Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek a še komu ne dela tv A1

a še komu ne dela tv A1

Že eno uro ne dela, medtem ko net normalno dela. Vmesnik že parkrat izklop-vklop.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 4904, 08.02.2023 ob 22:45

Že eno uro ne dela, medtem ko net normalno dela. Vmesnik že parkrat izklop-vklop.

Norca se delajo iz uporabnikov !!

ponavadi imajo najavljena vzdrževalna dela na spletni strani, ampak za danes nič ne piše

Pri meni Foxovi programi Spet ne delajo.

Šišmaš, 08.02.2023 ob 23:00

Pri meni Foxovi programi Spet ne delajo.

Pri a1 nikoli ne delajo foxovi programi. Menda gre preko Evrope Romunije. Enkrat smo klicali FOX Slovenija in so mi zatrdili, da oni nimajo nič pri tem, da so izpadi, da je odvisno od operaterja. Se pravi namensko ovirajo pri A1 foxove programe. Poglej si, kdo ima čez FOX, pa bo vse jasno.

Drugač pa non stop izpadi TV pri a1 in laganje tudi, sodelavec jamra isto, pa še javijo se ne na telefon

Da, 08.02.2023 ob 23:28

Pri a1 nikoli ne delajo foxovi programi. Menda gre preko Evrope Romunije. Enkrat smo klicali FOX Slovenija in so mi zatrdili, da oni nimajo nič pri tem, da so izpadi, da je odvisno od operaterja. Se pravi namensko ovirajo pri A1 foxove programe. Poglej si, kdo ima čez FOX, pa bo vse jasno.

Drugač pa non stop izpadi TV pri a1 in laganje tudi, sodelavec jamra isto, pa še javijo se ne na telefon

Za mal denarja, mal muzike.

En cajta niso delali Kino, Diva, Discovery …, ostalo delalo. Začne slednje delati, stirje Foxovi niso delali. Sem potecnarila. Nekaj časa vse dela. Potem čez nekaj časa, je metalo ven. Spet zatečnarim. So rabili dva meseca. No, sedaj so pa spet vsi Foxovi mrknili. Tv ni v paketu z mobilno, mobilno dela. Tv pa skoz nekaj. Ta Pop tv, Planet, Kanal A pa en za drugim filme ponavljajo. Al jih pa kopirajo Fox. Tolk programov, pa vse skupaj nič. Razne National, Discovery ipd. se mi pa tudi ne da skoz gledati. Tudi če preverim, ne preostane drugega, kot da se spet tečnari. A1, v zadnjih letih se medvedje ne spijo dobro, vam sploh ni treba. 🙄

Kle pa tud citiranje ne zmorejo zrihtat že. 🙃☺️☺️☺️

Tako je bilo včasih na T-2 televiziji. Potem, ko so podražili za trikrat je vse začelo delati.

Sem dons mal novprašala, s čim imajo spet težave. Povedala, da nisem edina, kot se bere na forumu. Sedaj delajo Foxovi. ☺️☺️☺️

Šišmaš, 09.02.2023 ob 15:54

Sem dons mal novprašala, s čim imajo spet težave. Povedala, da nisem edina, kot se bere na forumu. Sedaj delajo Foxovi. ☺️☺️☺️

Ne klamfaj, klinc si ti vprašala in ti tega niso rekli. Nimajo oni nobenih težav, ljudje ste preprosto postali pretumasti za uporabo naprav.

Ne tudi meni ne dela. Smo sli po nov tv vmesnik , slabsi od vseh predhodnjih. Skozi se nekaj posodablja pa tv format ni podprt.

Jaz vem☝️, 09.02.2023 ob 15:58

Ne klamfaj, klinc si ti vprašala in ti tega niso rekli. Nimajo oni nobenih težav, ljudje ste preprosto postali pretumasti za uporabo naprav.

Provocirati ti koga drugega kle. Napisala sem jim mejl skozi tisti njihov kontaktni obrazec. Prejle so pa še klicali in preverili če dela.

Pa raje se na vibratorjem in tiste riti osredotoči, ki jih skoz omenjaš, predno breztežnosti repliciraš.

Šišmaš, 09.02.2023 ob 16:18

Provocirati ti koga drugega kle. Napisala sem jim mejl skozi tisti njihov kontaktni obrazec. Prejle so pa še klicali in preverili če dela.

Pa so videli da dela. Tv box ima tudi kak gumb za vklop in izklop, da s tem resetiraš napravo. Seveda če si prezabita tudi za to, ti na tvojo srečo lahko to tudi na daljavo naredijo.☝️🤣 Kako da jaz nimam nikoli težav, so ekstra linijo naredili zame?🤣🤣🤣

Jaz vem☝️, 09.02.2023 ob 16:23

Pa so videli da dela. Tv box ima tudi kak gumb za vklop in izklop, da s tem resetiraš napravo. Seveda če si prezabita tudi za to, ti na tvojo srečo lahko to tudi na daljavo naredijo.☝️🤣 Kako da jaz nimam nikoli težav, so ekstra linijo naredili zame?🤣🤣🤣

Če se jim plačuje, naj zaradi mene tudi z vesolja preklapljajo. ☺️☺️☺️

Šišmaš, 09.02.2023 ob 16:25

Če se jim plačuje, naj zaradi mene tudi z vesolja preklapljajo. ☺️☺️☺️

Res je. V prihodnosti bodo morali razmislit, da ti kar na daljavo vključijo televizor in kanal, ki bi ga bitje rado gledali. Ali bo pa že televizor toliko pameten. Samo zapiskalo boš kaj bi gledalo in se ti bo prižgalo in prikazalo. Drugače več ob naraščajoci zabitosti ljudi ne bo šlo.☝️

Jaz vem☝️, 09.02.2023 ob 16:54

Res je. V prihodnosti bodo morali razmislit, da ti kar na daljavo vključijo televizor in kanal, ki bi ga bitje rado gledali. Ali bo pa že televizor toliko pameten. Samo zapiskalo boš kaj bi gledalo in se ti bo prižgalo in prikazalo. Drugače več ob naraščajoci zabitosti ljudi ne bo šlo.☝️

Ti Kar flancaj. Meni dela, ti pa namesto da kupuješ tehnologijo, jo lepo začni pridelovati sam, ob vsej svoji razširjeni inteligenci in znanju. Da ti pa ne bo nagajal ego, pa zaključi po moško z zadnjo besedo. ☺️

Koliko je koda za starsevski nadzor

New Report

Close