Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek A še koga razpiz… ljudje na internetu, ki ignorirajo sporočila?

A še koga razpiz… ljudje na internetu, ki ignorirajo sporočila?

Ponavadi se pojavijo takšni pacienti ko kaj prodajaš ali pa kupuješ na netu. Recimo dam oglas za eno stvar, se že vse zmenim, napiše da je resen. Potem pa kar brez razloga ne odpiše več. Pri nekaterih aplikacijah se tudi vidi, da je pogledal sporočilo a preprosto ne odpiše več.

Ali pa se recimo že zmenimo po telefonu, potem ga kličem recimo kater dan bi prišel iskat ali pa uro in se preprosto ne javi več.

Podobno je ko kupuješ kaj, napišeš sporočilo, da se zanimaš, da si resen in to.. a ni odgovora, spet ponekod se vidi, da so pogledali a preprosto ne odpišejo. Pa bemti, zbriši dol oglas če si prodal ali nisi resen.

Kakšna je to kultura dandanes ljudi? Še kakšnih 15 let nazaj ni bilo nobenih problemov s tem, ljudje prijazni, z nekaterimi smo šli celo na pivo. Danes pa vsi samo nase gledajo.

mobilnih telefonov in socialnih omrežij…. Včasih je bilo tako, da se takoj zjutraj ni klicalo, v času kosila tudi ne, bog ne daj zvečer, ko je zven telefona pomenil, da se je nekaj hudega zgodilo.
Sedaj imajo ljudje telefon 24ur v roki, pišejo sporočila ponoči, v nedeljo, kadarkoli…. Na oglas odpišejo in ker so napisali preko svojega profila in ne govorili osebno z vami, itak ni resno in ni treba sporočiti, da so si premislili…
Se je pa tudi meni zgodilo, da sem nekaj prodajala, pa so me tako na hitro zasuli s sporočili, da nisem mogla vsem odpisat. Sem pač umaknila oglas, ko sem se zmenila za prodajo…

Če na 1 oglas dobiš 50 resnih klicev ali smsjev več ne odgovoriš na vse.

nova
Uredništvo priporoča

dobiva na kočljive teme ogromno klicev – kliče sama sebe ☺
sicer pa smo v dobi Cesarjevih novih oblačil – le, da nihče ne zija v jamo, da je cesar gol in potem to pojejo leskove pišuke — ampak pač tulimo v mobije … ker se nam da, imamo čas, se zajebavamo …

Folk visi cele dneve na internetu, pa ne odgovorijo na sporočilo po en teden. Jaz res ne vem kaj ti ljudje počnejo na netu, da ne vidijo, saj na vsakem “pametnem” telefonu dobiš obvestilo. Avtor ima prav, folk je totalno primitiven in nekulturen na netu.

Ja, meni je čudno.
Recimo, če najdem neko zadevo, ki jo želim kupit pa se prodajalcu niti konkretno ne da odgvoriti, pač ne kupim. Pa vidim potem še mesece tisti oglas gor.

Sem pa zadnjič hotela en dober ruzak kupiti. Res mi je bil fajn, ok cena. Mu pišem, da bom v njegovem kraju, če se dobiva, da kupim. Nič odgovara pa sem videla, da je prebral. Potem pošljem še sms. Nič odgovora. Pa nisem več silila pa dva meseca po tistem je oglas še kar gor, samo ceno je znižal. Ampak seveda mu ne bom več pisala.

Stokrat smo rekli, da ne bomo več prodajali, pa evo, zadnjic spet pospravljamo – kam s kramo, dejmo prodat.
Pišejo v glavnem samo zato, da te zezajo. pa a je zadnja cena, pa a bi lahko pripeljali 100 km stran, pa če bi pripeljali, a bi lahko še danes, ker jutri gremo na morje, pa cena je res ta zadnja? pa ok a se lahko dobimo na pol poti , pa ne tja ampak tja , pa lahko ob šestih zjutraj, ker potem imam šiht…
In potem, ko se uspeš vse zmenit, ti piše – joj, smo se premislili, nam je premajhno/preveliko/ prekodrlajsasto. ali pa sploh ne odpiše več in ponikne , se ne javlja.
Mater no.

na bolhi je leglo debilov, ki cel dan visijo gor, za nekatere stvari te jih po prvi minuti oddaji oglasa piše 10, za druge stvari so totalno neresni in pričakujejo 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} off.

tisto neodgovarjanje na sporočila je še najmanjši problem, večji je sama nepismenost, konstantno ponujanje menjav in podobno… dokler sem še kaj prodajal sem rajši imel neodgovorjeno sporočilo kot klice, ki sem jih dobival če še prodajam in če bi to nekam dostavil in ob mojem pogoju, da mi kupec plača potne stroške slišal na drugi strani samo še tu tu tu…
ali pa blesavo ponujanje menjavanja za neko šaro ko sem kaj prodajal po simbolični ceni, od takrat naprej gre vse v kanto…

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

https://youtu.be/O5r_aBWi-sQ

New Report

Close