Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek a se katera spozna na borzo, oziroma delnice?

a se katera spozna na borzo, oziroma delnice?

Torej delnice nf2r- so že eno leto stagnirale, nič se ni dogajalo, enkrat gor, pa drugič gor in potem tretji dan dol, sedaj pa so se v parih dneh zvišale za skoraj 10 odstotkov. Posledično ogromno ljudi delnice prodaja. KAj lahko zdaj pričakujem, da bodo delnice spet padle ali da bodo še rasle glede na prodajo ali to nima veze. Kaj pa razlika med prodajno in kupno ceno? Vedno bolj se viša, kar naj bi nekaj pomenilo verjetno, da ponujajo za delnico tako veliko. Mogoče kdo ve prav za te delnice, kaj se dogaja z njimi? Hvala, sem popoln laik.

Nisem strokovnjak, ampak pravilo je – ko je cena nizka, se kupuje, ko je visoka, se prodaja. Če torej vsi prodajajo, ti kupuješ, ker kar gre dol, gre spet gor. Moj ima tudi te delnice.

Teh delnic ne spremljam, imaš pa na spletni strani borze vse kar te zanima

Nekaj se govori, da naj bi se nf2r preoblikoval v sklad… Recimo, da sem prav slišal. Sicer so pa to delnice, ki si jih dobila, ker si certifikat vložila v privatizacijsko luknjo, tako da kakšne silne rasti ni ravno za pričakovat… Vrednost je bila pa tudi že višja, kot je sedaj.

Sploh pa niti ne vem, če se lahko nečemu, od česar še nikoli niso izplačali dividend, lahko reče delnica…

New Report

Close