Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek a se je že komu zgodil-………?

a se je že komu zgodil-………?

kakšen “nadnaraven pojav”?

kaj takega, da si je reku, TO JE PA NEMOGOČE?!

PA DOBR JUTR

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Jutro

Je. Samo enkrat me je že navsezgodaj kakat prjel. Tam ob treh zjutraj. Zame zelo nenavaden pojav

mislm ej:))))))))))))))))))

k prej seba… ga .. pr… pihne :))))

jutro zajček :)))) cmoka enga lepga na gobček 🙂

hahaha
njenavadno bi bilo, če ne bi mel pr roki niti stranišča, niti papirja, hahaha….

ali pa………..
hehehehe

da bi se ti sanjalo, ampak….da bi sanje kar v postelji postale resnične, hehehehe….

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

cukerček Jani od zajčija , na lubija na šnoflco tvojo *****
dobro jutro .
zajček se stisne k Janiju.

in Jani veselo vrže klobuk v zrak ter prešerno zavriska, objame svojega zajčka, in mu pripopa ega tacga domačega :)))

:))))))))))))))
full si MOJ !!!!!!!!!!!!!!

zajček je rad z Janijem in je vesel !

sej ni bila konkretna

takega veselja pa spet ne bi napisal sem haahaha Intima naj ostane intima hahahahahaha

Zauh šefe

A je to jani tut kej s kakšnim francozom začinu ;o)))))))))))))))))

kej pa vem, škrat se u mojih butalih večkrat sprašuje
a je to naravno:))))))

pol pa nej bogi butalčki vejo kaj =nadnaravno ne de

jutro skandinavski škrat

Ha, ha, ha, nenavaden pojav ???? Ko bi ti Seba vedel, kaj je nenavaden pojav ???? To, da kakec nič ne smrdka !!!!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Ja, Seba ga pa kar pihne …….. ven !

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Pismo je, sej je še mene stisnel v prsih od vesela ! Kukar da bi Kekca slišala !

:)))) Srečno kekec :))))))

dobro jutro Mariči tud na vašo stran :))

Hay, srce!

🙂 ti kej sneg obetajo v vašem koncu ;)?

ahhh, saj ne bi bila intima!!!

bil bi le izjemen nadnaraven pojav….in glih po TEM sprašujem !!

Ooooooooooo, obetajo, obetajo, pa niti ne mal !!! Pol ga pa še ti kličeš vsaj ene dva metra ! Amapk, sneg me ne skrbi več. Zdaj me skrbi pomlad, ki se je naselila tam pri nas .. pa če je tudi vse belo okrog in okrog, je belo od češnjevih cvetov!!!

men bi bil recimo nadnaraven pojav, če bi se severnica prikazovala na južnici :-))))))

južnica? Sem glih prov lačna za eno majhno južnico;-)

Pokorno javljam da se zlo rada prikažem na južno,
sploh če je dobr skuhana:)

toolk o nadnaravnem:)))))))))))))))))))))))

Jaaaaaaaaaaaaa, jest tut, jest tut, jest tut… ampak pr’ men ne gre sam za
južnico, pr’ men gre za požrtijo, za juuuuuuuuužžžžžnnnnooooooooo!

Lubčka, lučka moja.

New Report

Close