Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek a se je še komu……..

a se je še komu……..

ni treba….. ker ti ne morem odgovorit……..

kaj unga si dobil? hihihi

katerega?????

kar zafrkavaj…grrrrrrrrrrrrr

leta letijo - iščem stevardeso.....

jah, ker imaš tega iz profila spet zasedenga, sem ti odpisala na unga druzga… nisi dobil???????????

Eno cabado tu ret…pa bi vidla,ku bi poskočila!!!
;-)))

.-))
te drugič pokličem, in boš naredil kar se ti zdi edino prav v takih primerih 🙂

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Se mi ne bo luštalo vstat!
😉

PRED MNOGIMI LETI JE IMEL MOJ NAJLJUBŠI IN NAJDRAŽJI NAVADO REČI nekaj podobnega.
pričakoval je namreč, da ga bom na kolenih prosila, naj kljub vsemu vstane in se zmiga…..
kar lep čas je trajalo, da je ugotovil, da ne reagiram tako kot večina žensk.-)))

kot kruh sem dobra, voljna, mehka, prijazna, nežna in……. vse dobi od mene, če name ne gleda vzvišeno s svoje tako opevane moške arogance…..:-))))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Da ne bi slučajno kdo tu mislu,da sem tvoj mož…..

ahja….
verjemi mi, da ne bo .

Dobro pole.

:-)))
si pa verjetno vse tukaj želijo, da bi ti bil moj mož…
Da bi se vsaj ena našla, ki bi te znala ukroTIT .-))

Še enga požara nisem pogasu!!!

to ne bi bil ogenj, to bi bil vulkan….
takole razmišljam.
če bi ratal ukrotit tebe, potem bi lahko še koga, in ženske bi bile hvaležne za tako dobroto :-)))

New Report

Close