Najdi forum

Splash Forum Koronavirus A se sploh zavedate koliko raznoraznih sevov smo imeli že pred leti, desetletji…

A se sploh zavedate koliko raznoraznih sevov smo imeli že pred leti, desetletji…

pa ni bilo cirkusa z maskami, zapiranjem šol, podjetij,…
Enostavno si odležal, bil bolan, potem pa normalno naprej. S posledicami ali brez!

Živiš ti v istem času kot mi? Z aktualnimi sevčki je zadnjem letu po celem svetu odležalo 1,5 milijona ljudi, pa ne za popoldanski dremež, pač pa za večno.

Ja, se zavedam.
Zavedam se tudi tega, da še ne zelo dolgo nazaj, je bilo dokaj normalno to, da je otroštvo preživelo le cca polovica otrok.

V mojih mladih časih jih je zaradi takrat aktualnih sevčkov v letu in pol za vedno zaspalo precej več. Meni ni dosti manjkalo do njihove usode. Skoraj en mesec v postelji zaradi komplikacij, potem pa še kakšen mesec, da si prišel k sebi. Brez panike, brez mask, brez ustrahovanja, brez prisilnih cepljenj. Vse to je postalo moda šele v zadnjem času.

Aha, zagovornik naravne selekcije v 21. stoletju torej? Tudi k zobarju ne hodiš predvidevam. Pa, če te zob ponoči še tako nabija…Malo takih, vsaka čast stari!

Vzporednici z naravno selekcijo, zobobolom in laznimi sevi lahko potegne zgolj pravoverni vernik puklastega debila….cudno da pa te ne moti izvajanje evgenike v preimeru opravljanja splavov pri t.inezazeleni nosecnosti, koliko zrtev je letno tam?ali dejstvo da se je zaradi nedostopnisti do zdravljenja povecali st smrti zaradi ostalih bolezni, da o laznivem stetju umrlih , t.i kovidnih bolnik niti ne izpostavljam…

Uf, še sreča, da ostala leta noben ne umre in vsi živijo večno.

Uf, še sreča, da ostala leta noben ne umre in vsi živijo večno.
[/quote]:)))))))))))

Ne primerjaj raznih gripc, pljučnic in prehladov z novim koronavirusom, ker ni primerjave.

Ne primerjaj raznih gripc, pljučnic in prehladov z novim koronavirusom, ker ni primerjave.
[/quote]

Ja, res je ni.
Pri gripi smo jo v miru prebolevati, četudi smo bili izleti, pri koroni je cel vikend in krik že, če je test pozitiven, mi se pa čisto v redu počutimo.

[/quote]

covid-19 ni omembe vreden gledena pretekle bolezni.

New Report

Close