Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek a še kdo zna…?

a še kdo zna…?

se zvečer vsest s prjatlni, pa kakšno rečt, pa zraven zapet kešno slovensko narodno?
Čist tko prašam, zarad firbca.

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Mhm , mi tukaj smo.
Še pomnim tisti večer v ribiški restavraciji , ko smo bili forumaši zbrani.
Bilo je lepo , vredno spomina in naj se to ponovi , držim pesti.

ja, meni je to zelo všeč. čeprav imam bolj švoh posluh, ampak…..če naletim na družbo, ki je .prijetna………..spontana, potem tudi na to pozabim….

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

pervo ino druho škrat
vztrajno prakticira,
je glih taku blo včeri, pa je dons
vornih zaspan, kurnk nejma kondicije med delavnikom, kar=res=res.

ta tretjo pa bolš da ne:)

je taku 🙂

drugače pa.. zelo malokrat se to naredi… premalokrat 🙂

dobro jutro zajček, dobro jutro štefi, dobro jutro gmajna 🙂

Jest!!! Zvečer se usest za računalnik in chatat, zraven pa zapet tisto od Telebajskov. To zdaj pri nas laufa.

* * Mi štirje smo najlepši par :)))))))))

dobr jutr Jani…
a te kej zebe?
pravijo, da je blo tam gori na vašem koncu skorej – 23 ‘ C??
a resa?

ja.. če si 3x pogledal na termometer :))))

dobr jutr štefi 🙂

jest sn kr vibrirala:-))
tko da sem lohk tudi 10 x…me je tko zeeeeeeeebl :-)))

iščem kešno dobro ohranjeno peč na dveh nogah :-))

Ej, a to smo tam tudi peli??? Jaz se spominjam le tega, da je šlo za eno posilstov ????

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Men so posluh pozabili pripeti, ko so me delali. Pa ga iščem in iščem po vseh trgovinah, pa bi ga tudi kupila, ne le po znižani ceni, po dokaj normalni, ampak ga kar ni, tistega, ki bi meni pasal, potem se pa z drugim matram … pa nekak gre, saj ponavadi, če jih deset poje, se jaz lahko “derem” na vsa “odprta” usta tudi brez glasu, ha, ha, ha!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

ojej..ojej..kakšno pa? glasovno ali kakšno drugo?

Joj, Stephi, ko bi ti bila takrat tam, po tleh bi se valjala od smeha in se za trebuh držala. Oja, polno enih besedi in govorjenja je bilo direktno o posilstvu. Na koncu smo ugotavljali, kaj bi bilo in od kje bi prišlo to posilstvo … od njega do mene ali obartno, ha, ha, ha !!! Joj, kako smo se le nasmejali. In jaz sem ob vsej tej hrani, ki smo jo tam zaužili, imela v avtu še cel pratfon naše specialitete, ha, ha, ha … katero sem vso nazaj domov pripeljala …. mi smo se pa tam s tistim pekočim zeljem zezali, pa s tistimi rakovimi stiroporji etc. Ojej, smeha na kubik.

:-(((
kakšna škoda, da me ni blo zravn:-))

Poskrbi, da ko kej bo spet, da ziher prideš. Verjemi mi na besedo, tega se ne sme zamudit, oziroma, bolje povedano, tega se splača udeležit!

zdej sn pa že postal stršn firbčna…?:-))))

prvo ja, drugo ja, tatretje pa ne (nimam posluha) ;))))))))))))

Edin to te bo vleklo, da nauš imela izgovorov, ko se bomo menili in domenili! Ha. A smo kerlci, al’ nismo, a?

boš pa hreščala.kot jaz :-)))))))

smotkaa… kakšne namene pa imaš z mano…. mislem, da bi rada na koncu sama z mano ostala?????????? ;))))))))))))

menda…kaj pa vem:-))
ostali zlgeda pojejo kot slavčki ali helena blagne…
potem bodo najinemu neubranemu petju sigurno raje pokazali pete :-))))

no, ja..lahko pa se bo kdo žrtvoval v dobre namene , za odpustke za v nebesa, in bo ostal :-))

Ja, stefi, še in to so res pravi žuri.

Nihče nima tako malo posluha, da bi v druščini ne mogel peti,
ti pa posluh imaš, torej…..drušna !?

Mariči !!!

Ha, ha, ha, ej, ga pa pihneš ti, res ga pihneš. Še malček naš ta mali si ušesa zatisne, ko mu začnem prepevati uno: “Ko zaspiiiš prav potiho, miške se prikradejo …”

Hay, Niobčika!

Seveda so, saj naša Niobči ima glas kot uni slavček, kot … pariški slavček, to ja, to!

New Report

Close