Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek A se kdaj zasekirate…

A se kdaj zasekirate…

Si se kdaj zamislil, zakaj te bremeni svet drugih? Zakaj toliko hlepiš po pozornosti s strani tistih, ki smo veseli, zadovoljni, zadovoljeni in srečni? Zakaj ne (z)moreš najti svoje poti, ki te bo zadovoljevala? Zakaj stopicaš za drugimi in se obremenjuješ z njihovimi sencami?

Ti si samouničevalni egoist.[/quote]

5+

Sadni, večini moškim so bolj erotično privlačne in zanimice ženske, kakor pa mehanične naprave za bildanje in opazovanje lastnih mišic. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Zakaj pa samske ljudi zanaša v temačni virtualni svet dekadence?[/quote]

Ženski in moški čvek – temačni svet dekadence. Uuu, mater, med kakšnimi ljudmi se gibljem. :))))

Ženski in moški čvek – temačni svet dekadence. Uuu, mater, med kakšnimi ljudmi se gibljem. :))))[/quote]

Matjažko, a si to na sliki ti?

Ženski in moški čvek – temačni svet dekadence. Uuu, mater, med kakšnimi ljudmi se gibljem. :))))[/quote]

Isti ptiči vkup letijo 😉 Verjetno tudi ti po zaprtju okna brskalnika vzameš kozarec rdečega vina ter Baudelaira v roke :)))

Sadni, večini moškim so bolj erotično privlačne in zanimice ženske, kakor pa mehanične naprave za bildanje in opazovanje lastnih mišic. :D[/quote]
Na tvojo nesrečo ma Sadni in karizmo in mišice zraven.

Oh, kje pa, jaz sem starejši in zato še veliko lepši od tega, pa še tudi nekaj las mi krasi teme glave.
Ženska, na srce moraš biti pozorna, ne pa na zunanjost. Moje še vedno utripa s krajšimi postanki.

Isti ptiči vkup letijo 😉 Verjetno tudi ti po zaprtju okna brskalnika vzameš kozarec rdečega vina ter Baudelaira v roke :)))[/quote]

Seveda, ampak v dvoje, ker nisem dekadenčen kot Spider 🙂
A woman is an invitation to happiness – Charles Baudelaire

Oh, kje pa, jaz sem starejši in zato še veliko lepši od tega, pa še tudi nekaj las mi krasi teme glave.
Ženska, na srce moraš biti pozorna, ne pa na zunanjost. Moje še vedno utripa s krajšimi postanki.

Isti ptiči vkup letijo 😉 Verjetno tudi ti po zaprtju okna brskalnika vzameš kozarec rdečega vina ter Baudelaira v roke :)))[/quote]

Seveda, ampak v dvoje, ker nisem dekadenčen kot Spider 🙂
A woman is an invitation to happiness – Charles Baudelaire[/quote]

Ja škoda, ta na slikci je luškan in sem upala, da se taka zunanja lepota sklada s tvojimi modrimi komentarji. Vendar, če praviš, da si starejši in še lepši, potem si pa res dobitna kombinacija. Samo laski pa morajo bit 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close