Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A se splača biti ku***?

A se splača biti ku***?

Razmišljam, se splača postati lahka ženska..ker ljubezen je eno samo razočaranje. Če sem pa ke daš, se četudi po naravi nisi lahka postopoma navadiš-da nisi več tako občutljiva. Pa še manj pričakovanj imaš do folka! To da je ena kurba ali en kurbir je pomojm drugače zaradi nekih travm iz otroštva, pa tudi stvar odločitve seveda. Te pa pomojm do tega pripeljejo zelo tudi slabe ljubezenske izkušnje iz preteklosti, ko še nisi bil pokvarjen. Sicer smo pa pomojm in zagotovo prav vsi tipi ljudi, ki si želimo biti iskreno ljubljeni! Ne, da se nebi cenila, ampak-hočem tudi jaz užitke in se kdaj dol dat. Nočem pa zakona, kot ga imata na primer moja starša, torej….Kaj mislite?

Uživaš, dobiš denar, dokler ne dobiš kakšne SPB in ko se postaraš, so stranke bolj redke in manj radodarne

Ja odloči se, samo da potem ne boš jokcala…

Odgovor na objavo uporabnika
Kokoška, 17.05.2025 ob 15:39

Razmišljam, se splača postati lahka ženska..ker ljubezen je eno samo razočaranje. Če sem pa ke daš, se četudi po naravi nisi lahka postopoma navadiš-da nisi več tako občutljiva. Pa še manj pričakovanj imaš do folka! To da je ena kurba ali en kurbir je pomojm drugače zaradi nekih travm iz otroštva, pa tudi stvar odločitve seveda. Te pa pomojm do tega pripeljejo zelo tudi slabe ljubezenske izkušnje iz preteklosti, ko še nisi bil pokvarjen. Sicer smo pa pomojm in zagotovo prav vsi tipi ljudi, ki si želimo biti iskreno ljubljeni! Ne, da se nebi cenila, ampak-hočem tudi jaz užitke in se kdaj dol dat. Nočem pa zakona, kot ga imata na primer moja starša, torej….Kaj mislite?

Ja to se splača !

https://www.youtube.com/watch?v=kekgsKT7ilA

Ne mislim kurba dobesedno….. ampak tako, da seksaš pač brez obveznosti-da nisi v razmerju..

Ne splača se biti lahka deklina, pa še na slabem glasu boš najbrž.

Odgovor na objavo uporabnika
Kokoška, 17.05.2025 ob 16:25

Ne mislim kurba dobesedno….. ampak tako, da seksaš pač brez obveznosti-da nisi v razmerju..

Iščem jaz srečanja brez obveznosti, če te zanima. Tudi te razvajam, če hočeš? Se spoznava?

Torej, kaj bi ti rada? Se ukvarjala s prostitucijo ali bila samo radodajka? Prostitucija je posel in to zahteven. Jih je mnogo poskusilo in ne ravno malo končalo zaštihanih. SPB in druge nevarnosti je treba vzeti v zakup. Pa nekaj zdrave pameti združene z inteligenco lahko zelo pomaga k dobremu zaslužku.

Če bi bila rada pa samo radodajka pa  ni problema. Že na mon-u te in te še bodo nadlegovali fukfehtarji, ki te še s kavico ne bodo častili preden se izpraznijo, potem pa sploh ne. Ne priporočam. Ni zaslužka, ni užitka, SPB pa zagarantirane in kakšen norec, ki te bo zaštihal tudi.

Plačam dobro, če katero zanima srečanje. Email, če bi rada bila dobro nagrajena imam nudidober@gmail.com. Povejte kaj bi počele in za koliko?

Se splaca bit kaj? kokoska in kur*a da sebe poimenujes, ne spostujes se. tako vecinoma govorijo za zenske tisti moski, ki jih sovrazjo… to je najgrsa beseda ki obstaja.

nisi lahka in ne postanes lahka ce seksas z nekom neresno in uzivas v tem. potem so vsi tipi lahki, well…

ja eni mamo take in drugacne zgodbe, te travme pripeljejo do tega ampak kot si rekla je na koncu tvoja odlocitev.

da ti kaj takega zares predlagam, ne vem. ne vem niti kok si stara…

jaz nisem ne vem kolk razocarana v ljubezni, se vedno mi je velikooo boljs bit v zvezi, ampak tukaj zraven pa pridejo tudi resne stvari, od katerih najraje bezim oziroma lepse mi je vse brez tega, saj je skoraj isto kot v vezi, uzivava skupaj, hodiva skupaj povsod.

mogoce taka sem oziroma tak je tudi moj karakter ampak vem da bo prisel cas, ko bom mogla spet stopit na realna tla in ko spoznam nekoga tapravga, takrat bo cas spet za nekaj vec….

nisem jih mela miljon, cist ena normalna stevilka za zensko tok staro kot sem, ampak sedaj ko pogledam vse skupaj, pluse in minuse, vedno je na koncu zveza tisto kar ti da cisto vse kar rabis, ostalo sploh ne potrebujes.

in sm prisla do tega, ne splaca se. na koncu boljs predelat stvari in se soocit s stvarjo kot pa odlasat, ker v vezi bi ti bilo boljse. mogoce je celo boljse, da si sama tok casa. ker tvoje telo je nekaj kar moras zares cenit. ljubezen je pa itak neki najlepsega.

tudi jst bi rada, da bi mi to nekdo povedal, takrat ko je bilo potrebno 🙂 zato pa tega kako vse skupaj dozivljajo nekatere osebe, se posebaj zenske, ne bo nikoli dojel noben moski. zato je pa nekaterim primitivcem verjetno najlajze rect, kur*a.

vse dobr ti zelim

New Report

Close