A se je Virantu do konca zmešalo???
čudna najbolj ena zadeva:
tisti, ki se ne strinjate z janšo, mu mečete oone ref. iz lanskega leta pod noge -ok še razumem…samo kako pa potem podpirate nekoga, ki danes počne isto –
če meni nekdo gre na živce, ker počne eno stvar, s katero se jaz ne strinjam in mu to očitam – ne morem potem podpirati nekoga drugega, ki počne prav enako zadevo…prav maščevalnost vije nekaj tukaj iz vas – tukaj vam sploh ne gre za dejanske ukrepe in nasprotovanje njim – ampak apriori nagajanje in maščevanje in anti janša… jaz bi rekla, da v bistvu ste prav enaki kot on sam…samo sebe ne vidite v ogledalu…
pa ne narobe razumerti – jaz ne podpiram janše – ampak malo več trezne presoje pod dejanjih in dejanskih stvareh, ki se tičejo nas državljanov – ne pa po osebnostih in sistemu simpatičnosti in antipatičnosti bi pa se mi zdi bilo razumno – ker tako maščevalno podtikanje in vračanje zob za zob je pričakovati samo od otrok v vrtcu – še oni se boljše obnašajo…
koliko to neke zagrenjenosti in jeze ljudje nosite v sebi res no – pa btw. igračkajo se z denarjem, ki ga vi tudi vi plačujete v proračun – če vam lani ni bilo prav, da to počne janša, kar je razumno, tudi letos ni enako prav, ko to počne jankovič… od kje pa bodo milijonski zneski za ref. in njegovo izpeljavo…?
KAJ POČNE ISTO? NIČ NE POČNE ISTO. LANI SO BILI REFERENDUMI GLEDE REFORM. JE KDO ZAHTEVAL REFERENDUME O REFORMAH? NE, NI JIH. JAZ SEM LANI PODPIRALA REFORME, TUDI LETOS JIH.
TUKAJ NE GRE ZA NOBENO NAGAJANJE, SLABA BANKA IN HOLDING STA NEKAJ ČISTO DRUGEGA KOT REFORME. OBOJEGA NE PODPIRAM IN NE BI PODPIRALA, KATERAKOLI VLADA BI ŽE BILA. VI PA, KI PODPIRATE SLABO BANKO, OČITNO O TEM ZELO MALO VESTE. A VESTE, DA BOMO S SLABO BANKO POKRIVALI TUDI SLABE KREDITE TUJIH ZASEBNIH BANK? NE VESTE, A NE? HOLDING BO PA TAKO IN TAKO ENA VELIKA KRAJA, TO BI MORALO BITI JASNO VSAKEMU, KI POZNA SLOVENSKE OBLASTNIKE.
Pa ne bit taka prestrašena kura, no. Temelj vsake moči oblastnikov je strah prebivalstva. Če državljane uspešno prestrašiš, lahko počnejo kar se jim zahoče. Imej jajca. Ne jim nasedat, ne jim verjet, grožnje in manipulacije so odraz nezrele in paranoične osebnosti, ki si oblasti ne zmore pridobiti z drugačnim načinom – recimo z dejanji, ki sledijo besedam. Imamo veliko besed, a malo dejanj. Pa še tiste besede si vsak drugi dan nasprotujejo. Kot pretirano posesiven in ljubosumen mož, ki hoče na tak način obdržat ženo. Ne bo šlo, ne da jo popolnoma poniža in zlomi ali pa da ona pobegne stran od neuravnovešene osebnosti – torej ga brcne v rit.
Lažejo kolikor so dolgi in široki in baš jih boli kurac za državljane. Važno, da čim več pobašejo v svoje žepe. Referendumi so eden redkih vzvodov, poleg volitev, da na miren način rečemo dovolj, nehajte skrbet samo zase (to gre pri slabi banki in holdingu – kako pokrast še več). Vse druge oblike nadzora oblasti s strani državljanov so precej bolj krvave – če hočeš kaj doseči, žal. Kdorkoli pa je vsaj malo študiral zgodovino, bo našel veliko vzporednic med fašističnimi in nacističnimi režimi in delovanjem vlade spoštovanega premierja – ali si z nami ali pa si nezaželen.
Virantova izjava: ritoliznik polizani, brez lastnih stališč, zgolj podaljšana roka ljubjene vodje.
Avtor zapisa je po prepričanju levo sredinsko politično orientiran – za vednost, preden mi mečete naprej komuniste – ti so bili skrajno levo. Mi pa ne diši nobena stranka pri nas. Preveč vase zagledani ali pa preveč mehki in prijazni.
Smrt fašizmu!
Ko so ob napovedi referendum začeli s strici z ozadja, mi je bilo jasno, kam bodo peljali retoriko. Saj drugače ne znajo.
Kje so argumenti, kje so izračuni? Tako se prepriča narod, da je nekaj potrebno in nujno, ne pa z ustvarjanjem namišljenih sovražnikov.
In govorijo, da koalicija rešuje krizo z ‘reformami’. Oprostite, katera od napovedanih reform bo pa rešila krizo??? Samo še poglobila jo bo. Dlje bomo delali, lažje bomo odpuščeni. A to bo zvišalo gospodarsko rast? To nas bo potegnilo iz dreka? Ne rečem, da ni potrebno, ampak brez gospodarske rasti je samo mešanje megle in dolgoročno še slabše za državljane. Oživljanja gospodarstva pa od nikoder.
Slaba banka bo samo sanirala dolgove privatnikov, holding pa bo razdelil preostalo državno premoženje med trenutno vladajočo elito. In DRŽAVE NI VEČ.
Totalni pogreb.
solutions erectile dysfunction https://www.pharmaceptica.com/
drug chloroquine https://chloroquineorigin.com/# why is hydroxychloroquine