A se še kermu dons…
heheh ejjj kaj nuca k je doma..tamle zraven spi..bi bil hudič ja…ampak nč bat!!
nek mu je lakši san..:)))
hej kaj pa tvoja?Glej da boš lepo počasi,ne tko nahiter planil po njej..hehehehehehehe
En globok pogled v oči.
…..Globok Vzdihhhhhhhhhhhh………ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
in to je to!!!!!!! Uhhh seba MOJ!!!!
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))9
hihihihihihihihihihihihi:))))
Men se že kar nekaj cajta.;))))))..joj,ko bi ti vidla na treningu včeraj telesca moška….iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii……sem se skoraj slinit začela……….ne gre mi z glave……………..zlata mama……
Iskrice…hmmmmm…težko rečem,ker sem ga bolj malo gledala v oči…se razume…pa gužva je bla včeraj,pa sem bolj skrivaj opazovala……saj mi ne bo nikamor pobegnil……upam…….ne bom pa se jezla,če bo…..Včasih je opazovanje popolno zadovoljstvo…..:-)))))))))Saj se boš verkjetno navadla,da sem malce čudna!!!!!! hi hi hi……..
nenen sej nisi zato čudna..le jaz sem drugačno žensšče..In ko se spomnim,ko sem bila še punca…Sem tako znala streljat puščice z očmi,he da se je čutlo tudi s hrbta..heheh Čist zares…..:)))))
res je,imaš čas…sam je odvisno kaj želiš pridobiti s tem časom…
Sicer je pa že samo moško telo lepo,ni potrebno tistih mišic…pa kaj jest vem kaj še….Moško oprsje ,hrbet…uhhhh oghhhh heheheheh:))))Tko s eje fletno stisnt v tist objem,čutit tist vonj,tisto toplino..tist njegov srček..uhaa:)))
Bom nehala k nesmem bluzit!:(((