Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek a se kdaj potolažite z alkoholom?

a se kdaj potolažite z alkoholom?

Mi pa redno pijemo vino pri jedi, pa na smučanju se crkljamo z bombardinom.
Ampak zaradi žalosti ali skrbi pa nikoli ne posežem po alkoholu.

Nikoli zaradi žalosti. Pa tudi sicer ne maram alkohola, včasih poleti kakšen Radler za žejo, to je pa tudi vse.

včasih pa paše ja.

marjana

Nikoli se ne tolažim z alkoholom.

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Ne. V čokoladi pa ja 😉 Razkrojim žalost oz. pomirim živce :)))

Zakaj bi lagala?
Sem že posegla po alkoholu, ko sem bila na dnu, vendar ne sama.
Počnem kar mi paše, in vem kje je meja.

Hmmm, pri meni je včasih bilo, da sem od žalosti ene 5x kaj spila, ampak sem takoj šla bruhati. Meni se pijača zelo hitro prime. Če stopim na gnilo jabolko bom pijana hahaha:)))
Sedaj že 7 let nisem spila niti ene kapljice alkohola, ne morem, enostavno mi smrdi. Tako, da lahko rečem, da sem strogo antialkoholik.
lp,

nikoli

Alkohol sem omejila na božič in novo leto, ko spijem kak kozarček šampanjca, drugače me pa ne mika.

Meni je pivo v užitek in ne v tolažbo. Včasih pač bolj uživam…………uživam pa vsak dan.

Ja. Sem se. A zdaj nič več, sem se pa dolgo let. Še kot najstnica. In študentka. Ma, je luštno dokler se ne strezniš. Pol pa te res vseka… Kot je ena zgoraj napisala, ni vredno.

Zdaj spijem kak kozarček, ko sem res dobre volje. In mačkov sploh nič ne pogrešam. To je pa tisto najboljše.

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

Jst ne pijem nikoli, rezen za novo leto nazdravim z pol kozarčkom šampanjca.

lp,nočna ptička

ne, nikoli :))))

žalost, razočaranje, jeza… vse to se lepo ohladi nekje v naravi.. gozdu… 🙂

nikoli

New Report

Close