če hočem videt video, moram imet WM player zalaufan, da potem deluje kot proxy server. Kako nej zdej ta posneti video spremenim v normalni video, ki se ga bo lahko dalo gledat iz kateregakoli računalnika? Hvala.
Sem že pogruntal, kako se naredi asf file, ki se ga da predvajat v Windows Media player. A mogoče veš, kako bi enako naredil za Real media stream datoteke?
Če ne drugače pa poglej v tvoj temp direktorij, kamor se tudi vsi streami zapisujejo.
Samo ime ima eno čudno butasto in tmp končnico, ampak so to čisto navadne datoteke, tako da jim samo spremeniš končnico.
Datoteke so pa tam le dokler ti datoteko predvaja potem se pa pobrišejo.
Tole s temp folderjem ni delovalo, isgurno obstaja kakšen programček za snemanje Real media stream datotek?
Jaz imam RealOne Player in mi vse stream datoteke zapisuje v Temp direktorij.
To je Temp dir od Windowsev ne Temporary Internet Files direktorij.
Forum je zaprt za komentiranje.