Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A še kdo sodeluje v nagradni igri MK – za hišo?

A še kdo sodeluje v nagradni igri MK – za hišo?

Meni so sporočili, da so izločili čez 200.000 imen in da so ostala 4 – med njimi moje. Mislite, da nategujejo?

Seveda.
Te 4 pomnoži z 10000

Meni ni nihče nič sporočil . . . Ne bi rekla, da to drži, saj je več žrebanj – mislim, da vsak mesec ali nekaj takega. Ne vem . . .

LP!

Moja mami tudi.

kašna nagrada je to MK?

MK-Mladinska knjiga,tudi jaz sem dobila,je že v starem papirju.Natega,ogromno nas je.LpS

o jaz tudi eno poznam, brez heca

iščemo še 4. osebo

🙁

Tudi jaz dobila, je že v smetišču, ker nisem verjela. Tako da sem jaz ta četra oseba-:)

ah, take finte imajo vsako leto… res ne razumem, kako je to mogoče, saj gre dejansko za LAŽ! A mislijo, da jih ne bomo razkrinkali, ker pač vsakdo (rad) verjame, da je res eden med štirimi… ne vejo pa, da mamo MON forum! :)))))

če se ti ljubi, povprašaj na uradu za varstvo potrošnikov kako je s temi nategi, mislim, da je takole oglaševnanje in laganje ljudem prepovedano..

Hej, tudi jaz sem dobila, da so me izžrebali med 200.000 imeni in da sem med štirimi srečneži, ki bodo prejeli 4 vstopnice v nagradno igro S knjigo do hiše. AMpak jaz te igre sploh ne štekam – štiri so določili in so prejeli vstopnice za nagradno igro, pa kljub temu vsi ostali lahko tudi sodelujejo???

New Report

Close