Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek a se je že komu zgodil-………?

a se je že komu zgodil-………?

Sej škrat tud kedaj navali
ku mutav na tulifon, sploh če mu
kedo kedaj kšno njemu ljubo jed
pod nos postav, pol pa on to z ažitkom pomlati, ne de:))))))))))))))))))

jest skoz pravm da rabm dama
2/3 tistga kar v mojih
butalih nekak pravjo da naj bi
žena bla (pokorno javljam da ljubice pa
hvala bi Ne, me na tejsto stran ne uleče)

ergo rabm ženo sam pudnev:)

uups šele dej vidla

jutro ino leeep dan mojmu štromsiju

thnx god is fridayyyyyyyyyy

:-))))
zelenjavna juha iz bučk, pa rižev narastek, pa breskvovo kompot

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

bljak;-)

iz istih reči:

panirane bučke,
riž
sveže ta dumače breskve

njami

evo, pol sem svoj primer opisal hahaahahahaha

ja, in izpit zame popoldan ob 4

Premalllllllllllllll, kje so pa pohane piške ??

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

o, te bom že dobila v roke, ne se bat!!
In to bo tudi ene vrste nadnaraven pojav :-))))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

aha
a mam pred seboj Izbirčno Metko?
:-)))

meso jemo komej 1 x na teden, pa še to raje ne, če je le mogoče:-)))

besede, besede, besede

hahaha, ej seba, bomo dočakali dan, ko boš ti začel verjeti v strele z jasnega neba!
pa v Mano v puščavi
pa v Noetovo barko.
pa v Marsovce.
pa v Amazonke.
pa v ćarovnice
:-))))))))))))))

ta dan bi pa res dočakal

haha
bo isto kot na sodni dan.-)))))

New Report

Close