Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A se še kdo spomni te oddaje…

A se še kdo spomni te oddaje…

Doma smo se danes pogovarjali o starih oddajah, pa se ni nihče razen mene spomnil tele: mislim da so jo vrteli pred kakšnimi 25 leti, na eni od slovenskih televizij. Gledalcem so dali na izbiro tri filme, za katere so nato glasovali preko telefonov, in film, ki je prejel največ glasov, so nato predvajali. Pa spomnim se še, da jo je vodila ena voditeljica s kratkimi lasmi.

A kdo ve naslov te zadeve in na kateri TV se je to vrtelo?

Jaz se tudi spomnim oddaje in voditeljice, naslova in programa pa ne. Nekako me vleče na Kanal A ali Pop TV, bolj k prvemu kot drugemu.

mislim, da je šla zadeva takole
najprej je bil začetek zgodbe, potem pa so bili na voljo različni konci. gledalci so glasovali za to, kateri konec želijo videt.

Nakključje, par dni nazaj sem se spomnila nanjo. Ne vem pa kako se ji reče. Se mi zdi v redu zasnova, ne spomnim se pa dejasnko kake zgodbice so bile, ali bi na koncu bilo za kaj ali ne. Bi si pa želela kak del še enkrat pogledat.

Tisto je bila druga oddaja. Avtorica govori o totalno brezzvezniški oddaji na Kanalu A, kjer so zavrteli trailerje treh bednih filmov, potem pa so gledalci glasovali, katerega želijo videti. Oddaje nikoli nisem gledala, ker je bila čisto preveč poneumljajoča.

Malo googlanja me je pripeljalo do imena oddaje: imenovala se je MOJ FILM in se vrtela na Kanalu A. Oddajo sta vodila Urša Kajfež in Matej Recer. Me veseli, da se je spomni še kdo razen mene. Še zdaj se v živo spomnim, da je bil v eni od oddaj zmagovalni film Petek 13. 😛

Tisto je bila druga oddaja. Avtorica govori o totalno brezzvezniški oddaji na Kanalu A, kjer so zavrteli trailerje treh bednih filmov, potem pa so gledalci glasovali, katerega želijo videti. Oddaje nikoli nisem gledala, ker je bila čisto preveč poneumljajoča.
[/quote]

Ajaaa…no, tudi jaz sem imela v mislih tisto kot “različni konci”.

New Report

Close