Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek a še kdo ni prebolel kovida

a še kdo ni prebolel kovida

Jaz ga nisem prebolela. Sem cepljena 3x. Tudi nihče v naši hiši ga ni imel,ne fotr,ne mačeha,ne teta,ne polsestra. Sem se pa ko je bila sezona skos testirala…

Jaz ga nisem prebolela. Nisem cepljena nikoli. Domaci tudi niso.

Neprebolel, necepljen, preživel 3 leta nikoli videne histerije, po diktatu who, oziroma laboratorijskega virusa.Izvor virusa Oxford 2015!

Nisem ga prebolela. čez 60, necepljena, bila v stiku z okuženimi, hodim v službo, v penzijo grem drugo leto. Vsi okoli mene zdravi in necepljeni, razen v službi. Tam so pozimi cepljeni padali en za drugim.

Odgovor na objavo uporabnika
Plavi, 04.06.2022 ob 16:18

Neprebolel, necepljen, preživel 3 leta nikoli videne histerije, po diktatu who, oziroma laboratorijskega virusa.Izvor virusa Oxford 2015!

tudi jaz sem po vsem videnem mnenja,da je tole delo Oxforda… namreč  če se spomnimo od kje so tudi vsi sevi izvirali –  alfa -se je začel  v VB

potem je prišla delta – kao prinešena od drugod, pa se je spet izbruh na področju evrope širil iz VB… enako tudi omikron… vse zgodbice  o zaznanju virusa nekje drugje, ki naj bi bil prinešen v Vb so po mojem le zgodbice – to smo videli tudi po tem kaj se je dogajalo v JA ko so jih obtožili za omikron… tam sploh niso razumeli teh obtožb, ker tam ni bilo nobene panike, normalno so živeli… v glavbem – v Evropi se je vse dogajalo in širilo iz VB

tudi še v opičjih kozah so bili prvi… po mojem tudi te niso čisto neodvisne od farmacije in vseh dogajanj v zadnjih dveh letih kakor tudi skrivnostni hepatitis ne.

tudi mi ne, 04.06.2022 ob 16:19

Nisem ga prebolela. čez 60, necepljena, bila v stiku z okuženimi, hodim v službo, v penzijo grem drugo leto. Vsi okoli mene zdravi in necepljeni, razen v službi. Tam so pozimi cepljeni padali en za drugim.

nekateri cepljeni, sploh zdaj poleti, lahko zbolijo, ker cepivo samo aktivira virus in bolezen… to je znano,,da se kdaj lahko zgodi… moja dva sorodnika tudi 3x cepljena zdaj sta bila bolna, pa jima sploh ni jasno, kjer bi se okužila… po mojem je odgovor ravno v tem… da cepivo je to povzročilo

tudi že lani smo videli, da jih je veliko zabolevalo po cepljenju, poprej pa zdravi.

Sin 36 let, necepljen, zaradi narave dela dostikrat v stiku z okužnimi, ni zbolel, niti ni imel simptomov.

Jaz 65, 3x cepljena, zelo sem pazila, da nisem bila v stiku z okuženimi, tudi nisem zbolela.

Živiva pa v istem stanovanju.

pri nas tako, 04.06.2022 ob 17:06

Sin 36 let, necepljen, zaradi narave dela dostikrat v stiku z okužnimi, ni zbolel, niti ni imel simptomov.

Jaz 65, 3x cepljena, zelo sem pazila, da nisem bila v stiku z okuženimi, tudi nisem zbolela.

Živiva pa v istem stanovanju.

5 članov,  samo ena okužba, sin je bila v Bregamu kot prostovoljec in se je okužil, ko še ni bilo cepiva, vsi ostali cepljeni po programu, noben okužen.

Necepljena, neprebolela, se redno testiram.

Mami (70+) je 3x cepljenja, prebolela prejšnji mesec. Ko je bila bolna, sem ji kuhala, pomagala, čistila, zračila in razkuževala njeno nadstropje hiše. Uporabljala masko. Dnevno sem se testirala ves tisti čas in še en teden po tem in se nisem nalezla.

Mami razen en dan vročine, max 38,5 in glavobolov ni imela nobenih težav. Pa je rizična skupina, ker ima tudi zdravila za drugače precej visok pritisk in za sladkorno bolezen.

takolle, 23.03.2022 ob 18:59

Pri nas ga noben v družini še ni fasal, oba sinova, njuni punci, midva z možem in 17-letnica. Vsi cepljeni, midva z možem tudi s poživitvenim, drugi samo dvakrat Pfizer. Vsi hodimo v službe in šole. A niso nekaj pravili, kako bodo vsi do marca že preboleli kovid, ker se tako hitro širi?

No, jaz niti prehlajena nisem že polni dve leti. Pa smo se testirali vmes, zaradi službe tudi trikrat tedensko. Pa vsakič še če je koga malo grlo zabolelo, nikoli nič.

A je še kdo tak? Da je ves čas med ljudmi, pa nič fasal?

Skoz med ljudmi, družili smo se tudi v času korone, ko so nam prepovedali druženje, 3 otroki, mi2 z možem skoz v službi, razen ko je bila šola na daljavo sem bila z otroki doma. Imeli smo skoz obiske, se družili s prijatelji, sorodniki, nihče cepljen, nihče bolan, ne od sorodnikov, ne od prijateljev, tako da res ne vem kje vi srečate koronco. Mi še prehlajeni nismo bili več kot 2 leti.

Cepljenja in dobila, en mesec ležanja.

Tudi, 23.03.2022 ob 19:31

Tudi se nisem prebolela. In nisem cepljena. Hodim v službo, a imam malo stikov. In sem zelo previdna, max disciplina. Imam avtoimuno bolezen in vem, da zame ni fajn ne civid, ne cepivo.

Mislim, da sem to pisala jaz.

No, prejšnji teden sem ga prebolela.

Če se ne bi testirala, rahlega nahoda en dan ne bi povezovala s čim posebnim.

In zakaj se zabita čreda testirate ?

V čem je fora ?

Ker je to kul ?

Da se lahko pohvališ pred drugimi, da imaš korono ?

V naši družini smo se vseskozi, tudi sedaj, držali protikoronskih ukrepov pa nihče od nas ni zbolel. Menda smo edini v naši trgovini, ki še nosimo maske. Pri sorodnikih in znancih pa ga ni bilo, ki ne bi vsaj enkrat zbolel, nekateri tudi 3x in nekateri s težkimi posledicami, tudi sedaj. Dva umrla zaradi covida. Niso se držali tako strogo ukrepov, kot mi.

moi363, 04.06.2022 ob 16:30

nekateri cepljeni, sploh zdaj poleti, lahko zbolijo, ker cepivo samo aktivira virus in bolezen… to je znano,,da se kdaj lahko zgodi… moja dva sorodnika tudi 3x cepljena zdaj sta bila bolna, pa jima sploh ni jasno, kjer bi se okužila… po mojem je odgovor ravno v tem… da cepivo je to povzročilo

tudi že lani smo videli, da jih je veliko zabolevalo po cepljenju, poprej pa zdravi.

Ni cepivo povzročilo covida ampak sta nalezla, če se tudi sedaj ne držita ukrepov, maske, razkuževanje, nedruženje….

Anonimno 8369, 01.12.2022 ob 18:05

Ni cepivo povzročilo covida ampak sta nalezla, če se tudi sedaj ne držita ukrepov, maske, razkuževanje, nedruženje….

Debilno zabito, to ni cepivo, ampak strupen zvarek. In ta zvarek je povzročil veliko bolezni in smrti.

Debilno zabito pa se najbolje zapri v bunker.

Anonimno 6971, 23.03.2022 ob 19:16

Tudi jaz ne. 3x cepljen. Prvi odmerek pa v juniju lani. Hmmm jaz bi že po besedah anticepilcev mogo nevem kolko krat stegnit.

sem 3x cepljena in na veselje drugih sem se ze stegnila…hahaha…pri tem je najbolj srecen moz…mislim vdovec

Necepljena, ne samo, da sem med ljudmi, delam v bolnici in sem videla paciente, ki jim je bil potrjen Covid. Nikoli zbolela. Ne prehlada, ne Covida, ne viroze, ne gripe, nic. Krek je rekel, da nas bo ze prvo leto umrlo 90000. Meni ni uspelo niti zbolet, kaj sele umret.

Najboljs je bilo opazovati reakcijo pacientov, ko je zdravnik rekel: Pri vas cepivo na zalost ni prijelo. Zdravila ni. To je bil njegov standardni odgovor.

vsi smo bili že kdaj prehlajeni!

Nisem cepljena, nisem zbolela. Naj ostane tako.

Sem pa previdna pri stikih in skrbim za higieno rok.

Nicesar, 01.12.2022 ob 19:57

Nisem cepljena, nisem zbolela. Naj ostane tako.

Sem pa previdna pri stikih in skrbim za higieno rok.

nič se ne boj….roke si pa le umivaj, pomaga pa nič, tudi maska ne, tudi razkuževanje ne…virus ni živ, nima nobenih organel, tako kot celice npr., ali bakterija, viruse naredi tvoja in moja celica sama, ampak ni živ, to ti zagotavljam, zao ker ni živ ga ne moreš ubiti- uničiti z nobenim alkoholom, to nas samo strašijo farmacevti da lahko prodajajo vse živo na račun našega strahu in si manejo roke…. poznaš tisto Sartrovo dramo ZA ZAPRTIMI VRATI, ki se dogaja v peklu med mrtveci in nekdo grozi da bo vse pobil….in dobi tak sarkastičen odgovor- saj nas ne moreš ubiti, SAJ SMO ŽE MRTVI!!!!

Trije pri hiši, noben še ni prebolel kovida.

GHD Sports APK is an amazing platform for Android users to watch a variety of sports live. If you are a sports lover and want to have an exclusive Android app for all updates, GHD Sports is the ultimate destination.

New Report

Close