Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A se sme?

A se sme?

danes,kr je praznik popravljat gorilec od centralne?
A je to smrtni greh?
Pa a vmes,ko un šit od gorilca dela-pa ne dela-pa dela-pa ne dela, a smem vmes še kure past?Namreč, sem opazu,da jim zelo dobro dene, če po sosednjih vrtovih stepajo in grebejo(je drug dan full več jajc)?
A smem vmes še Barbaro osvajat?(ni poročena,je pa oddana ;-)))
Kaj še smem delat danes,poleg tega da se mi noče pol kur*a nič delat?
;-)))

v bistvu se sme marsikaj, bi pa rekla, da se res ne spodobi norčevati iz praznika, ki veliko ljudem ogromno pomeni:-)
To sem že parkrat opazila, da si ti strogi ateist in imaš tiste druge za mičken prfliknjene……….
🙂
Brez problema popravi gorilc, pasi kure, konec koncev tudi jaz delam, pa kljub temu spoštujem današnji dan, ker mi veliko pomeni.
Če človek v sebi nosi vero, jo lahko “utemeljuje” na tisoče načinov…..

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

No no….mal ustav kojne na današnji dan….kure se same itak pasejo..in to da se ti nič ne da..jep viš lepo se poslušej..Se dol poč na kak kavč..pa ženko vzem v naročje..pa bo…Pa kak sprehod ne bo škodoval…jaz komaj čakam,da grem mal ven na luft….
Sem hotela se dans čist razbremenit,ampak sem morala od včerej pospravt,pa kosilo moram še prstavt..a če b bilo po moje nebi nič..njenjte..sem se včeraj prenajedla..ahhh…(((

Ja praznik je res velik Sp…pa sej ga ti tudi en mal čutiš,,vem!!:

Sej ti je lepo napisala

Je rekla žena.
😉

No to si pa tako lepo napisala, res…..

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

Ej bradonja….popravi gorilc, sej če misliš da si v kleti skrit…uni zgoraj tako vse vidi in če te vidi v srce, je vseeno ali popravljaš gorilec zares, ali pa samo v glavi kolneš, ker da ga ne moreš, smeš popravljat :)))))))))))))))))

Tisto z Barbaro oddano ti bo prej oproščeno !!!!

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

Jebat ga!
Barbara je šla k svojemu jebotu!
😉

Itak!:))) kaj bi s teboj betežnikom…hihihi

hehehehehe
fajn , da mi poveš:-)))
da ne bom v zmoti, kakšen kerlc je :-)))))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Ej…..bemti…tile prazniki men vedno tko stresno padejo..)) Pa je treba tolk kuhat…..pa božičku pomagat…..pa gledat da bodo vsi zadovoljni….hehe….pa sm na konc tko utrujena….da se z mojim zvečer spričkava….in to kr fejst….Potem pa vsak v svoj kot…..pa kuhama mulo ene pol ure…..pol po večerji , ko sine zaspi….pa jst rečem…ajde greva vn….žurat…pa pisker mal na pašo spustit…..In je blo potem bolje…..!:)))
Drugač pa…..ima ta praznik zame drugačno vrednost…..verjamem ne…..sploh v kaj višjega…..ker mi je življenje prevečkrat pokazalo nasprotno…..pa ne bi zdaj o tem……

Sp….a maš kure…..?:))
Ko sm bla majhna sm se vedno pod mizo skrila in jokala ko je blo kteri kuri treba vrat zavit…..hehe….moja mama pa je to prav strokovno naredila….Še pol,k je bla lepa pečena na mizi je nism mogla jest…..

lp

New Report

Close