a še kdo zna…?
ja, meni je to zelo všeč. čeprav imam bolj švoh posluh, ampak…..če naletim na družbo, ki je .prijetna………..spontana, potem tudi na to pozabim….
jest sn kr vibrirala:-))
tko da sem lohk tudi 10 x…me je tko zeeeeeeeebl :-)))
iščem kešno dobro ohranjeno peč na dveh nogah :-))
Men so posluh pozabili pripeti, ko so me delali. Pa ga iščem in iščem po vseh trgovinah, pa bi ga tudi kupila, ne le po znižani ceni, po dokaj normalni, ampak ga kar ni, tistega, ki bi meni pasal, potem se pa z drugim matram … pa nekak gre, saj ponavadi, če jih deset poje, se jaz lahko “derem” na vsa “odprta” usta tudi brez glasu, ha, ha, ha!
Joj, Stephi, ko bi ti bila takrat tam, po tleh bi se valjala od smeha in se za trebuh držala. Oja, polno enih besedi in govorjenja je bilo direktno o posilstvu. Na koncu smo ugotavljali, kaj bi bilo in od kje bi prišlo to posilstvo … od njega do mene ali obartno, ha, ha, ha !!! Joj, kako smo se le nasmejali. In jaz sem ob vsej tej hrani, ki smo jo tam zaužili, imela v avtu še cel pratfon naše specialitete, ha, ha, ha … katero sem vso nazaj domov pripeljala …. mi smo se pa tam s tistim pekočim zeljem zezali, pa s tistimi rakovimi stiroporji etc. Ojej, smeha na kubik.
menda…kaj pa vem:-))
ostali zlgeda pojejo kot slavčki ali helena blagne…
potem bodo najinemu neubranemu petju sigurno raje pokazali pete :-))))
no, ja..lahko pa se bo kdo žrtvoval v dobre namene , za odpustke za v nebesa, in bo ostal :-))
Ha, ha, ha, ej, ga pa pihneš ti, res ga pihneš. Še malček naš ta mali si ušesa zatisne, ko mu začnem prepevati uno: “Ko zaspiiiš prav potiho, miške se prikradejo …”
Hay, Niobčika!