Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A še kurite?

A še kurite?

Mi še zjutraj in zvečer.

Že dolgo več ne – najmanj 2 tedna, pred tem pa dva tedna samo zvečer. Zunaj je že vroče, ne samo toplo.

Ne, mi že od sobote nč več.

Zvečer, že zato, da je voda topla.. pa itak je zvečer še toliko hladno, da prija malo pogret prostore.

Joj Barca, pa ravno ti, ki se pri -20 odkriješ, ker ti je vroče :)))
Mi smo nehali ta teden, tudi korošci. Bo pa menda vikend spet malo hladnejši in bo treba še malo zakuriti :((

Že kakšen teden ne več.

Včeraj smo vklopili že klimo, ker je bilo 27 stopinj v stanovanju – Izola, sončna lega. Danes je hvala bogu oblačno!

Ne, zadnji teden nič več. Pri 20 stopinjah v stanovanju se mi niti termostat ne vklopi :p

Joj Barca, pa ravno ti, ki se pri -20 odkriješ, ker ti je vroče :)))
Mi smo nehali ta teden, tudi korošci. Bo pa menda vikend spet malo hladnejši in bo treba še malo zakuriti :(([/quote]

Sedet zvečer pred TV ali pa s knjigo vseeno paše na toplem, spi pa se seveda ob odprtem oknu (ampak to nima veze) + toplo vodo imamo vezano na ogrevanje in pa na kolektorje, za to pa zdaj še ni dovolj sonca.

Ljubljana. Izklopili ogrevanje začetek prejšnjega tedna. Zvečer v kopalnici le un stenski električni grelec vklopimo med tuširanjem in preoblačenjem, pa še to po moje ne bo treba več.

že 2 tedna ne. pred tem samo malo zvečer in zjutraj. tudi če bo hladneje ne mislim gretja več vklapljati ampak se bomo pač malo bolj oblekli. če bo pa še slučajno po kateri možnosti kaj snega in minus, pa bomo tudi zakurili ja :))))

Če bi imela le ogrevanje na plin in talno gretje, potem si več ne bi že kak teden, ker niti termostat ne bi potegnil (no, ponoči bi, samo mi nič ne pomaga). Sem pa letošnjo sezono usposobila kamin in drv še nekaj imam, zato sem si tale zadnji teden zvečer fino zakurila vsak drugi večer, tako da je neko min. toploto zadeva oddajala še celo dopoldne naslednji dan, potem je pa grelo sonce. In kot vidim bo daneš še vroče, potem bom pa spet par polen navrgla. Če jih ne bi imela, bi si pomagala s klimo.

Ne, termostat ne potegne več, čeprav peč še ni izklopljena … takole za vsak slučaj, menda bo ta vikend spet zahladilo.

--------------------------------------------------------------------------------- Prevajanje: http://www.parisienne.si/ Medved z otoka, zgodba za otroke: http://www.alba2000.si/otro%C5%A1ke-knjige-in-pravljice/96-medved-z-otoka.html

Pri nas še kurijo, v službi in doma. Povsod smo že davno zaprli radiatorje, ker je VROČE. Ne vem za koga kurijo

Ne. Sem sicer v bloku in ne v hiši, vendar vseeno. Včeraj sem se pa ob devetih zvečer sprehajala zunaj v kratkih rokavih (Gorenjska), tako da…

ne kurimo, še malo pa bo treba klimo užgat

Ljubljana, hiša. Ne več. Misli, da smo v soboto zadnjič.

M

Gorenjska, 1000 m. Že ves teden ne kurimo.
Kdor sedaj kuri ni zdrav!

Seveda kurimo, niti pomislim še ne na to, da bi ugasnili, saj bodo spet nižje temperature.

Bo treba zakurit? Zdaj je noter 17 stopinj,

New Report

Close