Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek A se kdaj zasekirate…

A se kdaj zasekirate…

…ker vam vaša partnerstva ne dajo nobene prave vsebine, ker kljub njim še vedno tu visite in samske cinike berete, požirate…Se kdaj zamislite, zakaj vas kljub family lajfu še kar zanaša v temačni virtualni svet dekadence…

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Spider spet išče opravičila za svojo samskost. 🙂

Zakaj bi jaz rabil opravičilo. Jaz se lahko za.jebavam, kolk hočem. Ti se raje zamisli, zakaj s ekljub svoji resnosti še kar z raznimi spiderji prerekaš. Očitno ti je to glavni žur v lajfu, rabil si celo minuto, da si mi odgovoril. Ti prav čakaš ko pes na kost, da jaz nekaj napišem, moje brezkompromisne pisarije so namreč edina iskrenost v tvojem življenju. Pa sej tako je od nekdaj, resno življenje ni zanimivo, je prazno, pusto, zato resnobneži pač rabite mašilo..

Paukiču kaj te je spet pičilo?

Vsako toliko odpreš podobno temo in nekak vsebina je vedno ista :-/

Spet vame projiciraš svoje občutke. Jaz se ne prerekam s tabo, zato si je treba resno življenje malo popestriti s hecanjem po forumu. 🙂

Vsi se ponavljamo, tudi vi se ponavljate s svojimi življenji…pa si sama odpri zanimivejšo temo..

Ni mi jasno kaj bi rad dosegel, ker odgovori bodo kot vedno enaki, nič kaj bolj blizu ne boš kot do sedaj.

Nikoli se ne sekiram, ker mi je vse lepo.
Razumeš kaj je vse? Vse je vse plus še nekaj.
Ne. Ti tega ne moreš razumeti in to ker vsega nimaš!

In to ti je treba na forumu poudarjat ?

Pajki, kaj ne veš kdo najbolj teži samskim?Tisti, ki so v bednih vezah.

Ni šanse, da bo tak trmast človek kdaj priznal, da je polovico življenja živel v zmoti in kar od enkrat spremenil mišljenje o ženskah, o resnih zvezah, ko pa je že vrsto let poročen, ima otroke,…za zraven pa še aroganten in soli pamet samskim. Tudi, če se bo dal čez kakšno težjo izkušnjo z babami, jo bo raje zadržal zase in se še naprej delal, kot da se ni nič zgodilo.

Če bi kak Marko jutri odprl temo, da ga je zapustila baba, za nekega pokvarjenca, bi se mu pomoje cel forum režal, vključno s temi njegovimi pajdaši, ki mu stojijo ob strani. Vsi ti njegovi nasveti, ki jih je klofal skozi leta, bi izgubili na vrednosti, tip bi postal čist brezvezen.

Nikoli. Sicer pa bi lahko tebe isto vprašali, kako je kaj tvoja smskost, da se vedno vračaš? 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Spider, kaj pa za spremembo kakšno temo, ki bo vsebinsko drugačna od preostalih 99, torej dokazovanja, kako nesrečni so ljudje v zvezah in poročeni? 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Nisem jaz vaš animator, če hočete animatorja, prosite Primoža, naj vam enega zrihta. Jaz vprašam to, kar me zanima, opazil sem pač, da vas, kljub domnevnim zvezam, še kar vleče v večen svet dvomom, dekadence, strahov, kr neko bolečino nosite v sebi…svetobolje, razočaranje nad družbo, materializmom, pričakovanji..

Zakaj, zakaj. Ker ti pač očitno to ni dovolj. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Po tvoje bi moral poročen človek biti absolutno zadovoljen ? Tako z žensko, kot s politiko….Ne bi smel debatirati s samskimi, ker to potem pomeni, da se mu toži po samskem življenju in s svojim življenjem ni zadovoljen…?

To sicer ne..je pa malo čudno..če vezani ljudje tako zagreto sodelujejo v temah, kot so recimo, kakšni dedci so všeč neki samski babi in podobno..

In pri vsem tem je še zelo zanimivo, da imajo vezani, poročeni in tisti z otroki celo več časa za debate na raznih forumih, za modrovanja in deljenje nasvetov, kot samski. In glede na vso pomanjkanje časa, za katerega večkrat jamrajo, da ga nimajo, da premalo časa preživijo z družino, partnerjem, da ni časa zanj, da so utrujeni, da ni sexa, da se ne pogovarjajo med seboj… Za branje forumov in komentiranje ga pa kar imate. Če bi bili tako srečni in zadovoljni s tem kar imate vezani in se želeli družiti s svojimi partnerji bi bili zdaj kje drugje kot za računalnikom…

Tisti, ki trpijo za pomanjkanjem časa, ki so utrujeni, nimajo seksa, se ne pogovarjajo med seboj…. pač ne berejo in ne pišejo po forumih 😉
Smaski pa sploh ne bi smeli pisat glede na to kako veliko se družite med sabo, seksate, se pogovarjate, ste aktivni..itd razen, če pišete med vsem tem še na forum, ko ste že tako oh in sploh?

Itak, da vemo za enega, ki piše medtem, ko fitnisira in še za enega, ki piše na forum medtem, ko mu prijateljica prepognjena drži comp na hrbtu, ko jo on “servisira”…. ampak tadva sta delux izjeme 😛
Kaj pa vsi ostali?

zgleda, da se tvoji niso kaj dosti sekirali ko so te kot otroka tolkli po glavi; je pa to razlaga zakaj skoz in skoz lajnaš isto kot pokvarjen gramofon

Tisti, ki trpijo za pomanjkanjem časa, ki so utrujeni, nimajo seksa, se ne pogovarjajo med seboj…. pač ne berejo in ne pišejo po forumih 😉
Smaski pa sploh ne bi smeli pisat glede na to kako veliko se družite med sabo, seksate, se pogovarjate, ste aktivni..itd razen, če pišete med vsem tem še na forum, ko ste že tako oh in sploh?

Itak, da vemo za enega, ki piše medtem, ko fitnisira in še za enega, ki piše na forum medtem, ko mu prijateljica prepognjena drži comp na hrbtu, ko jo on “servisira”…. ampak tadva sta delux izjeme 😛
Kaj pa vsi ostali?[/quote]
Jah, očitno sem edini na temu forumu, ki skrbi za svoje zdravje/postavo. Ostali delate pa kaj. Pivčke odpirate in se zgražate nad ženskami, k vam ne dajo 🙂

Po tvoje bi moral poročen človek biti absolutno zadovoljen ? Tako z žensko, kot s politiko….Ne bi smel debatirati s samskimi, ker to potem pomeni, da se mu toži po samskem življenju in s svojim življenjem ni zadovoljen…?[/quote]robi, ne smes niti, da jes in pijes, ker to pomeni, da nisi zadovoljen (z lakoto), ne smes srat, ker ti spet ne pasejo polna creva in na to te bom zdaj vsake toliko opomnil prek javne teme, da ne bos pozabil in da bodo vsi videli. 🙂

Zakaj pa samske ljudi zanaša v temačni virtualni svet dekadence?

Si se kdaj zamislil, zakaj te bremeni svet drugih? Zakaj toliko hlepiš po pozornosti s strani tistih, ki smo veseli, zadovoljni, zadovoljeni in srečni? Zakaj ne (z)moreš najti svoje poti, ki te bo zadovoljevala? Zakaj stopicaš za drugimi in se obremenjuješ z njihovimi sencami?

Ti si samouničevalni egoist.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close