A še kdo čaka do poroke?
Nisem mlad in ne neizkušen. To kar vas bom na tem mestu vprašal je za današnji čas tako vprašanje, da boste 100% mislili da vas zezam. Pa ves na mojo veliko žalost ne. Pred skoraj dvema letoma sem spoznal dekle v katero sem se noro zaljubil in sem še zaljubljen. Je praktično gledano angel v podobi ženske. Zaradi nje sem pustil punco s katero sva si skupaj uredila stanovanje in načtovala v kratkem poroko. Pa še razumela sva se v redu. In kaj me teži. Ta moj angel izhaja iz zelo verne družine in je tudi sama zelo verna ter živi po vseh božjih postavah. In ena izmed teh je, da ne misli imeti spolnih odnosov pred poroko. Niti se igrati, zamislite ni mi ga vzela iz hlač, niti jaz je nisem še božal po p.. in j… Saj vem da mi ne verjamete, ker bi jo vsak normalen že poslal v 3 krasne. Si mislite kako mi je, prej sem praktično vsak dan, sedaj pa kot kak kartuzijanec. Občasno, ampak zelo redko nakočim sodelavko v službi, me razume in me odreši ampak to ni to.
Zanima me a sploh obstaja še par, ki je prvič na poročno noč. Kolko časa ste hodili prej ko ste prvič.
Sem lahko odkrita…?
Ti si za moje pojme mal ubrisan. Živel si s punco, ki ti je ustrezala… Pa si se zaljubil v angela…. Pa angeli ne sexsajo … Pa si sel malo na dozo k sodelavki… Pa sorry – nimas cisto razciscenih pojmov kaj bi rad…
Pa, ce ves kaksen je tale tvoj angel in kako ji je ocitno ene par stvari pomembnih (pa ne da sama ne seksam pred poroko…), bi jo moral sprejet kot je in temu prilagoditi svoj lajf. Al pa sori Miki – ADIJO!
Men se zdi to grdo. Ti si pa zajebu tvojo idealno punco, ki je bila pripravljena sexsat pred poroko.
Misliš, da bo po poroki kaj drugače?
Če tvoje dekle zivi po vseh bozjih postavah potem naj bi imela spolne odnose samo takrat, ko bosta resnicno nacrtovala otroka.
Pa, da se se v prvo prime.Misliš v življenju samo 2x seksat.
Kaj, ce se po poroki v seksu ne ujameta??????
Verjetno bos nasel se kaksno sodelovko in čakal,da se tvoj angel spreobrne.
Pa srečno
Midva sva se prvic ljubila po treh tednih. Oba sva ze imela po enega partnerja, Jaz sem prvic po osmih mesecih zveze. Imela sem 17,5 let.
Poznam eno prijateljico ki bo tudi cakala do poroke. Meni se zdi to mimo, se strinjam z Mišo. kaj če se potem ne ujameta?!!
Kdaj se mislita porocit?
Tvoje početje se mi zdi pa ne moralno. Pomisli kaj bo ce to zve tvoja punca? Slovenija je zelo majhna, sploh pri tovrstnih zadevah.
npr. Predkratkim sem zvedela da imam se enga polstrica. Kako? Od prijateljeve punce mama je sodelavka z njim? Beseda je dala besedo in prijatelj me je enkrat vprasal ce je to res. Seveda sem ga debelo pogledala, povprasla doma in so me se bolj cudno gledali od kod mi ta podatek. Kasneje se je izkazalo da je vse res. Pa ne zivimo prav blizu, stric na dolenjsekm mi pa v Kranju.
Ko sva zacela hodit s punco sva ugotovila, da nisva imela prej spolnih odnosov. Pa sva cisto normalna, se imava zelo rada in upam, da bova pocakala do poroke.
Vsekakor lahko na tem temelju gradiva zelo lepo razmerje. Za spolnost pa bo se vec kot dovolj casa – o tem sva trdno prepricana.
p.s.
pa nisva verska fanatika, “moteni osebi”, idiota in stara sva 28 oziroma 26 let.
Dobro, dobro, normalni ali nenormalni, ubrisani oz. neubrisani …
prvič: dečko, pojma nimaš, kaj bi rad – pustiš punco, dobiš angela, nateguješ sodelavko … HALOOOO?????
In drugič (če govorimo o seksu po poroki): kako veš, da bo gut? In kaj če ne bo? Po moje se je o tem vredno vprašati, kajti (verjetno nisem edina, ki tako mislim) – seks je res pomembna stvar v odnosu.